Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazad van elismerem,mindenhol hallani,az acernek is legendas szervize van,sonyek szervizerol is odakat zengnek,de johat a samu es nokia is ebbe a listaba...nekem rossz tapasztalatom mondjuk,egyikkel sincs,nokia es samu volt szervizben ,de azzal nekem nem volt gond,de olvastam hajmereszto dolgokat a mobilarenan a szervizelesekrol.....ami nekem referencia a myaudio,na azert az szep halal volt hogy naluk volta kutyum 2 es fel hete,hivom oket es meg azt se tudtak megmondani hogy merre van ,egyatalan naluk van e,kozben a szervizponton a leadas masnapjan elkuldtek nekik es sorolhatnam...ha ezt a samu vagy barmelyik eljatszana velem ugyanigy lehuznam a keresztvizet roluk.....szerintem a szerviz gondok abbol akadnak minden fele ,hogy piszlicsare ,penzehes kft javitanak,csak a penz folyon be,takolnak egyet oszt csokolom,mert nem hiszem hogy nyugaton ezt eloadhatnak a gyartok...
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest