Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ati1979

veterán

válasz maszekember #155 üzenetére

Persze különbség relatív több aspektusból is. Az adott személy hallása, ítélőképessége, meg az is számít, hogy a hangzások közül éppen melyiket preferálja. Azért ne felejesd el, hogy mielőtt a dac-ok árait számolod, hogy az új iriverben és az új hifimanban 2db van. (ezért is drágábbak) Az ibasso meg olyan 850 USD, a colorfly meg olyan 650 -700.

Dx1000 gondolom ibasso dx100. Igen ezt elhiszem, hogy bizonyos szinten nincsenek akkor a különbségek, de a másik topikba belinkeltem ez a cikket és ide is belinkelem: [link]

"Monster Amplifier

Ibasso’s pedigree in building headphone amps haven’t been left behind with the DX100. While it may not be the most refined portable amplifiers around, clearly it’s number one in terms of power output, at least among all other Digital Audio Players. This player is able to drive the hardest headphone to drive today, the Hifiman HE-6, and though not as authoratively as monster amps like the RSA Dark Star or the Burson Soloist, it’s strong enough to put even a lot of desktop amplifiers to shame. I had to use the high gain setting and max out the volume level, and while I won’t make the DX100 a permanent solution for the HE-6, it was a pretty amazing feat for an audio player to be able to drive the HE-6 straight out of its headphone out. A more realistic day to day use for the DX100′s monster internal amp is for driving the two relatively easy modern orthos: the Audez’e LCD-2 and the Hifiman HE-400."

Ez az eszköz csutka hangerőn képes kiszolgálni egy hifiman HE-6-ot, ami sok asztali erősítőt megszégyenítő teljesítmény. Ez nagyon nem az x3 szintje.

Sajnos ez sem alternatíva, mert összesen 2db ilyen kis méretű erősítő létezik a földön jelenleg. Mindkettő 650 USD. Egyéb minden máson elvéreznek a komolyabb fejesek. Plusz kellene hozzá, minőségi lod kábel. (ritka , drága) és akkor meg megint ott vagyok, hogy a sony f dac-ja lesz a gyenge pont...
    Igazából alaposan körbejártam már ezt a témát, és sajnos nincs olcsóbb és jobb megoldás. :(
    Aztán 64 + 64 gb tárhely is csábító dolog. :)

Mindenképpen. :) Sőt meg is lehet majd szerintem hallgatni... :)
    Szerintem nyár vége fele meglesz, legrosszabb esetben.

Amúgy nemsokára megyek fel Pestre, ha meg akarod hallgatni a sony F-t ,dobhatok egy pü-t előtte. Összevetnénk majd a cowon-oddal ha neked jó.

Új hozzászólás Aktív témák