Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadTyson
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni! Szerda este vettem egy ilyen csodamasinát az MM-ben. A mai napon feltettem rá a Gadmei féle roomot és olyan probléma lépett fel, hogy amikor betölt a rendszer nem érzékeli az érintőpanelt, a tablet átáll alvó módba lezárja magát, várok egy pár percet feloldom és működik. Esetleg valami ötlet, hogy mitől lehet? Visszatettem rá az eredeti myaudios roomot is, de azzal is ezt csinálja. Esetleg bárkinek bármi ötlete vagy gyaluljam le, tegyem rá vissza az eredetit és vigyem vissza az MM-be még a 3 nap lejárta előtt?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- Monitor hiba topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fogyjunk le!
- Projektor topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Új, makulkátlan Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
Üzleti előfizetők hirdetései
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest