Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jedis
senior tag
birom mikor a vadi új cuccot, minden féle szedett-vedett progikkal szét krekkelik, hekkelik meg root -olják, stb. stb. aztán ha elkezd szarakodni, akkor szar az egész
. Furcsamód nekem már lassan 1 hónapja megvan ( ha minden igaz én kaptam meg elsők között az országban, mivel a topikot is én nyitottam ) , és furcsa mód az enyémnek q.ára nincs baja
. Igaz az aksi, és az SD kártya "hiba" nálam is meg van, de ezek nem olyan hibák, hogy ne lehetne használni tőle 100%-osan a cuccot, csak idegesítő ( lehet hogy a JB megoldja, de még az sem biztos hogy felrakom ). Én pl. kikapcsolom a tabot, ha nem használom, mert nekem totál mindegy, hogy 3 sec. alatt, vagy 15 sec. alatt áll startra készen, ha használni akarom, és nekem így több mint 8 órát ment el vegyes használat közben ( net+game ).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest