Új hozzászólás Aktív témák

• raven12

senior tag

válasz PR0JECTNR56 #207 üzenetére

Pont ilyen SRH-440+840 párnát szeretnék venni apámnak születésnapjára majd :D

Bodor: Hogy érted hogy várjak? Ne kapdokjam el, vagy esetleg tudsz valami hatalmas akcióról? (nem rég volt 10 dodóval olcsóbb, de vártam, hogy szerezhessek csomó redeem pontot, és még olcsóbbá varázsolhassam)
    Egyébként ne is mondd, ez az első over-the-ear fülesem, alig találok vele normális fit-et. Úgy érzem, mostanáig még mindig nem sikerült jót találnom. Az sem segít, hogy asszimetrikusak a füleim. most a gyári bal-nagy, jobb-közepes szilikont tettem rá, de a bal így nem simul a fülemhez, közepes meg kiesne(mindig a bal fülemmel van baj...). Sony hybrid-ek hihetetlen módon nem voltak jók. A hozzáadott Comply tényleg viszi a pálmát kényelemben és izolációban, és kicsit előhozza a basszust is, de még kísérletezgetek.
    Egyébként Sensaphonics tesztjével ellenőrzöm mindig a dolgokat, mennyire sikerült, eddig még sosem hallottam ugyanolyan hangosnak az 50hz-et, mint az 500hz-et, viszont nem is sokkal halkabb, ez lehet csak amiatt, hogy az alacsonyabb hangokat mindig halkabbnak halljuk?
    Amúgy ergonómiailag hogy van ez megcsinálva? Úgy nézem, hogy ahogy bedugod, a ház az pont belefekszik a fülbe, nem áll ki, viszont a hallójárat útja nagyobb szögben megy, mint amennyire a nozzle van, így viszont egyáltalán nem megy mélyre a fülbe. Nem mondom, az izoláció így is legalább az XR120Pro szintet hozza, csak úgy érzem, hogy ki lehetne hozni jobbat is.

Új hozzászólás Aktív témák