- Micro Four Thirds
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple MacBook
Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
Sk8erPeter #1914 üzenetére
Az innoDB sor szintű lockolást alkalmaz a myISAM tábla szintű lockolása helyett.
Ebből követketkezik, hogy nagy számú írás művelet esetén gyorsabb lehet, mint a myISAM.Viszont, sima olvasásban gyorsabb a myISAM. Sőt, ha csak a tábla végére szúrsz be bejegyzéseket, nem kell újraépítgetni, rendezgetni az indexet, akkor egyértelműen a myISAM a jobb. Továbbá úgy tudom méretben is kissebb, ugyanazon eltárolt tartalom esetén.
Tehát, akkor éri meg leginkább, ha több indexes tábla van, abban jelentős mennyiségű delete, repalce, indexeket kavaró update, inserrtek vannak.
Ezek az alapvető különbségek, szimpla adatkezelés/tárolás esetén.
Viszont, az innoDB támogat tranzakciókezelés, amire ha szükséged van, akkor szükséged van.Remélem tárgyi tévedést, így reggel saját kútfőből nem írtam, javítsatok, ki ha esetleg mégis.
Aktív témák
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest