Új hozzászólás Aktív témák
-
kőbaltás
tag
Szia. Hasznos tanácsokkal láttál el pár hónapja. Én azóta is csak tanulom az internetet és a tabletet, de most Én adok egy tanácsot, habár nem kérted.
WayTeq készüléket NEEEEEEEEEE. Az elmúlt egy évben 3 különböző készüléket vettem ezzel a márka?? névvel. Beltéri egység (se top box) tablet, GPS. Mind három rövid időn belül elromlott. A szervizük arrogáns, nemtörödöm, hanyag. Még csak megsem kísérlik a vevőt ember számba venni. Mivel egy esetben a Békéltető Testület a másik két esetben a bíróság döntött a javamra joggal írhatom, hogy........
Meggondoltam még sem süllyedek az ő szintjükre, s nem használok trágár szavakat.
Sziasztok, továbbra is olvasom a fórum hozzá szólásait, bár felét sem értem amit írtok. Csak most már nem is zavar, s a gépet játéknak tekintem, nem megoldandó feladatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest