- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
doczyus
csendes tag
Tisztelt Szaktársak!
Kollégámmal vettünk egy - egy usb billentyűzetes tokot. Az én1016DCC-mel minden gond nélkül, elsőre működött, AnySoft Keyboard progival pedig klasszul adja az ékezetes betűket is.
Azonban a kollégám Bluepanther Voyager GT kütyüjével nem bírtuk életre kelteni az usb-s billentyűzetet. A hardware (mármint a billentyűzet) jó, oda - vissza kipróbáltuk. A kütyü érdekessége, hogy nincs külön csatlakozója az akku töltéséhez, hanem, mint egy telefont, a micro USB-n keresztül lehet tölteni. Ha PC-vel összekötöm, akkor természetesen elindul az USB tárhely üzemmód, és szépen látszódik a belső tárhely, illetve a microSD tartalma.
Beállításoknál próbáltam az USB hibakeresést ki - bekapcsolni, de nem vezetett eredményre.
A 1016DCC-nél a billentyűzet beállításoknál megjelent egy új menüpont, a Fizikai billentyűzet, a Bluepanthernél nincs ilyen.Van valamilyen ötletetek a megoldásra? Tudom, hogy szorosan nem idetartozik a téma, de a Bluepanther Voyager GT-nek nem találtam külön topicot...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- Milyen videókártyát?
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- iPad 5.gen Cellular / 32GB / Space Grey (018)
- Apple iPad 6 Gen 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest