- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, okosszemüvegben látja a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mini PC
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kőbaltás
tag
Szia. Hasznos tanácsokkal láttál el pár hónapja. Én azóta is csak tanulom az internetet és a tabletet, de most Én adok egy tanácsot, habár nem kérted.
WayTeq készüléket NEEEEEEEEEE. Az elmúlt egy évben 3 különböző készüléket vettem ezzel a márka?? névvel. Beltéri egység (se top box) tablet, GPS. Mind három rövid időn belül elromlott. A szervizük arrogáns, nemtörödöm, hanyag. Még csak megsem kísérlik a vevőt ember számba venni. Mivel egy esetben a Békéltető Testület a másik két esetben a bíróság döntött a javamra joggal írhatom, hogy........
Meggondoltam még sem süllyedek az ő szintjükre, s nem használok trágár szavakat.
Sziasztok, továbbra is olvasom a fórum hozzá szólásait, bár felét sem értem amit írtok. Csak most már nem is zavar, s a gépet játéknak tekintem, nem megoldandó feladatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest