- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Akciókamerák
- Plexi topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
Aktív témák
-
válasz
fordfairlane #1477 üzenetére
Oks, a jelenlegi feladat esetében hallgatok Rád. Az AJAX ráér később is.
Azért akartam ajaxot, mert úgy akartam megoldalni a dolgot, hogy amikor rányom a júzer a Submit gombra, és ugyanoda töltődik vissza az elfogadást jelző szöveg, vagy a hibaüzi a form-al együtt. Azért ugyanoda, hogy pl. a reg.php újratöltésekor (F5) ne regeljen mégegyet, és ne is fárassza a felhasználót azzal a szöveggel, hogy már foglalt a név, inkább legyen üres a sok mező. Vagyis a böngésző gombjainak tetszőleges kombinációjával ne lehessen se hibás, se félreérthető állapotot létrehozni. Lehet, hogy hülyeség...
Már lepattantam róla.
Ott tartok, hogy megy a reg, POST-al átadom a cuccot a ment.php-nak, és ha valami gebasz van, akkor a ment.php beinclude-olja a form-ot tartalmazó php fájlt (ami őt meghívta) és egy globális változó segítségével visszaadom neki, hogy mely hibaüzeneteket kell kiírnia.
Ha nincs gebasz, akkor nem include-ol, hanem elküldi a megerősítő email-t a megadott címre, és kiírja, hogy minden oké, sasolj mail-t.Amiben viszont most elakadtam, hogy hogy tudom az ellenőrzés után visszaírni a mezők adatait a helyükre. A 19db mezőt is globálissal adjam vissza neki? Lehetőleg úgy akarom megoldani, hogy fürge legyen az oldal, és ne terhelje a szervert a kelleténél jobban.
Köszi!
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- E-roller topik
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Amazon Prime Video
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest