Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kőbaltás
tag
Szia. Hasznos tanácsokkal láttál el pár hónapja. Én azóta is csak tanulom az internetet és a tabletet, de most Én adok egy tanácsot, habár nem kérted.
WayTeq készüléket NEEEEEEEEEE. Az elmúlt egy évben 3 különböző készüléket vettem ezzel a márka?? névvel. Beltéri egység (se top box) tablet, GPS. Mind három rövid időn belül elromlott. A szervizük arrogáns, nemtörödöm, hanyag. Még csak megsem kísérlik a vevőt ember számba venni. Mivel egy esetben a Békéltető Testület a másik két esetben a bíróság döntött a javamra joggal írhatom, hogy........
Meggondoltam még sem süllyedek az ő szintjükre, s nem használok trágár szavakat.
Sziasztok, továbbra is olvasom a fórum hozzá szólásait, bár felét sem értem amit írtok. Csak most már nem is zavar, s a gépet játéknak tekintem, nem megoldandó feladatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Új, Felbontott Bambulab P1S / P1S Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest