Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripjaw88
csendes tag
Sziasztok, most raktam fel az új Gadmei romot (1026) És az "apply update from sd card" vagy valami ilyesmi.. szóval abban a menüben volt egy olyan is hogy valami "wipe", ez mit jelent? Nem nyomtam rá frissítés után csak a rebootra, így most szerintem jó mert Gadmei ICS-t ír a Modellszámnál. Szóval az a kérdésem hogy mi az a Wipe, és hogy baj-e hogy nem nyomtam rá, és még annyi hogy miért maradt úgy a háttér meg minden alkalmazás ahogy hagytam? Még magyar is maradt. Köszi.
Ja és nem szűnt meg hogy ha a wifi be van kapcsolva akkor lassul. Valamit elrontottam?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Nők, nőügyek (18+)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nikon DSLR topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- Crucial P3 Plus SSD 500GB és Crucial P5 plus 500GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest