- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
- Léghűtés topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Micro Four Thirds
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
Briganti
tag
válasz
RedSign #1809 üzenetére
A SESSION -el az a baj, hogy lassu, es ha jol ertettem, akkor nemtudom melyik periodusba de van valami session file lock vagy mi a fene
lenyeg, hogy elindult a generalasi process, es kozben 2 masodpercenkent a generalt file-ok lekerdezese, es a lekerdezesek is addig futtak, amig be nem fejezodott a generalas ... tehat az lett vege hogy megjelent a progressbar, es amikor vege lett az egesznek akkor egybol felfutott 100% -ra ...
ugyhogy amig jobb nem kerul adatbazissal oldottam meg, es az eleg gyorsnak tunik, tehat amugy is volt egy settings tabla, es abba beszurtam egy sort amibe tarolom a generalt fajlok szamat. van 1 fugvenyem amely harom dolgot tud: inicializal, novel, es lekerdez
eddig jonak tunik, kiderul aztan milyen forgalmat general ide nekem
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- BestBuy ruhás topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- ArmA 3 - This Is War
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Star Trek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged