- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Aktív témák
-
tkazmer
addikt
válasz
Jester01 #945 üzenetére
Ismét próbálkoztam. A mysql_result-ra azt mondta, hogy neki nem jók azok a paraméterek, amiket kap.....végigpróbáltam a fetch-eket(asszem az összeset), de vagy nem ismeri a php-m, vagy nem jók, jó részük végtelen ciklust okozott. A legközelebb még így
$keres_szoveg = ''SELECT * FROM tabla'';
$keres = mysql_query($keres_szoveg);
$szam = mysql_num_rows($keres);
for($i = 5; $i < $szam; $i += 5)
{
print ''<option value=\''$osszkepszam -1\''>$szam'';
} ?>
jutottam a legközelebb a megoldáshoz, így az <option>-ban lévő sorok száma rendben volt, csak az értékük nem.
Aktív témák
- Lenovo LOQ gamer laptop, Ryzen 7 8845HS, RTX 4060, újszerű állapotban 2+év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Incott G23 v2
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3600, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest