Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• doczyus

csendes tag

válasz mandras81 #2840 üzenetére

OK.
    1. tabletet kikapcsolom
    2. hangerő - gomb nyomva tartásával újraindítom - ekkor belép a frissítéshez szükséges üzemmódba.
    3. USB kábellel összekapcsolom a PC-t a tablettel - ekkor elindul a PC-n az eszközillesztő szoftver keresése.
    Hosszas gondolkodás után dob egy hibaüzenetet: " Az eszközillesztő szoftver telepítése sikertelen volt. N90 Nem található illesztőprogram."

Mivel még korábban leöltöttem a RKBAtch tool nevű programot, amihez hozzá volt csomagolva a Rock USB driver többféle Windows verzióhoz, így manuálisan megpróbáltam rávezetni az Windowsomat a helyes útra:

Ehhez megnyitottam a vezérlőpulton az eszközkezelőt. Ott az egyéb eszközöknél felkiáltójellel vigyorog az N90 bejegyzés. Megnyitottam a tulajdonságait, és ott kiválasztottam az illesztőprogram frissítése lehetőséget, azon belül pedig az "Illesztőprogramok keresése a számítógépen" lehetőséget. A tallózásban elnavigáltam arra a helyre, ahová kicsomagoltam a zip fájlt. Bejelöltem, hogy az almappáiban is keresgéljen. Ettől függetlenül nem fogadta el a drivert.
    Korábban XP alatt nem volt semmi gond, azzal még az első akku kalibráció hibás ICS romot sajt magam tudtam cserélni. Ősszel javították a laptopomat, és cserélték az oprendszerét is 32 bites Win7-re. Azóta nem volt időm rom cserélgetéssel foglalkozni, így csak most találkoztam ezzel a hibával.

Új hozzászólás Aktív témák