Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Pendrive probléma
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Feltettem a 4.0.4-et a hétvégén. Szerintem ez egy vizuális bűntetés a 4.0.3-hoz képest. Kezdve a hangerő le / fel állító soft keyeken keresztül, az alsó sáv közepén terpeszkedő screenshot gombon keresztül (mintha percenként használni kellene), az értesítési rész elgagyizásáig (a funkciók jók, de ahogy kinéz....). Arról már nem is beszélve, hogy a settings menübe is csilivi ikonok kerültek.
Ráadásul nekem most nem hozza a a Play Store az adobe flasht, eddig pedig úgy emlékeztem, hogy igen.
Na mind1, remélem a 4.1-et nem variálják így szét látványra, addig pedig részemről megy vissza a 4.0.3, az leglább egységesebb, letisztultabb látványban.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad Pro 12.9 + Smart Folio tok "Új állapot"
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest