Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadTyson
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni! Szerda este vettem egy ilyen csodamasinát az MM-ben. A mai napon feltettem rá a Gadmei féle roomot és olyan probléma lépett fel, hogy amikor betölt a rendszer nem érzékeli az érintőpanelt, a tablet átáll alvó módba lezárja magát, várok egy pár percet feloldom és működik. Esetleg valami ötlet, hogy mitől lehet? Visszatettem rá az eredeti myaudios roomot is, de azzal is ezt csinálja. Esetleg bárkinek bármi ötlete vagy gyaluljam le, tegyem rá vissza az eredetit és vigyem vissza az MM-be még a 3 nap lejárta előtt?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest