Hirdetés
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Dell notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazad van elismerem,mindenhol hallani,az acernek is legendas szervize van,sonyek szervizerol is odakat zengnek,de johat a samu es nokia is ebbe a listaba...nekem rossz tapasztalatom mondjuk,egyikkel sincs,nokia es samu volt szervizben ,de azzal nekem nem volt gond,de olvastam hajmereszto dolgokat a mobilarenan a szervizelesekrol.....ami nekem referencia a myaudio,na azert az szep halal volt hogy naluk volta kutyum 2 es fel hete,hivom oket es meg azt se tudtak megmondani hogy merre van ,egyatalan naluk van e,kozben a szervizponton a leadas masnapjan elkuldtek nekik es sorolhatnam...ha ezt a samu vagy barmelyik eljatszana velem ugyanigy lehuznam a keresztvizet roluk.....szerintem a szerviz gondok abbol akadnak minden fele ,hogy piszlicsare ,penzehes kft javitanak,csak a penz folyon be,takolnak egyet oszt csokolom,mert nem hiszem hogy nyugaton ezt eloadhatnak a gyartok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060 (ELKELT)
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest