Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
5zilárd
üzenetére
Valamennyi bevilágítás van ,úgy hogy no para ,akkor aggodj ha a bal szélétől kb3-4 cmre és a tetejétől 3-5 re elkezdesz látni egy apró foltot ,mintha nyomná valami a kijelzőt,kb 5 mm foltban ,sötét hátteren szúrható ki legkönnyebben.Ha ilyen nincs akkor semmi baj
.Ahol még érezni lehet hogy dagad a tablet háta,amikor fogod és érezhetően nem egyenes...De ezek a tünetek akkor jönnek majd ,ha csak 2 óra lesz az üzemidő ,mondjuk nekem az akku kijelzés hülyülése után 3-3,5 héttel már olyan lett .16 percet bírt mire szervizbe vittem ,ehez a szinthez 1,5 hónap kellett
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Battlefield 6
- Androidos tablet topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Androidos fejegységek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen egeret válasszak?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.Ahol még érezni lehet hogy dagad a tablet háta,amikor fogod és érezhetően nem egyenes...De ezek a tünetek akkor jönnek majd ,ha csak 2 óra lesz az üzemidő ,mondjuk nekem az akku kijelzés hülyülése után 3-3,5 héttel már olyan lett .16 percet bírt mire szervizbe vittem ,ehez a szinthez 1,5 hónap kellett