Hirdetés
- SSD kibeszélő
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
waterphone
tag
Napi tragikomikum avagy komitragikum.
Pécsi MM-ben újra meg szerettem volna próbálni a 808DCC-t mert miért ne. Tetszik hogy egymás mellett van többféle eszköz így gyorsan kiderülhetnek alapvető különbségek.
Wifi hozzáférés egyedül egy belvárosi free hotspot, ami nyilván használhatatlan az MM-ben.
Többen is problémáztak körülöttem akik szintén wifit próbáltak volna. Észrevettem, hogy kiállított tabletek között volt 1-2 olyan amiken az MM saját wifije volt beállítva.
No odamentem a hozzám legközelebb álló eladóhoz és megkértem állítsa be a 808DCC-n is az MM wifit mert így lehetetlen kipróbálni.Azt mondja azt nem lehet mert az belső használatú és titkos...
Kérdem tőle, hogy a Samsung galaxy-kon is elérhető akkor miért ne?
A válasz ugyanaz.
Ja és az is hozzátartozik, hogy még én mosolyogtam, és próbáltam kedves lenni, ami alapbeállításból az ő kötelessége lett volna. Ehelyett faarccal, szinte sértve várta hogy odébb álljak.Egyedül szeretett volna maradni úgy tűnik. Egy potenciális vevő kihúzva a listáról.
Javaslom a HR-esek legyenek körültekintőbbek a kiválasztáskor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest