Hirdetés
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
DeusHun #8515 üzenetére
Nekem mondjuk olyan kéne , amit ha felrakok, van rendes webkamerás kép is. Tudniillik az új fosban csak videóhívás van, ami akkor is trágya, ha mindkét oldalon van kamera. Hiába szedtem le, és tettem fel korábbit, ez a funkció még registry ganajozással sem tért vissza.
A zapmessenger meg lópénisz cintányérral. Már napok óta próbálom visszaküzdeni, szóval már kissé ideges vagyok, hogy sokadjára sem történik változás. -
Pityke78
őstag
válasz
DeusHun #8427 üzenetére
Köszi, a 2-es pont tökéletesen működik, viszont a hármasnál elakadtam.
Az Ismerősök listája elrendezésének módosítása megvan, de ott nincs betűrend, hanem Ismerősök címkézésénél Megjelenítendő név, illetve Utónév és vezetéknév.Nekem annyi kellene, hogy csak az e-mail cím jelenjen meg. Több adatra nincs szükségem.
Vagy ilyet nem is lehet ennél a verziónál beállítani? A réginél működött még. Vagy ez lehet MSN plusz szolgáltatás?Köszi
-
varga.balazs
aktív tag
válasz
DeusHun #8107 üzenetére
hát akkor csak a websúgót adja ki. aztán végülis googliba beírtam ezt és microsoft oldaláról leszedtem ezt a frissítést felraktam tehát elvileg jónak kéne lenni még stimmel azonosítóra is a frissítés
artiny:hát tényleg vicces xD de elvileg van egy ilyen hackes oldal. én nem bízok benne, mert fizetős. valószínű csak ígérgetxd de ha van sms-re pénzed nyugodtan kipróbálhatod. -
Sz@bolcs
csendes tag
válasz
DeusHun #8098 üzenetére
Itt 27. Compact view avagy teljes facebook, social mindennel?
Az a gond, hogy van facebook van twitter és társaik. Az emberek azért MSNeznek mert egyszerűen beszélgetni akarnak
Ha 2percet kettőt ha fél napot akkor félnapot. De nem akarnak összehozni social netwörköt huszat egymással, nem akarnak reklámot stb.
MSN=Beszélgetés egyszerűen. Ez ment el rossz irányba teljesen. Ö összezsúfolnak nem odaillő dolgokat egy egyszerű mindennapi tevékenység mellé.
Fail
-
Sz@bolcs
csendes tag
válasz
DeusHun #8095 üzenetére
Külföldi oldalakat nézgélve a Mail az a többségnek bejött. Gyorsabb lett valamivel, az hogy a ribbont megkapta az nálam nem számít.
A messenger viszont nagyon csúnyán mindenki által le van húzva. Én még kicsit gyűröm de ha hamarosan nem jön béta2 (márpedig nem fog a szokásokból kiindulva) akkor megy a 9es vissza
-
Sz@bolcs
csendes tag
-
Puma K
nagyúr
válasz
DeusHun #7345 üzenetére
Látom még a profilomat profile.live.com-on. Fényképem és a személyes üzeneteim ott vannak amiket az elmúlt 6 napban beírtam. Utolsó személyes üzenet módosítás este 8kor volt tegnap.
MSN ablakából rányomtam hogy Elfelejtettem a jelszavamat és ez fogadott mikor be írtam a címemet és a képen látható szöveget:
A Windows Live ID azonosító helytelen. Próbálja meg újból.
Akkor ezek szerint le van törölve. Csak akkor nem értem, hogy a profilom még hogy-hogy meg van még? Az nem is fog letörlődni?
Az az msn címem már 4 éves volt. Nem baj max felveszek mindenkit újra
-
somasz
addikt
válasz
DeusHun #7341 üzenetére
A válaszod köszönöm!
A kémprogram-írtó-mániás apám gépén csinálta az accountokat, úgyhogy én a trójaira csak kis mértékben gyanakodnékMindenesetre le fogok futtatni pár keresést. Csak az övével csinálja. Nem tom, lényeges-e, de magyar obszcén szövegre cseréli le a személyes üzit
-
válasz
DeusHun #7096 üzenetére
Na most nem azért, de ki az a h×lye aki ezekre még rákattint?
Azt hittem már régen elmúlt az MSN-es vírusok ideje.. volt már ilyen. nem csengett még le teljesen? ..ppppppfffffffffffff...
Akkor is el lett mondva anno, h a .JPG az egyáltalán nem kép, tessék jobban megnézni a kiterjesztést..De hát meg is érdemlik az emberek... úgy általában.
-
KPepe
senior tag
válasz
DeusHun #6971 üzenetére
Helló!
Igen, próbálgattam sorba, de mindenhogyan appcrash volt a vége. Viszont ma este a hétvégi pihenő után elindult az msn a winnel együtt. Be tudtam jelentkezni, működött. Aztán kipróbáltam, hogy újra tudom-e indítani. Hát nem. Közben kiderült, hogy ha TotalCommander-ben jobbklikkelek egy video file-ra, vagy a billentyűzettel akarom felhozni a menüt, akkor is az ntdll.dll modul hibájára hivatkozva elszáll az is.
Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Automata kávégépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest