- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megérkeztek a Crucial leggyorsabb LPCAMM2 memóriái
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Everest / AIDA64 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
waterphone
tag
Napi tragikomikum avagy komitragikum.
Pécsi MM-ben újra meg szerettem volna próbálni a 808DCC-t mert miért ne. Tetszik hogy egymás mellett van többféle eszköz így gyorsan kiderülhetnek alapvető különbségek.
Wifi hozzáférés egyedül egy belvárosi free hotspot, ami nyilván használhatatlan az MM-ben.
Többen is problémáztak körülöttem akik szintén wifit próbáltak volna. Észrevettem, hogy kiállított tabletek között volt 1-2 olyan amiken az MM saját wifije volt beállítva.
No odamentem a hozzám legközelebb álló eladóhoz és megkértem állítsa be a 808DCC-n is az MM wifit mert így lehetetlen kipróbálni.Azt mondja azt nem lehet mert az belső használatú és titkos...
Kérdem tőle, hogy a Samsung galaxy-kon is elérhető akkor miért ne?
A válasz ugyanaz.
Ja és az is hozzátartozik, hogy még én mosolyogtam, és próbáltam kedves lenni, ami alapbeállításból az ő kötelessége lett volna. Ehelyett faarccal, szinte sértve várta hogy odébb álljak.Egyedül szeretett volna maradni úgy tűnik. Egy potenciális vevő kihúzva a listáról.
Javaslom a HR-esek legyenek körültekintőbbek a kiválasztáskor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- VGA kibeszélő offtopik
- Hardcore café
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 14,6 Dynamic AMOLED 2X, S Pen + billentyűzet 12/256 GB
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ LTE - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest