Aktív témák
-
válasz
fordfairlane
üzenetére
Oks, a jelenlegi feladat esetében hallgatok Rád. Az AJAX ráér később is.
Azért akartam ajaxot, mert úgy akartam megoldalni a dolgot, hogy amikor rányom a júzer a Submit gombra, és ugyanoda töltődik vissza az elfogadást jelző szöveg, vagy a hibaüzi a form-al együtt. Azért ugyanoda, hogy pl. a reg.php újratöltésekor (F5) ne regeljen mégegyet, és ne is fárassza a felhasználót azzal a szöveggel, hogy már foglalt a név, inkább legyen üres a sok mező. Vagyis a böngésző gombjainak tetszőleges kombinációjával ne lehessen se hibás, se félreérthető állapotot létrehozni. Lehet, hogy hülyeség...
Már lepattantam róla. 
Ott tartok, hogy megy a reg, POST-al átadom a cuccot a ment.php-nak, és ha valami gebasz van, akkor a ment.php beinclude-olja a form-ot tartalmazó php fájlt (ami őt meghívta) és egy globális változó segítségével visszaadom neki, hogy mely hibaüzeneteket kell kiírnia.
Ha nincs gebasz, akkor nem include-ol, hanem elküldi a megerősítő email-t a megadott címre, és kiírja, hogy minden oké, sasolj mail-t.Amiben viszont most elakadtam, hogy hogy tudom az ellenőrzés után visszaírni a mezők adatait a helyükre. A 19db mezőt is globálissal adjam vissza neki? Lehetőleg úgy akarom megoldani, hogy fürge legyen az oldal, és ne terhelje a szervert a kelleténél jobban.
Köszi!
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- PATRIOT 32GB Viper Venom DDR5 6400MHz CL32 KIT PVV532G640C32K
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3060TI 8GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 GAMER OPTIMUM WORKSTATION PC 4X3.6GHz 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB DDR6 WIN11 1ÉV GAR!
- Szupergyors Core i7 7700 FSC P757 TOWER SSD PC 4X4.0Ghz 16Gb DDR4 512Gb SSD DVD WIN11 1Év GARANCIA!
- DELL T3620 Precision Munka+játék PC 8X4.0GHz 16GB DDR4 512GB SSD QUADRO M4000 8GB DDR5 WIN11 1ÉV GAR
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Már lepattantam róla.