Hirdetés
Aktív témák
-
Briganti
tag
meirt van az hogy van egy ien query-m hogy:
INSERT INTO `receptie_materia_temp` ( `nr_fact`, `cod_denumire`, `um`, `cantitate`, `pu`, `total`, `tva`, `total2` ) VALUES ('sdfsdf', 'sdfsdf', 'sdfsdf', '34535', 'sdfsdfsdf', 'sdfsdf', 'sdfsdf', 'sdfsdf')
ezt hozzaadja siman, de en a tablazathoz hozzaadtam meg egy oszlopot, es atalakitom a queryt ugy hogy a total2 melle beirom az adaos-t, es values-hez is irok a vegere meg egy erteket akkor ugyfog kinezni hogy:
INSERT INTO `receptie_materia_temp` ( `nr_fact`, `cod_denumire`, `um`, `cantitate`, `pu`, `total`, `tva`, `total2`, 'adaos' ) VALUES ('sdfsdf', 'sdfsdf', 'sdfsdf', '34535', 'sdfsdfsdf', 'sdfsdf', 'sdfsdf', 'sdfsdf', 'asdadasd')
es igy mar nem adja hozza, azt irja ki hogy:
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ''adaos' ) VALUES ('sdfsdf', 'sdfsdf', 'sdfsdf', '34535', 'sdfsdf
utanna neztem, s ezt az errort akkor adja mikor nemjol hasznalom a ''reserver word'' -kat ... vegig futottam a listan de nem talaltam semmi oan reserved word-t ... mi lehet a baj?
Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad Intel I7 - 32GB DDR4 - SSD 1TB - NVidia 4GB DDR6 - 4K LCD - Carbon Fiber/Magnesium
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 2/2
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 1/2
- Eladó ZTE MC888A 5G + router LTE Sim kártyás
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest