Hirdetés
Aktív témák
-
CptMisi
őstag
?? annyit még hozzátennék, hogy más gépről nem dobál ki ezzel a fiókkal
-
G.FeT
tag
Üdv!
A következő lenne a kérdésem: megoldható-e, hogy valakit úgy "tiltok le", hogy az illetőtől azért az üziket megkapom (tehát mintha rejtve lennék)? Néha nagyon jól jönne.
-
Sziasztok!
Nem rég elkezdte az msn hogy belépek és menetközben lefagy.Majd fél óra múlva kiírja,hogy lefagyott és be akarom-e zárni.Talán azóta csinálja mióta kompatibilitással futtatom,de visszaállítva sem javult meg.
Mivel amúgy is utáltam,van helyette teljes tudású de más alternatíva ami msn-es bejelentkezést használ?
-
CptMisi
őstag
Üdv!
az a helyzet, hogy ezen a gépen kidobál az MSN...mást nem csak engem...sőt csak az egyik fiókomról...mi lehet a gond?? testvéremnek simán megy, az új fiókkal sincs gond (csak azt nem erősítette meg, hiába kaptam meg a mailt, és aktiváltam)
ötlet? -
Ice!?
őstag
válasz
SpherusMagna #6991 üzenetére
Nincs valami olyan bill.kombináció, ami kikapcsolja ezt? Csak mert egyik pillanatról a másikra lett ilyen.
Megvan, bepipáltam, (nem értem, hogy miért volt kiszedve a pipa) és minden jó.
Köszi szépen.fradi81: SpherusM. ötlete megoldotta, de neked is köszönöm.
-
Boci_83
őstag
Üdv!
Van valakinek fent működő playbar-ja, ami nem vírusos?
-
Ice!?
őstag
Sziasztok!
Az miért lehet, hogy a smileknak csak a "kódjukat" látom, azaz, hogy milyen kombináción vannak?
Beilleszteni se engedett vágólapról, de azt az msnplus reinstallja megoldotta. (Azt hiszem 4.83-as verzió, és msn9, win xp-n)
Újratelepítés megoldaná?Köszi előre is.
-
Jégkokó
veterán
Mostanában állandóan felvesz mindenféle ismeretlen ember msn re, furcsa mód a címük egyik esetben se magyar ,persze miután felvettek sose jelentkeznek be , igy még esélyem sincs megtudni ki ő és honnan tudta meg a címemet és mit akar.Hogy tudnék ezektől megszabadulni örökre?
-
KPepe
senior tag
válasz
DeusHun #6971 üzenetére
Helló!
Igen, próbálgattam sorba, de mindenhogyan appcrash volt a vége. Viszont ma este a hétvégi pihenő után elindult az msn a winnel együtt. Be tudtam jelentkezni, működött. Aztán kipróbáltam, hogy újra tudom-e indítani. Hát nem. Közben kiderült, hogy ha TotalCommander-ben jobbklikkelek egy video file-ra, vagy a billentyűzettel akarom felhozni a menüt, akkor is az ntdll.dll modul hibájára hivatkozva elszáll az is.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
SpherusMagna #6979 üzenetére
Az miért jó? Azért tilt le mert nem akar veled beszélni, jobb ha tudod ezt?
-
fradi81
veterán
válasz
SpherusMagna #6979 üzenetére
Kijelzi ki van rejtve?
-
adam_
senior tag
Létezik a Win. Live Messengeren belül olyan szolgáltatás ami azt naplózza, hogy egy adott személy mikor jelentkezett be és ki a Messengerbe, attól függetlenül, hogy én épp fent vagyok, használom a Messengert vagy sem? Ergo, amikor nem is megy a gépem, nem is beszélgetek a programmal, ez a kis kiegészítő progi, szolgáltatás mindig naplózza ezt a fajta eseményt egy adott személyre nézve? Remélem érthető voltam...
Valamint azt sehogyan sem lehet megnézni, hogy ha valaki rejtve kapcsolódik a fiókjába, és úgy "van fent a Messengerbe" és beszélget?
-
Bocaa
senior tag
az új 9-es msnben beleütköztem egy bugba valaki fel akar venni de nem kapok semmiféle olyan ablakot ,hogy oké felveszem vagy valami csak fönt lárok egy olyat ,hogy 1új felkérése van ráklikk kidob egy webes felületet és ott nem találom azta felkérést
megoldás? -
KPepe
senior tag
válasz
sfdrakex #6968 üzenetére
Eredeti, genuine, vadiúj telepítésű win. Amennyiben addig bevírusosodik, amíg élete első netes kommunikációja során leszedi a NOD legfrisseb definíciós állományait, akkor gratulálok a vírusnak, felőlem élhet.
Persze attól még megeshet.
Igen, a net frankón működik, nincs rá panasz.
-
Klizen
csendes tag
na ez vicces
megfogadtam a tanácsotokat, full gyalu msn, stb, letöltöttem egy 8.5-öt, mikor rakja fel, látom hogy béta verzió
gondolom, na mindegy, jó lesz ez is, úgyse fog működni az msn plusz, erre amikor autmatikusan lépne be, egyszerűen nem kéri hogy frissítsek!
Magyarán át se kellett írnom semmi verziószámot (megnéztem, nincs átírva), ráadásul az msn pluszt is felraktam és működik is, annyi negítavum van, hogy fent "windows live messenger beta" van kiírva
-
KPepe
senior tag
Üdv!
Adott egy friss telepítésű Win7, és egy Messenger live 14, ami minden induláskor ezt produkálja:
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: msnmsgr.exe
Application Version: 14.0.8089.726
Application Timestamp: 4a6ce533
Fault Module Name: ntdll.dll
Fault Module Version: 6.1.7600.16385
Fault Module Timestamp: 4a5bdb3b
Exception Code: c00000fd
Exception Offset: 0002eb57
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.48
Locale ID: 1038
Additional Information 1: f0b4
Additional Information 2: f0b4ad8390c28562921bf8acd191b47b
Additional Information 3: 206d
Additional Information 4: 206dfcf06005c903a0b824fafb4c9fc7Valami ötlet, hogy mi okozza, illetve hogy lehet orvosolni a problémát?
Köszi előre is! -
Lejszi
senior tag
le lehet vhogy tiltani azt hogy alul ne villogjon sárgán amikor ir vki???
-
haxy27
aktív tag
Látom másnak is van olyan gondja hogy a sárga csík meg jelenik lés azt irja egy felkérés van folyamatban. Ha valaki talál rá megoldást akkor ossza meg mert engem is idegesít mert ha nincs felkérés akkor minek van ott. Szívatásnak
-
brutaka
tag
Ha be vagy jelentkezve az egyik gépen, és a másikon elkezdesz csatlakozni, akkor sikeres csatlakozás esetén, ott, ahol eredetileg be voltál jelentkezve ezt írja ki:
"Ön egy másik számítógépen bejelentkezett a Messenger programba. Az újbóli bejenetkezéshez kattintson ide. "És ott, ahol eredetileg voltál, ott kiléptet, de az MSN program nem kapcsol ki. Ott ahol újonnan jelentkezel be szimplán belépsz.
-
stop
aktív tag
sziasztok, egy kérdésem lenne, ha bejelentkezve marad az irodában a windows live akkor az itthoni gépen még be tudok vhogy lépni?
elméletileg lehetne mindkettőn is, de most percekig gondolkodik belépésnél és nem csinál semmit.
előre is kösz a segítséget -
mercon
csendes tag
Sziasztok, nekem egy olyan problémám van hogy most raktam újra xp elötte ment wl 9.0 most újra felraktam és raknám fel hozzá wl plus de amikor a telepítés befejeződik és belépek windows live akkor egyszerűen nem működik tehát olyan mintha nem is raktam volna fel. Másik problémán az hogyha valaki képet akar küldeni/én küldök valakinek képet vagy csak a beállítások alatt át akarom állítani a beérkező fájlok helyét egyből ledob az msn....
Nagyon nagyon fontos lenne a probléma megoldása :S remélem tudtok segíteni. -
brutaka
tag
válasz
pubwart #6950 üzenetére
Helyezd át a TEMP mappát valami olyan helyre, ahol megtalálod és tudod rendszeresen törölni!
(Sajátgép-> jobbkatt-> tulajdonságok>Speciális>Környezeti változók> a 2 temp mappát helyzed át oda, ahol megtalálod. Később ürítsd ezek tartalmát)
Töröld le a Messengeredet és telepítsd fel újra. Újra telepítés előtt, törölj mindent az akkor még aktuális TEMP mappából.
Ugyan ezt a problémát, másnál, ez a megoldás megoldotta
-
sonykor
tag
A Windows Live Hotmail levelező weboldalon van lehetőség más fiók felvételére. Erre gondolok:
Szeretném felvenni az indamail-os fiókomat, de nem sikerül. Így állítom be: [link]
Melyik portot kell beállítani? 995 vagy a 110-et? Mit kell kipipálni?
Minden verziót kipróbáltam de nem tudom felvenni. Ezt a hibaüzenetet adja: [link]A windows súgóban azt olvasom, hogy nem minden szolgáltató engedi a fiók felvételét. Indamail engedi?
Köszi a választ.
-
pubwart
aktív tag
Sziasztok.
Nekem olyan gondom lenne XP alatt, hogy minden egyes újraindítás után a win elindítja az MSN Live-ot, de nem léptet be autómatikusan sőt minden email cíet kódot elfelejt.
De hogyha nem indítok újra pl megy a gép egész nap, akkor mindegy, hogy hányszor lépek ki vagy mindig tudja, hogy mi volt a email címem, jelszavam és beléptet autmatikusan.
Csak újraindításoknál felejt el mindent. Mi lehet a baj?
Köszönöm
-
Klizen
csendes tag
nekem is
-
gono.movies
csendes tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6946 üzenetére
sajnos így sem megy, nem tudnád megadni annak a msn-nek és plus! -nak a verziószámát amivel neked müködik ? vagy linket, stb. elöre is köszi
-
gono.movies
csendes tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6946 üzenetére
megnézem most hátha így müködni fog, elöbb ugy probáltam hogy msn, reshack és aztán plus, majd kiderül ,köszi
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
gono.movies #6945 üzenetére
Valamiét nemküldte el amit írtam.....
Szval nemtudom nálatok miért lehet ez.... énmár pár havernak megcsináltam a 8.5öt mindnél gond nélkül megy a plus beleértve engem is. Talán próba hogy full gyalu az msn-t majd 8.5 fel,plus fel és utána átírni a productot?
-
gono.movies
csendes tag
Valószínűleg már volt téma a gondom, csak nem találtam meg sajnos.
A problémám az lenne hogy az uj 9-es msn-re szükséges frissítenem, de az nem jelentkezik be. Telepítés közben nincs gond, a bejelentkezésnél viszont a kis pörgö msn jelig eljutok, aztán visszaugrik a bejelentkezö ablakra.
Néha kiír vmilyen hibaüzenetet, de nem hibakódot, .exe hibát azt hiszem vagy vmi hasonló (nem értek nagyon hozzá, ha kell felteszem megint és megmutatom,nemtom fontos e).
Ugye megpróbáltam azóta a 8.5ös verziót feltenni, beta (2000es komp.-al) és más verziók (reshack-el) be is jelentkeznek, viszont a plus!-t nem tudom hozzá feltelepíteni, felteszem, telepítés alatt be is zárja az msn-t szóval valamit csinál de semmi hatás
.
Szóval vagy a 9.0ás verzió problémájára, vagy a 8.5 ös plus!- hoz kérnék segítséget. Már régóta nézelödök de nem sikerült megoldani, Mercury-t használok azóta ami nem lenne rossz ha mindenki más is azt használná, dehát ez van
Egyébként sp3 winXP-t használok, volt nemrég format c:, de már az elött sem ment a 9.0, ugyanezzel a problémával.
-
m3tr0
őstag
sziasztok.
olyan bajom van msn-nel,hogy bejelentkezek..viszont egyik ismerősöm sem jelenik meg.
egyszerűen nem értem. azt írja,hogy egy ismerősöm sincs. viszont neten ha bejelentkezek, ott ott vannak az ismerőseim...de a gépen a programban nincsenek..
mi lehet a gond? -
Klizen
csendes tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6938 üzenetére
lehet az a baj, hogy nem csak a product versiont hanem még valamit átírtam valami product number, vagy nem tudom, a lényeg, hogy ugyanaz a szám volt, én meg szisztematikusan átírtam mindent 14-esre ami 8-assal kezdődött
na majd ha lesz időm, gyalulok, hátha
-
Klizen
csendes tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6936 üzenetére
a verziószám egyezik, felraktam a pluszt, de nem hatotta meg :S
-
Klizen
csendes tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6933 üzenetére
reshackerrel átirogattam én mindent, nem kompatibilitásban használom, mégsem működik
nagyon megköszönném, ha abszolút részletességgel le tudnád írni, hogy mit csináljak, most hogy felcsillantottad a reményemet hogy mégiscsak elehetne pluszom xp mellett 8.5-el
-
LLKobe
veterán
Üdv!
A legújabb live messengert rá lehet venni valahogy hogy kiírja a winampban hallgatott dolgokat? Eddig egyik pluginnel sem sikerült, a messenger mindre kidobja hogy "E funkcióhoz WMP 9 szükséges..."
-
Klizen
csendes tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6927 üzenetére
azóta megint nincs ez a probléma, az a gond, hogy már nagyon hiányzik az msn plusz, mert a legjobb barátaimat mindig keresnem kell a sok szögletes zárójelű nevek között, már azon is elgondolkodtam, hogy felteszem a windows 7-et, de azért annyira nem vagyko elvetemült
szóval kéne az a plusz
-
€uro
őstag
Olyan programot keresek, ami automatikusan rögzíti a videó- és hanghívásaimat. Tehát nem nekem kell minden alkalommal elindítanom a felvételt.
Használ valaki hasonlót? Esetleg ilyen ingyenes vagy csak kipróbálható programot tudnátok ajánlani?
-
9CS
senior tag
válasz
Rocko66 #6489 üzenetére
Sikerült erre megoldást találnod?
Nálam is ez van most "önt átirányitják egy új internethelyre"
Esetleg más találkozott már ezzel? MSN-nél belépéskor jön. 2 különböző gépen is láttam már, de nem a belépésemhez köthető, mert van olyan gép main nem jelenik meg, ha én lépek be, ha más.
Live Messenger Verzió 2009 Build: 14.0.8089.726
-
Andie
őstag
válasz
sfdrakex #6915 üzenetére
Jó, hát ha bezárom az X-el, akkor eltünik, amig újra nem inditom az MSN-t. Aztán megint ott virit. És nem lehet eltüntetni, pedig nincs már semmiféle felkérésem. Ez valójában egy bug szerintem, és rohadtul zavar. És általában a partnerlistát nézem, mert én ritkábban irogatok, mint inkább várok, hogy valaki megjelenjen végre.
-
sss
őstag
Hi, az e-mail címet amivel be tudok jelentkezni/amit látnak az adataimnál azt meg lehet valahogy változtatni? Úgy, hogy az ismerősök megmaradjanak.
-
Andie
őstag
Sziasztok!
Kezd egyre idegesitöbbé válni ez a rohadt sárga csik az MSN felső részében:
Hogy a francba lehet eltüntetni, és lehetőleg többet ne is jelenjen meg?
Ha rákattintok, bejön egy weblap, valami profilommal, de ott azt irja mindenhol, hogy nincs jelenleg semmi felkérésem. Ott be is mentem a beállitásokba, letiltottam mindenről az értesitést. Akkor el is tünt ez a sárga csik, de ma, hogy megint elinditottam az MSN-t, ismét itt van.
Kész vagyok tőle... -
sfdrakex
nagyúr
válasz
infectedmann #6910 üzenetére
MSN beállításaiban ha átállítod ?
-
infectedmann
őstag
MSN Live 2009 nem érzékeli ha a Windows -on belül megváltoztatom a hangfelvételi eszközt.
Valami megoldás?
-
-
Rikarda
csendes tag
Sziasztok, üdv Mindenkinek.
Én arra vagyok kíváncsi, hogy amikor felteszem a plust, akkor némelyik embert "tétlen"-nek jelez. Na most ugye, ha nincs fenn a plus, akkor ez a tétlen nem jelenik meg. Az a kérdésem, hogy, ha fenn van nekem is a plus, akkor a többi partneremnél is tétlen-nek aposztrofál a wlm, ha tétlen vagyok (ha nem nyúlok a géphez), vagy nekik engem nem jelez annak? Vagy akár fenn van a plus nekem akár nincs, de, ha valóban tétlen vagyok, akkor azt annak is jelzi másolnak is a wlm, ha nekik fenn van a plus? Nem tudom az számít-e, de a wlm-ben nekem ki van véve a pipa a wlm menü/eszközök/beállítások/személyes "nincs a gépnél jelzés használata xy perc tétlenség után".
Köszönöm szépen.
-
-
hi all!
LEnne egy olyan kérdésem, hogy win 7-em van fent és ha megnyitom windowslive messengert, akkor a tálcán az iconra klikkelve ez jön fel
az a bajom, ha rálikkelek a messenger ikonra, ami ugye a tálcán van, akkor ez az ablak jön fel és innen még külön ki kell választanom, hogy megnyissa magát a messenger ablakot, remélem érthető voltam ...
Meg leheh valahogy, úgy csinálni, hogy ahogy a tálcán ráklikkelek az ikonra egyből megnyissa a messengert?
-
Mirror1
csendes tag
Hali.
Segítséget kérek. Ha tudom valaki msn felhasználónevét és jelszavát, meg tudom-e nézni másik gépen, hogy éppen mit chatel? Persze úgy, hogy ő erre közben nem jön rá. Köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Energiaital topic
- Politika
- ASUS ROG Ally
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest