Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- ZIDOO médialejátszók
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Negyedmillió volt kezdéskor,megy egy ideje.
Végre egy jó bundle: Clash of the World: Russia 1$
Steam:
7.62 High Calibre
Etherlords I & II
Parkan 2Railyard: Match 3 Evolved (Desura,greenlight)
-
Samus
addikt
Ugye tudjátok, hogy AFTERFALL INSANITY extended edition GIVEAWAY van Indiegala-n? Még több mint 81 ezer kulcs van nekik.
-
Samus
addikt
Igen. Minden játék mellett a borítókép bal felső sarkában ott a Steam jele, a borítókép jobb alsó sarkában pedig az a platformé, amire elérhető (Windows, ha van pingvin, akkor Linux, az alma pedig értelemszerűen a Mac jele). Ez általában minden bundlinál így van (csak van, hogy például alatta vannak a platformok jelölve). Ha nem érhető el Steam-re, akkor vagy nincs ott semmi (sima DRM free), vagy a Desura jele van ott.
-
Sheol
aktív tag
Hi!
Ha [innen] megveszem a Two Worlds II című játékot, az Steamen lesz aktiválható vajon?
Elolvastam amit tudtam az oldalon, de nem volt egyértelmű, és még kezdő vagyok bundle témában. -
eami
veterán
szerintem ez HH érett dolog. Crytek tolja még?
-
Samus
addikt
Engem meg a "A New Reckoning" érdekelne, de Steam-en nem találom, csak a Greenlight oldalát, ahol írják, hogy május 9.én elérhető lett Early Accessben, mégsem találom...Google egy linket talált, ami a főoldalra vitt. WTF? A jelenlegi BTA ár emelkedhet?
-
morvaigaben
tag
lol a Tiny Mix-re tettek egy Happy Hourt... (megint?)
-
válasz
morvaigaben #3582 üzenetére
Nekem is az kell belole, bar nem kapott tul jo ertekeleseket. Egyelore orlodok rajta hogy megvegyem vagy majd happy hour.
-
Niczo
senior tag
válasz
úgy érted be lesz húzva, happy hour alatt, Crytektől
71-et? 1-et vett Crytek, 1-et a group buy csoport, de ki vette a többi 69-et?
-
morvaigaben
tag
válasz
MAINTENANCE MODE
Sale will reopen in few minutesezt se sűrűn látom, mondom miért csak 71 eladott példány?
-
válasz
yohoho, vegre valami
-
morvaigaben
tag
IndieGala Blood Knights bundli
(#3583) maross: névadó cím miatt lehet be lesz húzva...
-
BigBlue69
őstag
válasz
morvaigaben #3577 üzenetére
Mellé lőttél... Ők kezdték el..
Valaki nem cserél ilyen full packot tf2 kulcsra? vagy valami gamera gmg-ről?
-
genndy
addikt
válasz
morvaigaben #3577 üzenetére
-
genndy
addikt
válasz
morvaigaben #3573 üzenetére
Jópofa, Inquisitor miatt gondolkozom rajta.
Kerestem a választ, de nem találtam meg: ez külön kódokat ad? -
morvaigaben
tag
-
Rendo84
senior tag
válasz
morvaigaben #3573 üzenetére
Nagyon megéri az árát ez a bundle, totálisan best buy kategória!
-
morvaigaben
tag
Bundlestars-os Reboot Bundle 4.0
-
Crytek
nagyúr
Galáék kifogytak az ötletekből ezt a csoffadt tiny-t hosszabbítják
-
Samus
addikt
Akkora beharangozás volt megint IndieGala részéről, hogy egy dollár és pár cent, csak azt nem tették hozzá, hogyha Uniós állampolgár vagy, akkor ez neked közel kettő dolcsi lesz. Továbbra sem értem, hogyha az IndieGala olasz cég, akkor én miért fizetek adót, ha Unión belül vásárolok? Ha amerikai lennék, nem kellene adót fizetnem?
-
warcat
veterán
Ahogy a fenti képen is látható,kapsz elajándékozható sima total war gyűjteményt,meg Napoleont a magadnak aktiválható grand masteren felül,azért ez komolyan megnöveli az értéket első pillantásra,de már leírtam,hogy mi vele a baj
. A legtöbb dlc stb le van nyirbálva sima collectionről és ezek külön értelmes áron nem beszerezhetőek később.
Amúgy ez nem olyan szörnyű ajánlat Rome II-re: Rome & Rome II Pack 20.49 USD
Persze az első rész "semmit" sem ér annyiszor osztogatták már,de jó módszer arra,hogy isthereanydealen ne legyen látható,hogy meddig is mentek le a Rome 2 akciós árával -
Aethel
aktív tag
Ha jól értelmezem ezt a mai "Total War Grand Master Collection" humble-s pakkot, elég hiányos. A rome kiegészítőket nem tartalmazza? Egy totál Total (
) War kollekcióért gondolkozás nélkül kiadnék 50 dolcsit, és még nem is kellene bele a legújabb Rome, de ahogy nézem ez így elég hiányos "Grand Master" kollekció
-
warcat
veterán
Igazából az a szomorú,hogy tódulnak az emberek még erre is,pedig ez pont ugyanaz az ár,amennyiért akciós szokott lenni ez a csomag...és leírás alapján felesleges extra példányban reménykedni,bár lehet tévedek(egy sima collection dlck nélkül megy másnak,magadnak meg a teljes)
Igaz utóbbi esetben sem venném meg.
Elég kiszúrós ajándék is lenne,mert ha nagyon megtetszik,és később az ajándékozott begyűjtené a dlcket,jól pofára fog esni mert kb veheti meg újra. -
szami777
addikt
-
warcat
veterán
Na ma sem költünk pénzt Humblira,kiszakad a pénztárcánk.
-
warcat
veterán
Saját használatra adnak el,nem viszonteladásra mint amit a kérdésed sejtet,így egyrészt nem erre vannak berendezkedve,másrészt nem is tudunk válaszolni rá,utoljára az Origin bundliból vettem 5-6 darabot.
Ha valami különleges okod van rá,hogy ennyi kell,írj a supportnak szerintem,biztosan segítenek.
-
Kal-El
senior tag
Hogy lehet 6-nál többet venni a Humble Bundle-iból?
Meg mekkora időközönként enged 6-ot venni? 24 óránként? -
Rendo84
senior tag
Bundlestarson most 10-ből 7 bundle-t €2.59-ért lehet megvenni.
Ez most valami akció, vagy eredetileg is ennyi volt? -
Fortian
tag
Grimrock volt már olcsóbban is ..érdekes
-
Hunbeast87
senior tag
Amint látom, még nem volt: Lazy Guys Studio új bundle-t dobott ki.
Dark Shadows: Army of Evil [Steam]
Metal Planet [Steam**] [Desura]
Memories of a Vagabond [Steam**] [Desura]
Gearcrack Arena [Steam**] [Desura]
Power Up [Greenlight] [Desura]
Don’t Move [Greenlight] [Desura]
IDRQ [Greenlight] [Desura]
Yurminsul [Greenlight] [Desura]
Koyarift [Greenlight] [Desura]
Sickbrick [Greenlight] [Desura]
Data Hacker: Corruption [Greenlight] [Desura]
Let There Be Life [Greenlight] [Desura]
TheTankers [Desura]
Mystery game - to be revealed in second week.** - Greenlit-es játékok
Illetve jól látom, hogy meghosszabították az IndieGala Friday Special Bundle-t??
-
cashback
őstag
Eddig havi ~5bundliból 1-2-t megvettem. Most, hogy volt vagy 10... egyet sem. Nagyon jól sikerültek ezek a pakkok.
-
eami
veterán
a mai humbli olyan lesz hogy leesik az álla mindenkinek
-
M3oH
addikt
-
warcat
veterán
Sim Masters Bundle 2.59€
Construction Machines 2014
Demolition Master 3D
Recovery Search & Rescue Simulation
Mining & Tunneling Simulator
Bridge Constructor
Eurofighter Typhoon
Xpand Rally -
bigyo108
aktív tag
Eszméletlen ez a Rece The sun , már megjelenése óta várom,
Wááááááá -
eami
veterán
válasz
Hunbeast87 #3518 üzenetére
ha megjelenik steamen a játék akkor automatikusan kapsz kulcsot is. Nem kötelező szavazni, de nyilván célszerű ha szeretnéd steamen látni a játékot
-
Hunbeast87
senior tag
Elindult a Groupees Build A Greenlight Bundle 6.
Jól értelmezem, hogy ha megveszem és mellette szavazok Steamen a játékokra, akkor fogok Steames megjelenéskor kulcsot kapni rájuk? Anélkül nem?
Illetve van itt olyan aki megvette az új Blink Bundle-t és nem kell neki a Steam Bandits: Outpost (Explorer's Equipment Pack)? Szívesen cserélném... -
Vertigo18
addikt
válasz
Vertigo18 #3515 üzenetére
Akkor megosztom a tapasztalatokat...
IndieGala support nálam 5*... Írtam nekik reggel, amikor itt jeleztem a dolgot, a saját kis "tört-angol" nyelvemen... Alig 2 órán belül jött a supporttól egy link, amely az accomra mutatott, és lám... Ott figyelt a 4 gift! Még annyit kértek, hogy ellenőrizzem le én is, és írjak vissza pár sort, hogy tudják, nem b@ctak el semmit...
Nálam csillagos ötös, a steam supnak is ilyennek kellene lennie...
-
Vertigo18
addikt
Srácok, egy kérdés:
Vettem 5 db. Indiegala Monday-t... Csak sajnos az első után nem jelöltem be a többinél, hogy "gift"... Most van 5 db. visszaigazoló mailem, 5 db. különböző Transaction ID-m, és egyetlen egy játéksorom az accomon... Ilyenkor mi van?
Az 5 emailben érkezett link mindegyike az accomra mutat...
-
Niczo
senior tag
a RADical ROACH is steam kulcsot kapott, Be Mine 8-ban volt
-
Humble Bundle mai ajánlata: Crusader Kings
1$:
Crusader Kings Complete
A Fall of Kings (ebook)8$:
Crusader Kings II20$:
Crusader Kings II 21-DLC Pack -
Hunbeast87
senior tag
Elindult a Groupees Shinyloot Bundle 4
1 dolcsiért:
-Knytt Underground
-The Perfidious Petrol Station
-ClonesMinimum 3 dolcsiért:
-Doorways: Chapter 1 & 2
-Jack Keane
-Obludiaplusz később jönnek az unlockolható bónuszok...
-
Samus
addikt
Lényeg az, hogy Humble Store kapott egy visszaemlékezős leárazást, az Outlast 4,73 euróért vihető, szerintem ez nagyon jó ár érte.
-
válasz
Ramachandra #3506 üzenetére
Azért a linkről nehéz eltitkolni, honnan szerezték
-
joe-ker
senior tag
Groupees Shiny Loot 2 Bundle-ből a Dark Scavenger Steam kulcsot kapott,valamint kártyás is.
-
Crytek
nagyúr
Tiny Mix Bundle Happy Hour valaki?
Aki nem akar lemaradni szóljon.
-
Csapoati
nagyúr
Hm, most már az IndieGala is úgy nyomja, mint a Humble. Nem kulcsokat ad, hanem Steam profilhoz rendeli a kulcsokat (de ugyanúgy giftelhető később).
-
warcat
veterán
Groupees-on aki vett Be mine 9 bundlit(2013 aug),megérkeztek a Steam kulcsok a Chompy Chomp Chomp-hoz.Kártyás,és van hozzá Playfire jutalmak 0.95 font értékben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest