Hirdetés
Aktív témák
-
j0k3r!
őstag
hello!
most raktam ujra xampp-ot, aztan probalnek egy queryt futtatni, erre azt irja, hogy:
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) in C:\Program Files\xampp\xampp\htdocs\KepFeltolto\functions.php on line 6pedig elvileg phpmyadmin nev az 'root' pw meg nincs('')
dbconnect.php
<?php
$dbhost = "localhost";
$dbuser = "root";
$dbpass = "";
$dbname = "images";
?>fuggveny:
<?php
require_once 'dbconnect.php';
function ConnectToDb()
{
$con = mysql_connect($dbhost, $dbuser, $dbpass);
mysql_select_db($dbname);
}
....
?>valakinek valami otlet? probaltam mar jelszot is irni, de akkor meg 'kizartam' valahogy magam, mert mar a phpmyadmin feluletre se engedett vissza, ezert raktam ujra az egeszet.
elore is koszonom, ha van valakinek valami otlete.
Aktív témák
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest