Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amazon Fire TV stick/box
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- ASUS notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
Új hozzászólás Aktív témák
-
doczyus
csendes tag
Tisztelt Szaktársak!
Kollégámmal vettünk egy - egy usb billentyűzetes tokot. Az én1016DCC-mel minden gond nélkül, elsőre működött, AnySoft Keyboard progival pedig klasszul adja az ékezetes betűket is.
Azonban a kollégám Bluepanther Voyager GT kütyüjével nem bírtuk életre kelteni az usb-s billentyűzetet. A hardware (mármint a billentyűzet) jó, oda - vissza kipróbáltuk. A kütyü érdekessége, hogy nincs külön csatlakozója az akku töltéséhez, hanem, mint egy telefont, a micro USB-n keresztül lehet tölteni. Ha PC-vel összekötöm, akkor természetesen elindul az USB tárhely üzemmód, és szépen látszódik a belső tárhely, illetve a microSD tartalma.
Beállításoknál próbáltam az USB hibakeresést ki - bekapcsolni, de nem vezetett eredményre.
A 1016DCC-nél a billentyűzet beállításoknál megjelent egy új menüpont, a Fizikai billentyűzet, a Bluepanthernél nincs ilyen.Van valamilyen ötletetek a megoldásra? Tudom, hogy szorosan nem idetartozik a téma, de a Bluepanther Voyager GT-nek nem találtam külön topicot...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest