- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Aktív témák
-
Briganti
tag
meirt van az hogy van egy ien query-m hogy:
INSERT INTO `receptie_materia_temp` ( `nr_fact`, `cod_denumire`, `um`, `cantitate`, `pu`, `total`, `tva`, `total2` ) VALUES ('sdfsdf', 'sdfsdf', 'sdfsdf', '34535', 'sdfsdfsdf', 'sdfsdf', 'sdfsdf', 'sdfsdf')
ezt hozzaadja siman, de en a tablazathoz hozzaadtam meg egy oszlopot, es atalakitom a queryt ugy hogy a total2 melle beirom az adaos-t, es values-hez is irok a vegere meg egy erteket akkor ugyfog kinezni hogy:
INSERT INTO `receptie_materia_temp` ( `nr_fact`, `cod_denumire`, `um`, `cantitate`, `pu`, `total`, `tva`, `total2`, 'adaos' ) VALUES ('sdfsdf', 'sdfsdf', 'sdfsdf', '34535', 'sdfsdfsdf', 'sdfsdf', 'sdfsdf', 'sdfsdf', 'asdadasd')
es igy mar nem adja hozza, azt irja ki hogy:
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ''adaos' ) VALUES ('sdfsdf', 'sdfsdf', 'sdfsdf', '34535', 'sdfsdf
utanna neztem, s ezt az errort akkor adja mikor nemjol hasznalom a ''reserver word'' -kat ... vegig futottam a listan de nem talaltam semmi oan reserved word-t ... mi lehet a baj?
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest