Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Nyomtató topik
- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- BIOS topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Hali!
Először is köszönöm a türelmed és a segítőszándékod.
Magával a mysql + php párossal nincs gondom, régebben is foglalkoztam adatbázis tervezéssel, építéssel, szóval nem ez a gond, hanem az, hogy képtelen vagyok elmagyarázni egy rendszergizdának, hogy mit kellene csinálnia...Halkan jegyzem meg, hogy amikor először kapcsolatba kerültem ezzel a gizdával, azt mondta, hogy náluk nem fut php, mysql szerver, ilyen honlappal nem fogalkoznak. Persze az első dolgom volt hogy futtassak egy phpinfo-t, naná hogy van php szerver, meg mysql is...
A cég nevét nem írom le, mert ezzel a magát rendszergazdának nevező emberrel volt(és szerintem most is vele van) gond, nem pedig a céggel. Van ott egy "NEM rendszergazda" gyerek is, csak szabin van pár hétig most, Őneki kellene rendszergazdának lennie, mert korábban is amikor beszéltem vele Ő egyből mondta, hogy hülyeséget beszélt a gizda.(van php+mysql)
Most már egy ilyen hozzáférést adott ftp://fire@11.11.11.11 (itt most persze én írtam direkt hibás IP-t), de természetesen ezzel nem a host-ot adta meg a vadegér, hanem egy általa létrehozott USER könytárat, aminek semmi közze természetesen az adatbázishoz....
Szóval amíg nem jön vissza a valóban hozzáértő gyerek, addig várok, mert nem nálam van a hiba és megmondom őszintén, hogy nem hiszem, hogy nekem kellene tudni, hogy miket kellene adminként konfigurálnia...
(bár lehet, hogy jobb lesz, ha nekiállok azt is megtanulni, hátha még találkozom pár "magasan képzett" szakemberrel)Még egyszer: kösz a türelmedért, válaszaidért!
Fire.
UI: amúgy nálam localhoston természetesen simán megy az adatbázis, nincs semmi hiba, és nem magyarnyelvű a szerver...
Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- MotoGP & WSBK
- SSD kibeszélő
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- Nyomtató topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Eladó Gaming PC! 1080 és 1440p játékra
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700K / 32GB DDR4 / RX 570 8GB / SSD + HDD
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256GB SSD + 1500GB HDD
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080, 16gb RAM + GARANCIA
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest