Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
hi!
ezzel a kóddal 1-1 számot illesztettem be a sor és oszlop (?mi is annak a neve?) cellákba.
mysql_query(''INSERT INTO tablazat
(sor, oszlop) VALUES('10', '12' ) '')
or die(mysql_error());
echo('xxxxx');
Nem tom, hogy kell módosítani, de próbálkozok és megpróbáltam ugyan ezzel a kóddal másik számot bevinni. elsőre semmi hatás, kiírattam a végeredményt és maradt a régi szám, frissítésnél viszont, vagyis második próbálkozásra azt írta ki, hogy Duplicate entry '10-12' for key 1, még mindig az eredeti számokat írja ki a kérenyőre.....
Sikerült ezzel vmi 'nagyobb' hibát csinálni vagy egyszerűen csak elvesztek ezek a kisérletek?
Hogy kell módosítani egy cella tartalmát?
Fetch Array mire jó?
most több kérdés nem jut eszembe!
Előre is köszi a válaszokat!!!
Aktív témák
- Meze poet high end planár fejhallgató
- Videókártya felvásárlás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Jonsbo V10 mini itx ház+LianLi sfx 750w tápegység..
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest