Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Látom sokaknak van baja a 9-es áldással
Ha tényleg lenne benne egy olyan skin amitől full olyanlesz mint a régi rögtön frissítem.És nemigaz hogy nemlehet megérteni hogy aki pl évek óta használja ugyanazt azt msn-t az nemakar váltani róla,szerintem a legtöbbünknek ez a baja vele..... akinek tetszik az új az használja egészséggel én nemfogom
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
Mr.Skynet #6698 üzenetére
Lenry barátunk linkjének hála mégis fogok még msn-ezni, gondoltam kap még egy utolsó esélyt a 2009-es csoda és vissza raktam uninstall után és ezekkel bármit küldhetek ctrl+v gombokkal, ahogy eddig
Mondjuk ennyit szerintem még senki nem szenvedett az msn-jével, mielőtt ez a 2009-es sz.r meg nem jelent. Kompatibilitás, exe cserék, verziók átírása, utána a sok hulladék alapbeállítás és újdonságnak nevezett sz.rság kikapcsolása... már egészen hasonlít a 8.5-re
-
-
Mr.Skynet
senior tag
Új x-akta számomra, hogy a 8.5-ös átírt verzió szám --> 14-esre = > nem enged be
Amúgy nekem semmi bajom nem lenne a 2009-es f.ssal, ha nem kéne az emberek nevére húzni a partner listába a küldendő fájlokat, mert egyébként azt se látom, hogy hol tart a fájl átküldése
A másik amitől kiugrok az ablakon, hogy sok képet küldök Print Screen -el mentve, eddig megnyomtam, majd Ctrl+V a partner ablakába, már küldte is a képet a 8.5-ös msn-be, ellenben ezzel az új sz.rral nem lehet megcsinálni tehát a 2 gombnyomásból ez lett:
- print screen gomb megnyom
- nyissak paint-et vagy valamit
- illesszem be a képem (esetleg még méretezhetem is a munkalapom)
- mentsem el valahova a képet
- küldjem a fájlt a partnernek
- végül törölhetem a fájlt a gépemrőlEnnyit arról, hogy --> "felhasználóbarát"
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Franklin #6691 üzenetére
Nálam így néz ki szerintem nem olyan nagy a különbség: msn főablak ; msn beszélgetés ablak
-
-
Elolvasván az utolsó hsz-okat, az jutott eszembe ami most a Slágerrel, és a Danubius rádióval megy. Elveszik az emberek játékát. Nem kötelező hallgatni a rádiókat sem, de hát azért kellemetlen, h egyszer csak vége.
Nekem a 9-es MSN-el a legnagyobb bajom, h nem takarékoskodik a "helyekkel". Az még oké, h áthelyezte a képeket a bal oldalra, de akkora keretet csinált neki, illetve a keret mellé még plusz egy-egy cm-t mindkét oldalra, h most a beszélgetős ablakoknak a nagy részét elfoglalja. Ez egy kisméretű monitornál igencsak hátrányos.
Ez az, ami engem kifejezetten zavar. -
Kam1kaze
aktív tag
Az hogy átkerültek balra a kép, és egyéb plusz felesleges csili-vili dolgok, nem értem mire volt jó, de ez lényegében nem a legfontosabb dolog. Gondolom ez a verzió is a tini korosztálynak készült...
Viszont ami kizáró ok, hogy én a 9-est használjam, a webcam képet nem tudom állítani, elindul nagyba, de ahogy megjelenik a kép, máris összeugrik kicsire, és ez után nem lehet állítani semmilyen más méretre.
800x600-as felbontást használok, lehet ez a gond, de a 8.5-ösnél akkor meg mégis miért tudom állítani a méretét webcam képnek.
Úgyszintén ha webcamot akarom állítani a főablakba, autó fókusz, vagy akármit, nincs külön "Webkamera beállításai" menüpont, hanem egybe lett téve a hang beállítással, és azon is végig kell mennem, hiába csak a camot akarom állítani.WLM 9 főablakot elhelyezem képernyőm egyik oldalára, és persze hogy minden egyes gép bekapcsolásnál ezt nem jegyzi meg, és a neki tetszőleges helyre rakja vissza mindig.
Beszélgetőablakot nem engedi teljesen széthúzni függőlegesen (nem a teljes képernyős nagyításra gondolok), képernyő felső, és alsó részéig, alatta-felette kihagy helyet.
Egy ilyen kis alap beállítást miért nem enged... vagy azért mert sz.r ahogy van, vagy én vagyok béna...Nekem tökéletesen megfelel a 8.5-ös, A-Patch-el is sokkal jobban testre lehet szabni mint a 9-est. Resource Hacker meg teljesen megoldotta a bejelentkező problémát.
Amúgy meg Skype párti vagyok, sokkal jobb a hangminőség, cam kép, fájlküldés, biztonságosabb, és ez mind, mindenféle felesleges hülyeségek nélkül.
WLM csak az ismerősök miatt kell, akik nem használnak skype-ot, amúgy már rég elfelejtettem volna az egészet ahogy van...ooVoo-val is ugyan ez volt, hogy egy idő után "kényszerítették" az újabb verzió használatát (azóta nem is használom), de gondolom ott a reklámok miatt, mert elég nagy felülete azzá vált az új verziókba.
Sorry ha valakit untattam
-
Franklin
addikt
Ha megcsinálod az új verzióval, hogy így nézzen ki a főablak: [link]
és így a beszélgető: [link]
akkor nem bánom, átállok az újra. De addig inkább maradnék a réginél, amíg lehet.
Én is mondhatnám neked, h állj át linuxra, mert biztonságosabb, legfeljebb a start menü máshol lesz... :-)
Egyszerűen amihez hozzászoknak az emberek és jól is működik, arról nehezen váltanak.
-
-
XSiGma
aktív tag
igen nyilván nem ezek életem meghatározó problémái de mivel mindennap használom ezt a csodát és a másikat már pont megszoktam és tökéletesen be is vált ezért egyértelműen nem is váltottam volna az újra.x hónapon át használtam az újat korábban és tökéletesen úgy tűnt mintha visszafele fejlődött volna a program...
de ez hogy köteleznek a frissítésre....meglehetősen korrekt dolog -
bmwsan
senior tag
Sziasztok
az miért lehet hogy küldök vkinek hangulat jelet, azonban nála nem jelenik meg (senkinél sem)
az alap hangulat jelek sem jelennek meg :S
Üdv.:bmwsan -
-ez a Win7 fassága - lásd itt
-mi?
-bele ne halj plusz 1 klikkbe
-1. értelmes "mi nem tetszik benne" - bár spec én sose használtam
-mert szar betűtípust használsz
-neeee... baloldalt vannak a képek!! O M G!
-miért? mit lehetett azokon testreszabni, amiket ezen nem?
ezek függvényében a Microsoft nagy ívben szarik arra, hogy mi nem tetszik, használni fogod és nem fogsz belehalni
-
sfdrakex
nagyúr
Az nem az msn hanem a W7 miatt van hoyg nem az ora melett van DE ha vista kompatibilis modban futtatod oda teszi. msn exe jén jobb klikk tulajdonságok/kompatibilitás.
Ha egyszer klikkelek balegér gombbal valakire kiad egy listát hoyg mit akarok irni hivni stb.
A fent icsoda izé nem pixeles hanem egy effekt van rajta ha jol gondolom
megosztás tényleg nincs, helyette sztem jobb az Opera 10.10 Unite része amivel Webservert tudsz csinálni a gépedből
Képrek baloldalon sztem annyira azért nem nagy gáz.
Testre lehet szabni
Nálam ékezeteknél nem változik a betüstilus valamit nálad kéne állitani ha esetleg belepiszkáltál, bár én az alapbetütipust hazsnálom, lehet TE olyat amiben nincsenek ékezetes karakterek
-
XSiGma
aktív tag
így hirtelen:
-a tálcáról nem engedi áttenni a jobb oldali 'értesítési területre' az ikont
-a fenti beállítható színes csoda f@szság teljesen pixeles
-ha rákattintok egyszer valakire nem hoz be semmit
-nincs megosztás
-a begépelt szövegemet kétféleképpen jeleníti meg,az ékezetes karaktereknél teljesen megváltozik a betűstílus
-a képek miért vannak a bal oldalon?
-miért nem lehet testreszabni???ezek függvényében én nagy ívben szarok a biztonsági hibákra évekig volt használható mégsem halt meg senki...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
JetiRulez #6678 üzenetére
Nálam csoportok kedvencek kikapcsolva ismerősök ugyan ugy egyben vanak mint régiben, kapcsolati állapot szerint aki be van lépve név szeirnt felül aki nincs belépve a beépettek alatt van abc rendben, egyébként meg ugyan ugy néz ki mint a régi a beszélgetés ablakban a jobb oldalra balra került ennyit vettem észre, trényleg nem értem mi a sok változás. Elrendezésnél kivettem a pipákat csoportokat kedvenceket kikapcsoltam és olyan mint régen. Persze ha mások máshoyg használták lehet nekik nem ugyanolyan.
Nálam így néz ki: kép
-
JetiRulez
őstag
(#6669) localhost
Bizony köteleznek, de én szembeszálltam velük. Visszaraktam a régi jó bevált 8.5-öt. Nem fogok úgy táncolni, ahogy a Microsoft fütyül. Csak át kell állítani a kompatibilitást Win2000-re és max nem működik a Plus!
(#6674) Lenry
Hát lássuk. Az újban nincs megosztási mappa (gyakran használom), a kikapcsolhatatlan ClearType-tól rendszeresen kifolyik a szemem, és lassabb és minden logikátlanul át van rendezve (vagy én vagyok hülye). A biztonsági rések nem érdekelnek, károm még nem származott belőle...eddig. De akkor is le van mentve minden biztonsági másolatba, szóval semmi se veszik el egy esetleges fertőzés esetén. A linkeket meg változatlanul megkaptam.
(#6671) Skizz
Az ismerőseim nem állnának át Skype-ra csak miattam.
-
Skizz
addikt
Francokat muszáj, ki lehet kerülni a frissítést (bár én nem msnezek túl sűrűn, szóval még nem próbáltam). Amit tudok, hogy már a 7.5-öt is nyögvenyelősen raktam föl, egyszerűen amit egyszer megszoktam, azt mi a töknek lecserélni, ha 2 hónap múlva kiderül, hogy az újabb is szita és kötelezően rakhatjuk fel az újat? Szánalmas hisztéria az egész. Fél év múlva a 9-es lesz tiltott, mert véletlenül az egyik programozó a szokásos esti teája mellett talál benne egy végzetes hibát, ami miatt idő eljött eljön a jégkorszak... aki (nagyon lesarkítva) be akar törni a gépedbe, az be is fog, függetlenül az msned verziószámától.
-
-
Skizz
addikt
Mit zavar ez téged? Egy retek az új msn. Attól, hogy neked tetszik, még nem fog mindenki másnak.
mégis pontosan mi változott, mi nem tetszik benne, hogy annyira muszáj a 3 éves, biztonsági hibákkal teli aggatott 8.5-öt, vagy a 4 éves, még inkább szitaszerű 8.1-et
Mert ha az x évig fejlesztett, már 8-as verziószámmal ellátott msn is szita, akkor a 2009-es biztos hibátlan.Többiek: skype.
-
ez legyen életed legnagyobb problémája
komolyan emberek, ennyi sírást meg nyavalygást rég láttam már
azt még megértem, hogy a képküldés fos lett, mert tényleg az.
de ezen kívül átkerült a baloldalra a partnerek képe, meg a 7 lehetséges állapotból kivettek 3mat ami tök fölösleges volt. jah meg a partnerek képe körül lett egy színes keret
és ennyi változott. ezen kívül kurvára ugyanolyan minden benne, mint a régiekben.duplaklikk a partner nevére és írhatsz neki.
eddig is így kellett? igen
most is így kell? igen.
enterre elküldi, ahogy eddig is? igen.
esc-re bezár, ahogy eddig is? igenmégis pontosan mi változott, mi nem tetszik benne, hogy annyira muszáj a 3 éves, biztonsági hibákkal teli aggatott 8.5-öt, vagy a 4 éves, még inkább szitaszerű 8.1-et muszáj használni?
aztán meg csodálkozik, ha tele van féreggel, meg a többi agyoniskolázottól is kapja a linkeketUFF, én beszéltem
-
XSiGma
aktív tag
miután megin elkezdett sz*patni feltettem az újat és teljesen használhatatlan átláthatatlan szar az egész...ha már arra köteleznek(bár ehhez sem fűznék inkább semmit) hogy mindenképp telepítsem legalább egy olyan skin lenne mint a korábbi....de így....
-
pmatthew
tag
Hiába írjuk át a Product Code-t, úgyse jó, nem?
-
micsoda sátáni hozzászólás
-
suddenly
csendes tag
Uhh, és mivel lehet átírni a product kódot?
-
Adonimus
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6660 üzenetére
-.- azért néha meglepődöm magamon. Köszi.
-
Adonimus
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6657 üzenetére
" Cannot rename original file. Saving cancelled. " Ezt írja ki a program amivel át lehet írni a verziót miután el akarom meniteni. Kilépek, az msn ugyanúgy nem megy. Mikor visszalépek a progiba megint a régi verziószám van.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Fl4tl4nd3r #6657 üzenetére
Én ehhez már csak gratulálni tudok !
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Fl4tl4nd3r #6651 üzenetére
"Biztonsági hibát okoz... ha eddig nemokozott majd pont most fog....."
csak azért nem kérem, hogy erre hozz példát, mert azt hinnéd, kötekszem. Pedig nem! Sajnos a világ nem a te hited által van vezérelve. -
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
sfdrakex #6647 üzenetére
Szerintem nemlehet jól konfigolni régi skinre.. kb köze nincs hozzá.... ha lenne hozzá olyan skin amivel full úgynézne ki mint a 8.5 de fullra akkor frissítenék..... szerintem van jópár milió ember aki hozzászokott a régi msn-hez és nemakaja lecserélni.... hamár egyszer ennyire frissíteni akarnak akkor csinálják meg úgy hogy felse tűnjön a frissítés....
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
localhost #6649 üzenetére
Megoldás?
Szarni az msn fejére egy nagyot és ott a skype.....
Amugy én nemszidom mostmár elvagyok a 8.5-el
Biztonsági hibát okoz... ha eddig nemokozott majd pont most fog.....
Van helyette újabb és szarabb......
Ingyenes. hát aki ezért füzetne ha füzetős lenne....
Kalap sz.r az egész ahogy van -
suddenly
csendes tag
Üdv, a következő a problémám. A commonications platformos hiva volt 1 hete, felülirtam az ujat, 1 hétig tudtam használni a régit. De most megint le kellett töltenem az uj msn-t, és a szokásosa hiba. Ötlet?
-
-
KrAt
veterán
válasz
localhost #6646 üzenetére
jajj perszemár.. Ezek alapján vonjunk ki mindent, ami nem a legfrissebb, nem?
Amúgymeg MS bekaphatja, feltettem az első ópenszórsz klienst, amit találtam, semmi extra faszság nincs benne, nemes egyszerűséggel működik és nem csilivili picsabuzi kinézete van..
Részemről kiszálltam..
-
sfdrakex
nagyúr
Használj akkor mást ami kezel msn skype egyéb üzenetváltókat is. Ha annyira nem tetszik a 9 es. Bár szerintem jól lehet konfigolni régebbi skinre, de amugy meg a MS adja ingyen joguk van hozzá hogy milyet engednek használni, lehet vannak kompatibilitási gondok a verziok között és egyszerübb ha csak 9 essel engednek.
-
Stirbi
addikt
már megin nem megy a 8.5 ös
, fáljfelüliros dolog sem müködik már
-
KrAt
veterán
válasz
localhost #6643 üzenetére
Letöltöttem a 8.5-öt, nem megy, mert elvileg szar védtelen, stbstb.. Ok, letöltöttem a 8.0-t, az se megy.. Ok, letöltöttem a 7.5-öt, érdekes módon az se megy..
Ne beszélje már be senki nekem, hogy rájöttek, hogy az összes verzió hirtelen ejjdekibaszottul veszélyes, ergo csak a 9-et lehet használni..
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
localhost #6635 üzenetére
Az nem is gond, hogy ő megmondja , hogy frissítsek mert akkor jobb lesz nekem. De mért kell egy ennyire szar buta verzióra frissítenem? Én egyszerűen képtelen vagyok megszokni és hányingerem van az egész 9es msnből! Akkor legalább csinálnának hozzá olyan feature-t hogy tökre megegyezzen a 8.5össel! Ennyit kérünk csak, nem átláthatatlan és megszokhatatlan dolgokat.
-
csabex001
csendes tag
Zagyibá Köszi
-
csabex001
csendes tag
sziasztok úgy néz ki eddig bírta ez a Fájl felül íros dolog
Nekem Ma reggeltől megint nem működik a 8.5 ös msn.Frissítést kér:@ Valami újabb megoldás esetleg?:/ Köszi előre is
-
zagyibá
csendes tag
szerintem egyszerüen annyi történt h a belinkelt msnmsgr.exe -nél a ProductVersion az 14.0.8064.0206, amivel már újból nem enged belépni, mert ezt is elavultnak látja!a legújabb ProductVersion a 14.0.8089.726 ! hbe tudj lépni mostmár nem jó a belinkelt msnmsgr.exe -vel felülírni a régi fájlt, helyette használd a Resource Hacker -t! A 6579-es hozzászólásban leírtaknak megfelelően, azzal a különbséggel h ha még nem tetted fel az újat ( ne is tedd
), akkor a 3. lépéstől csinálod!
én így csináltam és újból megy!CLICK IDE!
-
-
localhost
Közösségépítő
A régiek olyan biztonsági hibákat jelentenek, ami miatt nem javasolt (sem trükkel sem annélkül) a használata. Nemcsak hogy nem javasolt, hanem frissítése kötelező!
És egy ingyenes szolgáltatás esetében egy szolgáltató hadd mondja már meg, hogy hogyan védi a saját rendszerét a hisztis, "szégyenező" és tudatlan userektől, a kockázatos programokról.Őszinte véleményemet olvastátok.
-
Fiddy
tag
Sziasztok, Én se tudom már használni a 8.5öt pedig jó lenne, mert az új MSNnél állandóan hibákat ír ki, és nem tudok bejelentkezni
-
nrbii
tag
Most kitaláltak megint valamit, mert valamelyik nap az itt linkelt módosított msnmsgr.exe használatával újra üzemképessé varázsoltam a Messenger 8.5-öt, de de most megint azt írja, hogy frissítsem. Egy órája jelentkeztem ki, akkor még jó volt (22:25-kor).
Lesz megoldás? Lehet valami alternatívát kellene felraknom... Nincs olyan messenger, ami tud hang-/videóbeszélgetést is?
-
Kaoru
senior tag
Sziasztok,
egy olyan problémám lenne, hogy windows 7-en az msn (wlm) figyelmeztető hangok nem működnek. A beállítások menüben pedig próbáltam beállítani más hangfájlokat, de nem veszi be az új beállításokat sehogy se.
Mindenhol másutt van hang, msn-en belül is ha kapok hangüznetet, stb, csak a figyelmeztető hangok nem akarnak működni sehogyse.
-
Dtomi
őstag
Hali!! Édekelne, hogy van e olyan program vagy beállítás, hogy bárhol bejelentkezem MSN-re a beszélgetéseimet akár online fájlba, vagy emailemre küldje az msn. Marha szar mikor 5 napon 4 gépen kell dolgoznom és pont az nincs nálam amin egy fontos beszélgetés lenne. Vagy ezt azért túlzás elvárni?! És inkább minden nap végén mentsem a beszélgetéseket?
-
Andris_2
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbi problémámmal kapcsolatban szeretnék segítséget kérni:
Vettem egy ASUS EEE 1005HA-t és az a gondom, hogy az MSN-en hang vagy videóhívás esetén akadozva hallom a másik felet. Ő tökéletesen hall engem, illetve a videón is látjuk egymást. Kipróbáltam a dolgot két egymás melletti géppel is, és azt vettem észre, hogy abba az irányba, amivel a probléma van, nem csak akadozva, hanem késve is hallom a hangot. Vagyis ha a másik gép mikrofonjába elmondok egy mondatot, akkor miután elmondtam, csak utána hallom az eee pc-n nagyon rossz minőségben. A másik irányba real time megy a hang.
Egy SMC routerrel vagyok fent a neten, wifivel és kábellel csatlakozva is ugyanez a jelenség. Nem hiszem, hogy routerrel lenne a gond, ugyanis másik notebookkal csatlakozva nincs ilyen gond.
Azt is próbáltam, hogy leszedtem az Messengert és feltettem a legújabbat, de maradt minden a régiben.
Jah, és csak a messengernél van ez, a Skype például hibátlanul működik.
Egyszerűen nem értem mi lehet a gond.
Lehet, hogy valami hardveres hiba?Van valami tippetek, hogy mi lehet ez?
Köszi szépen!
-
KMT
addikt
Felraktam ma a Windows 7-et és a legújabb messenger-t, de nem indul.
Ez a hibaüzenet:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: msnmsgr.exe
Alkalmazásverzió: 14.0.8089.726
Alkalmazás időbélyegzője: 4a6ce533
Hiba – modul neve: apphelp.dll
Hiba – modul verziója: 6.1.7600.16385
Hiba – modul időbélyegzője: 4a5bd9b6
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 000079dd
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.768.3
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: a9fd
További információk 2: a9fd8ad7095050f5468dbd11ca39bcf2
További információk 3: 3547
További információk 4: 354766d4e94ebe761a84a7113287e4bdMásodik telepítéskor is ugyanez. Se rendszergazdaként, se más kompatibilitási módban nem megy. Mi lehet a gond?
-
-
ToBeY
nagyúr
Nincs senkinek ötlete hogy miért rosz az msn ha lefrissítem?
-
Froclee
őstag
bemásolom a frissítéses msn gondra a megoldást, amit találtam:
- leszedsz minden windows live-os progit (ilyen segéd, olyan segéd, stb...)
- felrakod a 8.5-öt: http://www.armsofdistress.com/downloads/Install_Messenger_8.5.1235.exe (angol, magyart nem talaltam, luzer vagyok)
- mielott vege a telepitesnek (CLOSE) kikeresed a program files/windows live/messenger/msnmsngr.exe-t, beallitod a kompatibilitast win2000-re, es nem ker tobbet frissitestezt bemásoltam egy másik fórumról, remélem működik nektek is...
-
lorcsi
veterán
úgy tűnik jó lett
hol lehet megnézni melyik portot használja ?
-
lorcsi
veterán
8.5 verziójú msn-em van
mikor be akarok lépni nem enged, mert van újabb verziója. ha ezt telepíteni akarom, azt írja hoyg nem tudja ellenőrizni a frissítő fájlt és a web oldalt keresi fel, leszedem azt a fájlt,d e így sem tudja megcsinálni a frissítést : mert
mi a fene ez a sok akadékoskodás?hoppá...
olvastam...kipróbálom -
broaff
tag
Vagy ha még egyszerűbbet akarsz beteszed kompatibilitásba és nem frissít.
-
chungee
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #6600 üzenetére
Az bonyolult, nekem ez segített
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Politika
- Fujifilm X
- Xbox Series X|S
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest