- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Aktív témák
-
Briganti
tag
Sziasztok,
Nem vagyok bzitos benne hogy a megfelelo topicot valasztottam ki, de azert egy probat meger
Mit akarok (roviden):
Egy olyan oldalt akarok kesziteni amelyiken van egy iframe amelybe tetszolegesen toltok be oldalakot amelyenekn form-ok vannak (mindegyik oldal mas-mas domain-rol van es nincs hozzaferem azokhoz a domainekhez). Miutan betoltottem az oldalt "le szeretnem kerni" az oldalon talalhato input mezokot. Ehez ugyebar arra lenne szuksegem hogy hozzaferhessek a betoltott oldal tartalmahoz, de "halistennek" a javascriptnek olyan is van hogy "Same origin policy"Ezt minden fele keppen megprobaltam "atverni", es reszben sikerult is de most emgint elakadtam.
Hogy oldottam meg:
Az en oldalam a maindomain.com -on van, ez az oldal tartalmazza a iframe-t ahova betoltom az oldalakat. Az iframe forrasanak a sajat domainemrol adtam meg az utvonalat aminek parameterkent atadom a betolteni kivant oldal cimet. Itt php-val dolgozom fel: letoltom az oldal tartalmat, beszurok egy sajat javascript file-t amely segitsegevel komunikalni tudok az iframe-el (html5 postMessage fugvenyet hasznalva). Ezzel ugymond "bejutottam" az iframe tartalmaba, es barmilyen adatot ki tudok szedni belolle.Problema:
A baj ott kezdodik hogyha a oldalon valamilyen ajax hivas van, mondjuk a document.ready-n lekerdez akarmit az adatbazisbol. Mivel az iframe forrasa nem a sajat domainjuk igy nem mukodnek ezek az ajax hivasok.Kerdes:
Eleg nehez megfogalmazni, igy megprobalom hasonlatokkal szemleltetniAzt meg lehete oldalni hogy egy oldalt egy tunelen keresztul toltsek be. Vagyis hogy a keres menjen at egy php file-on amibe en valtoztatni tudom a tartalmat, es valaszkent a megvaltoztatott tartalmat kapja, de ne keljen a domain-t megvaltoztassam.
Probalkozok illustralni egy keppel is, hatha az tobbet segit
Barmilyen otlet, utba igazitas jol jon,
mar kifogytam a kerdesekbol, es nemtudom hogy mit kerdezzek a google baratunktol
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Interactive Brokers társalgó
- OLED TV topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Eladó egy XMG P406 laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest