Hirdetés
- Fujifilm X
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Klizen
csendes tag
válasz
fatal` #10674 üzenetére
Félreértettél
A "hivatalos" megoldás arra, hogy ne kelljen frisíteni a legújabbra az az ,hogy leszedek mindenféle hasznos progit és átírom a verzió legújabbra, így nem akar majd frissíteni, ezt kirpróbáltam, de vagy nem működött a dolog , és frissíteni akart csak azért is, vagy az msn plusz krepált be, úgyhogy végül töröltem az egészet.
Aztán ráakadtam az interneten valahol erre a béta verzióra, ahol semmit nem kellett csinálni, minden tökéletesen működött évekig, nem akarta frissíteni magát, mert azt a funkciót gonolodm kihagyták a béta verzióból, szóval minden szép és jó volt egészen idáig
-
Klizen
csendes tag
válasz
fatal` #10667 üzenetére
Igen, az hogy ez a verzióm szándékos: egyszerűen gyűlölöm az újfajta msn dizájnját, és az a módszer, hogy átírom a nem béta verzió verziószámát, hogy ne frissítse valamiért nem működik nekem, vagy ha működik, akkor meg az msn plusz nem működik, ezzel meg minden megy pöpecül bármiféle piszkálgatás nélkül. Legalábbis eddig nem volt bajom vele
-
Klizen
csendes tag
Sziasztok
Már pár hete a következő problémám áll fenn az msn-emmel: nem tudok üzeneteket küldeni azoknak akik offline-ok (akár mert rejtettek, akár mert ki vannak lépve), hogy aztán amikor belépnek, megkapják az üzenetet
Verzióm : 8.5 BETA
amikor írnék valamit, ezt dobja vissza : The following message could not be delivered to all recipients:
magyarán nem kapja meg, régebben is volt hogy volt ilyen problémája, de egy idő után magától megjavult, most nem -
Klizen
csendes tag
válasz
jubilleum #8048 üzenetére
ki akartam próbálni ezt a wiresharkot, de amikor az optionsnél startot nyomtam, ebjött ez a hibaüzenet, hogy:
The capture session could not be initiated (failed to set hardware filter to promiscuous mode).
Please check that "\Device\NPF_{AD9EA137-411E-4681-A543-F4793D7BF6F7}" is the proper interface.
Help can be found at:
http://wiki.wireshark.org/WinPcap
http://wiki.wireshark.org/CaptureSetupez miez, és mit lehet ellene csinálni? Lehet hogy köze van ahhoz, hogy a gép indítáakor midnig bejön 2 hibaüzenet aminek valami köze vana wifihez, hogy nem talál valami dll-t, de leokézom és minden flottul megy?
-
Klizen
csendes tag
sziasztok
letöltöttem a legújabb msn disciveryt windows live messenger BETA-hoz, telepítem, stb és mikor indítanám az msn-t akkor egyszerűen hibát észlel és leáll
azért msn bétát használok, mert így nem kellett átirogatni verziószámokat, a frissítés elkerülése miatt, mert amikor átirogattam verziószámokat, akkor meg az msn plszt nem tudta elindítani
-
Klizen
csendes tag
sziasztok
hogy tudom beállítani msn-en hogy tudjak hangklipet küldeni? Egyik barátom ma belépett nálam msn-be és ő tudott de én hónapok óta nem tudok, tehát gondolom csak be kéne pipálni vmit, de nem tudom mit, pls help
wlm 8.5 msn plusszal xp-n
-
Klizen
csendes tag
feltettem az msn discoveryt (Version 2.1.79), de nem indul el az msn, illetve elindulna, de 2 mp után azonnal ki is fagy, mi a gond?
-
Klizen
csendes tag
meguntam, hogy WLM 8.5 BETA verzióm van, ami angol és nem oda menti a kapott fájlokat mint én szeretném, úgyhogy nekiálltam, és felraktam a sima 8.5-t, átírtama productversiont, ahogy kell, működik rendesen, de az msn plusz csak nem akar működni, már régebben is ez volt a gondom állandóan, hogy meghekkelni simán, de a plusz valamiért mindig makacskodik, miért van ez?
AA BETA verziót amúgy meg se kellett hekkelni, hozzá se kellett nyúlni, és a plusz is működött, csak hát mégiscsak béte, az nekem nem kell
-
Klizen
csendes tag
na ez vicces
megfogadtam a tanácsotokat, full gyalu msn, stb, letöltöttem egy 8.5-öt, mikor rakja fel, látom hogy béta verzió
gondolom, na mindegy, jó lesz ez is, úgyse fog működni az msn plusz, erre amikor autmatikusan lépne be, egyszerűen nem kéri hogy frissítsek!
Magyarán át se kellett írnom semmi verziószámot (megnéztem, nincs átírva), ráadásul az msn pluszt is felraktam és működik is, annyi negítavum van, hogy fent "windows live messenger beta" van kiírva
-
Klizen
csendes tag
nekem is
-
Klizen
csendes tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6938 üzenetére
lehet az a baj, hogy nem csak a product versiont hanem még valamit átírtam valami product number, vagy nem tudom, a lényeg, hogy ugyanaz a szám volt, én meg szisztematikusan átírtam mindent 14-esre ami 8-assal kezdődött
na majd ha lesz időm, gyalulok, hátha
-
Klizen
csendes tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6936 üzenetére
a verziószám egyezik, felraktam a pluszt, de nem hatotta meg :S
-
Klizen
csendes tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6933 üzenetére
reshackerrel átirogattam én mindent, nem kompatibilitásban használom, mégsem működik
nagyon megköszönném, ha abszolút részletességgel le tudnád írni, hogy mit csináljak, most hogy felcsillantottad a reményemet hogy mégiscsak elehetne pluszom xp mellett 8.5-el
-
Klizen
csendes tag
válasz
Fl4tl4nd3r #6927 üzenetére
azóta megint nincs ez a probléma, az a gond, hogy már nagyon hiányzik az msn plusz, mert a legjobb barátaimat mindig keresnem kell a sok szögletes zárójelű nevek között, már azon is elgondolkodtam, hogy felteszem a windows 7-et, de azért annyira nem vagyko elvetemült
szóval kéne az a plusz
-
Klizen
csendes tag
8.5-ösöm van, ezért gondolom, hogy legújabb szivatása msn-nek hogy feltegyem az újat
netemmel max annyi baj van, mint eddig volt, vírus lehetséges, de nem valószínű
-
Klizen
csendes tag
msn legújabb szemétkedése, vagy csak én vagyok hirtelen szerencsétlen?
pár napja eléggé szelektálja az elküldött üzeneteimet, csomót visszadob, másokat meg 1 órás késéssl ad meg, amiket akkor küldtek amikor nem voltam fenn, de aztán azóta bejelentkeztem
-
Klizen
csendes tag
valaki meg tudta már oldani, hogy hogyan lehetne xp mellett, 8.5-el újra msn pluszt használni? már nagyon hiányzik
-
Klizen
csendes tag
válasz
CptMisi #6760 üzenetére
nekem is van egy ismerősöm, akit állandóan fel-le dobál az msn (azért nem ilyen rendszerességgel, mint ahogy elírtad) na és ő az a típus aki tutira nem piszkált meg semmilyen programot a gépén (vistája van amúgy, szóval én eddig arra fogtam
), megoldást nem tudok ajánlani, csak hogy használj 8.5-öt
Fl4tl4nd3r : muszáJJJJJJ
-
Klizen
csendes tag
válasz
sfdrakex #6731 üzenetére
hogyne lenne rossz, most az hogy át lehet rogatni meg testreszabni, magában foglalja hogy nem jó az egész, és csak kényszerből használjuk jobb híján (már aki)
amúgy meg undorító, hogy nem a normál msn-es figurák vannak az emberek neve meleltt hanem neonzöld kis kockák :S
-
Klizen
csendes tag
valahol láttam pár napja egy olyan képet, hogy az msn-es figurák áthúzva pirossal, és kiírva hogy msn 2009, na ezt a képet keresném, de sehol se találom (csinálni nincs kedvem, még painthez is béna vagyo), akinek emggvan, pls link
-
Klizen
csendes tag
hmm, 2 beszélgetőpartnerem is állítja, hogy nem rejtve kapcsolódik, pedig én úgy látom
lehet hogy ez a legújabb húzása az msn-nek az ellehetetlenítésére a renegátoknak?
-
-
Klizen
csendes tag
-
Klizen
csendes tag
Sziasztok
az itt kapott infók alapján sikerült visszaállítanom a régi jó 8.5-ös verziót (átírtam a verziószámot), de neagyon hiányolom az msn pluszt, hogyan tudnám működésre bírni?
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest