Hirdetés
- A NAND helyett a DRAM lesz a Samsung aranybányája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Briganti
tag
Sziasztok,
Nem vagyok bzitos benne hogy a megfelelo topicot valasztottam ki, de azert egy probat meger

Mit akarok (roviden):
Egy olyan oldalt akarok kesziteni amelyiken van egy iframe amelybe tetszolegesen toltok be oldalakot amelyenekn form-ok vannak (mindegyik oldal mas-mas domain-rol van es nincs hozzaferem azokhoz a domainekhez). Miutan betoltottem az oldalt "le szeretnem kerni" az oldalon talalhato input mezokot. Ehez ugyebar arra lenne szuksegem hogy hozzaferhessek a betoltott oldal tartalmahoz, de "halistennek" a javascriptnek olyan is van hogy "Same origin policy"
Ezt minden fele keppen megprobaltam "atverni", es reszben sikerult is de most emgint elakadtam.Hogy oldottam meg:
Az en oldalam a maindomain.com -on van, ez az oldal tartalmazza a iframe-t ahova betoltom az oldalakat. Az iframe forrasanak a sajat domainemrol adtam meg az utvonalat aminek parameterkent atadom a betolteni kivant oldal cimet. Itt php-val dolgozom fel: letoltom az oldal tartalmat, beszurok egy sajat javascript file-t amely segitsegevel komunikalni tudok az iframe-el (html5 postMessage fugvenyet hasznalva). Ezzel ugymond "bejutottam" az iframe tartalmaba, es barmilyen adatot ki tudok szedni belolle.Problema:
A baj ott kezdodik hogyha a oldalon valamilyen ajax hivas van, mondjuk a document.ready-n lekerdez akarmit az adatbazisbol. Mivel az iframe forrasa nem a sajat domainjuk igy nem mukodnek ezek az ajax hivasok.Kerdes:
Eleg nehez megfogalmazni, igy megprobalom hasonlatokkal szemleltetni
Azt meg lehete oldalni hogy egy oldalt egy tunelen keresztul toltsek be. Vagyis hogy a keres menjen at egy php file-on amibe en valtoztatni tudom a tartalmat, es valaszkent a megvaltoztatott tartalmat kapja, de ne keljen a domain-t megvaltoztassam.
Probalkozok illustralni egy keppel is, hatha az tobbet segit

Barmilyen otlet, utba igazitas jol jon,
mar kifogytam a kerdesekbol, es nemtudom hogy mit kerdezzek a google baratunktol
Aktív témák
- A NAND helyett a DRAM lesz a Samsung aranybányája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Suzuki topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Milyen processzort vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezt minden fele keppen megprobaltam "atverni", es reszben sikerult is de most emgint elakadtam.