- TCL LCD és LED TV-k
- Elstartolt az Ulefone vetítőtáblája
- Születésnapos a Noctua
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fez69
csendes tag
IMHO szerencsére közel se ennyire negatív a dolog. Nekem a MyA 09.23-mal teljesen jó. Internet, HD video, YouTube, játékok (NFS MW, Real Racing, Dead Trigger,stb) akadásmentesek. 4 hónap használat, fiammal vegyesen. Egyszer elhangolódott a töltés mérés és 100%-on maradt, vagy kikapcsolt 20%-nál, de ez a topikban leírtak alapján 3 perc alatt orvosolható volt. Ennyi a hiba lista. A gyári ROM használhatatlan volt. Az akksikat szerintem az elhangolódást követően a Droid tölti halálra.
Aki IPS-t, Gorilla glass-t, 180° betekintést, 4 magot, supportot akar, az ne a 40 ropis cuccok között keresgéljen, hanem ahogy páran itt írják, tegyen hozzá még 40 gurigát. Én ebből a második összegből inkább veszek két 1/24 digitális slot autót. Pont kifussa:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest