Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Feltettem a 4.0.4-et a hétvégén. Szerintem ez egy vizuális bűntetés a 4.0.3-hoz képest. Kezdve a hangerő le / fel állító soft keyeken keresztül, az alsó sáv közepén terpeszkedő screenshot gombon keresztül (mintha percenként használni kellene), az értesítési rész elgagyizásáig (a funkciók jók, de ahogy kinéz....). Arról már nem is beszélve, hogy a settings menübe is csilivi ikonok kerültek.
Ráadásul nekem most nem hozza a a Play Store az adobe flasht, eddig pedig úgy emlékeztem, hogy igen.
Na mind1, remélem a 4.1-et nem variálják így szét látványra, addig pedig részemről megy vissza a 4.0.3, az leglább egységesebb, letisztultabb látványban.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Új akksi! DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest