Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Silent82
üzenetére
Te jó ég! Nem gondoltam volna, hogy ez a szálloda -dolog ilyen népszerű téma.
A Concorde adaptere mikro usb -s. Mini PC -n van egy OTG és egy normál USB csati. Lehet, hogy csak azért lassú, mert az OTG -be dugtam. Lehet, hogy Tabon jól viselkedik. Ezt sztem a Concorde fórumán kellene megkérdezni. A net megy vele stabilan, oldalakat tölti szépen, a Youtube is megy. A lassúságot arra értem, hogy az SGS 2, belső hálózaton, 5x gyorsabban másol át egy filmet Wifin, mint a mini PC LAN -on. De mint írtam, nem biztos, hogy az adapter a szűk keresztmetszet. -
törölt tag
válasz
Silent82
üzenetére
Jó kérdés, már én is próbálkoztam vele. De nincs a menüjében eth opció. Vmiért kifelejtették. Nem is értem, hogy miért. Minden feltétel adott. Bosszantó, mert sztem csak valami piti dolog hiányzik hozzá. A Concorde -ban is és az összes 3066 -os mini PC -ben választható opció. Nekem router konfighoz kellene, mert az alapbeállításban tiltva van wifin. Most a Concorde -ost használom mini PC -n, de marha lassú. Kipróbálnám egy normál USB -sel. Most keresgélem, honnan lehetne lőni egy Asic chipsetest. Egyébként nem tudom, milyen szállodákban forgolódsz, de a legtöbb normálisban már lapostv van, HDMI -vel. Oda tökéletes a mini PC. 15-20 között tudsz rendelni egyet RK3066 -tal.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi