Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• doczyus

csendes tag

válasz jedis #708 üzenetére

Figyelj már, jedis: a kezdeti akkumulátor szint hibára kiadott hivatalos frissítés telepítése nálad hekkelésnek minősül? Vagy esetleg az
    Evernote,
    Documents to go,
    Adobe Reader,
    FBReader,
    Freenote,
    Catch,
    index app,
    Total Commander,
    vatera app,
    Dropbox,
    BSPlayer, és
    tv24 app
    együttes telepítése már meghaladja egy 70ezres, dupla magos, 1,6GHz procis, 1GB RAM-os, 16GB belső táras, ICS Romos kütyü képességeit, és erre kifüstöli az 5 napos gép wifijét? Miről beszélsz? Amíg nem ismered a pontos részleteket, ne oktass, ne ossz észt.

Egész egyszerűen az egyik alvó módból visszatérés óta nincs wifije a gépnek.
    Elsősorban munkára, tanuláshoz, és kisebb arányban film nézegetéshez akartam/akarom használni, mint ahogy a telepített app listámból kiderül. A hét lett volna az ismerkedés hete, hétfőtől már élesben akartam kiváltani az összes papír alapú jegyzeteimet, figyelni a beeső napi 100+ e-mailemet, és nem mindenhova a laptoppal rohangálni. Ezzel szemben, mivel lejárt a vásárlástól számított 3 nap, hogy azonnal cseréljék az üzletben, szerintem érthető, hogy először a közösségtől érdeklődtem, nem-e ez is esetleg valami szoftveresen orvosolható hülyeség.
    Ja, és közben - tekintettel arra, hogy rom frissítésnél a belső tárolót minden kérdés nélkül formázza, gondoltam, h egy 8GB-s microSD-re teszem a cuccaimat, amit az előző frissítés után újra a gépre másoltam. Másolás után még minden OK volt, aztán egy újabb alvó módból visszatérés után nem látta a 8GB-s kártyát, és azóta én is csak a microSD kártyát látom, de a tartalmát semmivel sem tudom kiolvasni, de se formázni, de újra particionálni nem tudom.
    Alapvetően csak azt szeretném, ha a fenti hülyeségek helyett a specifikáció szerinti feature-ökkel stabilan üzemeljen a tablet. A boltban és sem trükköztem a 70000 Ft vételár átadásakor. Nem tűnt el a fizetéskor a készülékért cserébe átadott papírokról sem a szín, sem a felirat, azok most is ugyanazok a húszezres, és tízezres címletű fizetési eszközként funkcionáló papír lapok. a gép, illetve a gyártója se trükközzön velem.

• zseko

veterán

Naja, én is egy nappal a topiknyitásod előtt kaptam meg a tabot, igaz nekem nem volt hibátlan ám mivel rögtön maguktól felajánlották a cserét ezért éltem a lehetőséggel és kicseréltettem. És az új rommal kaptam vissza. Ezen enyhén hangosabb a jobb oldal, de ezen kívül (na meg a hang akadás gondon kívül, ami szoftveres) nincs hiba.

(#710) hdman nekem már frissítve küldték vissza... :)

• hdman

őstag

birom mikor a vadi új cuccot, minden féle szedett-vedett progikkal szét krekkelik, hekkelik meg root -olják, stb. stb. aztán ha elkezd szarakodni, akkor szar az egész

:DDD :DDD

A root semmit nem jelent, attól nem lesz instabil, csak egy moddolt kernel. AZ uj fw felrakása előtt nekem csak az akku volt szar, sd dobálás nem volt, mégis frissitettem, és most lett tök szar minden, de már többször leirtam...

A régi rommal nekem tökéletes volt a hang, szóval senki ne frissitsen :)

u.i. én bevállalom, hogy az elsők között frissitek JB-re, mert ez igy türhetetlen, akaratlanul is az akadásokat figyelem, ebbe fogok belehülyülni :DDD

• Tobika1

senior tag

Az enyém csak rootolva van, nincs szét hekkelve és csak az aksi kijelzés meg az sd kártya hiba van de annyira ezek nem zavaróak. Szoval maga a rootolás nem cseszi el a rendszert!

Új hozzászólás Aktív témák