Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silent82
csendes tag
válasz
üzenetére
Nekem nem MyAudio a tabletem, hanem a vele elvileg egyenértékű YuanDao N101, gyári kínai 4.0.3-mas androiddal. Nekem van a menüjében LAN beállítás, ezért is kezdtem el kutakodni, hogy mégis hogy lehet abba drótos netet bedugni.
Legtöbbször kínai és hongkongi négy csillagos szállodákban fordulok meg, utóbbival nem is szokott gond lenni, a China mainland-ben, főleg délen azért előfordulnak olyan helyek, ahol másfél-két csillagot szerintem önhatalmúlag ragasztottak fel maguknak.
Lapos tévé meg mágneskártyás vagy rfid-s beléptetés az van, a wifi valamiért erősen opcionális. Van ilyen kis internet megosztó kütyüm is, hogy csak bedugom a kábelt és működik, viszont vannak helyek, ahol a repterekhez hasonlóan előbb egy weblapon be kell jelentkezni és itt el is bukott a történet. Ez utóbbi verzió viszonylag ritka azért, viszont mivel előfordul, kellene rá megoldás, mert nem nagyon szeretnék legközelebb hagyományos notebookot vinni magammal.
A lassú az mit jelent a Concorde-os esetében mit jelent a marha lassú? Leginkább emailezni kellene, pár fotót küldözgetni, meg RDP klienssel bejelentkezni a céges terminál szerverre. Youtube videókat meg hasonlót nézni nem akarok vele, főleg mert Kínában az nem is elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 11 A16 128GB Wifi Újszerű/2026.07.23.Apple gar./Akku 100%/p4636
- iPad 11 A16 128GB Wifi Hibátlan 2027.09.25.Gar./Akku 100%/p4635
- iPhone 15 Pro Max 512GB Független Karcmentes/2028.03.04.Gar./Akku 100%/p4634
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- iPad Pro M1 12.9" 256GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4633
- DXRACER Prince L gamer szék
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Lapos tévé meg mágneskártyás vagy rfid-s beléptetés az van, a wifi valamiért erősen opcionális. Van ilyen kis internet megosztó kütyüm is, hogy csak bedugom a kábelt és működik, viszont vannak helyek, ahol a repterekhez hasonlóan előbb egy weblapon be kell jelentkezni és itt el is bukott a történet. Ez utóbbi verzió viszonylag ritka azért, viszont mivel előfordul, kellene rá megoldás, mert nem nagyon szeretnék legközelebb hagyományos notebookot vinni magammal.