Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Sziasztok.
Feltoltam a Win 7 64bit -et, és kisebb problémába ütköztem.
A Live Messenger szépen felment, de nem tudok bejelentkezni.
Ez a hibakód: 80040154
Ide mutat.
És nem tudok mit csinálni vele, már megpróbáltam mindent.Akit tudja mi lehet a gond, plz mondja meg a frankót.
-
Bishoop
tag
Miután telepítettem a windows live messengert nem tudom módosítani a bejelentkező ablakban lévő pelda555@hotmail.com emil címet a már létrehozott bishoop@windowslive.com -os azonosítómra, mert nem engedi módosítani se a felhasználónevet se a jelszót ! Mi lehet a gond?
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Windows 7 Professional-t telepítettem pár órája, majd installáltam a legújabb messengert. Bejelentkezek és amint rákattintok valakire, a tálcára rakja az ablakot és nem engedi, hogy lássam a beszélgetést. Pedig a tálcán látom, hogy írnak nekem, csak épp ha rákattintok "nem jön" fel az ablak, hogy válaszolni tudjak, vagy hogy egyáltalán lássam mit írnak nekem
Találkozott valaki ilyennel?
-
Wasp91
aktív tag
válasz
runner 125 #6493 üzenetére
Tessék: [link]
-
runner 125
nagyúr
Szeva all!
Vki linkeljen pls egy működő új (lövésem nincs hányas) msn-t. Mert leszedtem egy 7. nem tudomhányast, de nem enged fel mert már régi.
Köszi.
-
Wasp91
aktív tag
Sziasztok
Az lenne a problémám hogy ha az msn beszélgető ablakot lerakom a tálcára és ha más programok megvannak nyitva és azokat babrálom akkor feldobja a tálcáról a beszélgetőablakot pedig nem is nyomok rá.
Windows XP SP3-at használok meg Windows Live Messenger 9-et msn plussal. Egyébként a 8.5össel is ezt csinálta de érdekes mert egyik barátomnál nincs ilyen probléma.
-
Rocko66
aktív tag
Hali lenne egy kis problémám, ezzel a dologgal lehet valamit kezdeni szerintetek? vagy hogy tudom megszüntetni?
az miért van h amikor belépek msnre jön egy üzenet, h önt átirányitják egy uj internethelyre
de mindig
amikor belépek
Valaki tudja miért van ez?
köszi előre is -
olloczky
senior tag
sziasztok
leszedtem az új msn-t..semmit nem állítottam rajta..belépek egy beszélgetés ablakba és látom, hogy r.szín a keret..egy másikban meg piros..hogy tudom ezt alapra állítani?
üdv: olloczky
-
Vasinger!
nagyúr
Az, hogy lehet, hogy olyan ember jelentkezik be msn-n nálam, aki nincs is partnerlistámon? Amikor láttam, hogy bej. akkor rákerestem a partnerek között és 2x katt rá és azt kérdezte, hogy felveszem e, meg hasonlók.
És valahogy meg lehet nézni a partnereim ismerőseit? Mert éppen ma felvett egy ember, aki a másik partnerem listáján van és vhogy felvett. Nos?
Elég kínai ez az új MSN.
-
bmwsan
senior tag
Nah haladás felraktam valami ős régi talán 8.0-s BETA verziót.... sikerült vele bejelentkezni viszont egy partnerem sem látom :S mi lehet a probléma?
-
bmwsan
senior tag
válasz
Psychonaut #6483 üzenetére
Aktiválva volt az XP. De a WLM még mindig nem jó
A sima messenger működik de a Live már nem ... egyszerűen felfoghatatlan....
-
bmwsan
senior tag
válasz
Psychonaut #6480 üzenetére
Nah itt már lehetséges egy probléma forrás mivel nem eredeti :S:S Hol lehet megnézni hogy aktiválva van-e?
-
bmwsan
senior tag
válasz
sfdrakex #6476 üzenetére
Psychonaut:. Semmilyen hibaüzenetet sem dob ki :S
bár minden 5-6. csatlakozási próbámnál ezt kapom :"A(z) Windows Live Communications Platform hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük."
sfdrakex: az IE nincs ott a pipa a kapcsolat nélküli mód előtt.Az lehet esetleg hiba hogy felraktam a a Firefoxot beállítottam alapértelmezett böngészőnek majd pedig csak ezután installáltam az MSN-t?
-
bmwsan
senior tag
válasz
Psychonaut #6473 üzenetére
Sajnos ez sem segített. Pedig letöröltem minden live-t(mail.fotótár, stb.) utána zapmessengerel is, majd kitöröltem az internet Explorerben is az ilyen cookikat meg SSL gyorsítótárat... és még mindig nem jelentkezik be pörög 2-3-t a két kis fej és vissza dob a bejelentkezés ablakhoz...
-
atike
nagyúr
Nah, van új fejlemény a tegnapi történettel kapcsolatban.
Szóval a konkrét történet az volt, hogy a párom laptopján (amin értelemszerűen a párom szokott msnezni) belépett msnbe a lánya (természetesen nem a pároméba, hanem a sajátjába), és ő látta azt mintha a párom fent lenne és lelépne.
Így ez mit/min változtat?
Vírus lenne? Tegnap nem jutottam addig, hogy átnézzem a gépet...
-
bmwsan
senior tag
válasz
Psychonaut #6470 üzenetére
köszönöm szépen az ötletet.
megcsináltam az uninstallt a zapmessengerrel is...
majd felraktam a fent említett korábbi verziót... de még mindig nem jó -
bmwsan
senior tag
Sziasztok
már nem tudom mit csináljak SEGÍTSETEK KÉRLEK SZÉPENMa újra lett rakva az op.rendszer (Windows XP SP2 32bit)...
Felraktam a Windows Live Messengert (verzió: ...8089.726)...
DE amikor szeretnék bejelentkezni a " Bejelentkezés folyamatban ..." ablak után ismét visszadob a Bejelenkezés ablakba ...
Többször újra telepítettem de már nem tudom mit csináljak ..../eBuddy és a Windows Messenger működik/
Bennetek van minden reményem.
Előre is köszönet. Üdv.:bmwsan -
-
atike
nagyúr
Pff. Tippem sincs. Én meg a feltörést zártam ki a bonyolult jelszó miatt (máshol nincs is használva, ráadásnak az MSN is csak egy gépről fut), meg a vírust/trójait is. Van tűzfal, van vírusírtó fent. Azért majd átnézem alaposan.
Tud bármi amúgy ilyet csinálni ha a gép be sincs kapcsolva? Külső szemlélőként az egész olyan, mintha valaki az ő accountjával belépne, majd ki.
Totálisan nincs tippem...
-
atike
nagyúr
Hali mindenkinek!
A páromnak van egy olyan gondja, hogy előfordult egy párszor, hogy az ismerőseitől azt hallotta vissza, hogy fent van MSN-en, miközben még csak gép közelében sem volt. A jelszavát nem szokta megadni sehol, plussz kellőképpen bonyolult is. A partnerlistáján aránylag sűrűn használja a letiltás/enedélyezés funkciót.
Nem olvastam végig a korábbi hozzászólásokat, lehet volt már ilyen téma.
Mi lehet a gond? Nincs link-küldözgető vírus meg ilyesmi.
Előfordulhat valami hálózati lag vagy ilyesmi? Mármint, hogy mondjuk időben "elcsúszva" jelenik meg valaki partnerlistáján, csak mert az korábban letiltott/engedélyezett volt? Vagy mi lehet?
Remélem tud valaki valami okosat mondani...
-
Petiqe
tag
Sziasztok
Pár napja elkezdte az msn hogy nem akar belépni,csak pörög hogy bejelentkezés és semmi a végtelenségig.Még annyis se hogy nem sikerült csatlakozni,hiába próbálom nyomni hogy csatalkozás megszakítása,leszarja.
Valami tipp hogy miért ? -
Speeedfire
félisten
válasz
Psychonaut #6449 üzenetére
-
Psychonaut
veterán
válasz
Speeedfire #6447 üzenetére
ZapMessenger, Revo Uninstaller.
-
almi
senior tag
Sziasztok!
Az mitől lehet h egyszerűen nem enged belépni az accountommal az msn?Jelszót is változtattam már, olvasgattam, minden vackot megcsináltam, registryből töröltem, SSL-t állígattam, de semmi.
Windowslive oldalon azt írja h a fiók zárolva.De vajon mitől? -
Speeedfire
félisten
hogy lehet a win live messengert uninstallálni?
-
adamo171
csendes tag
Hello, Sziasztok!
Problémám lenne az msnnel , még pedig a következő: upc kábel netem van , routerrel megosztva két gépre. Az msn-en tökéletesen müködik , de néha amit irnak nekem a partnereim nem jön át . Amit én irok az átmegy nekik de a válaszuk az esetek 50-60 % -ában elakad vagy nem tudom mi történik velük de lényeg hogy nem jönnek át így mindig meg kell kérnem őket h másolják be amit válaszoltak vagy irtak.
Nem tudom mitől lehet ez, vagy mi lehet rá megoldás (én a routerre gyanakszom):S PLS segítsetek
Előre is köszi a válaszokat
router típus: SMC
-
RootRulez
félisten
Sziasztok, nekem olyan problémám lenne, hogy az msn belép, majd miután bejelentkeztem (vagy már azelőtt), pár pillanat múlva a következő ablak jön be, nem kifagy a program, mert utána csak a azonosító/jelszó megadásig léptet vissza, tehát ahányszor bejelentkezek, mindig visszadob... Ez miért van, volt már pár MSN újrarakás...
Tehát nem a program áll le, hanem valami szolgáltatás talán vagy nem tudom. Mivel oldhatnám ezt meg?
-
tuti88
csendes tag
-
-
-
Blizz
őstag
Hali, a következő problémám van:amikor rákattintok a bejelentkezés gombra,elkezd tölteni,de nem tölt be.A CPU pedig 100%-on marad,és nem tudok semmit se csinálni újra kell indítanom a gépet. Vki tudja mit kéne csinálnom?
-
-
válasz
Vasinger! #6424 üzenetére
megtévesztett a tálcád elrendezése
nem minden újítása jön be MS-éknek.
a 8.5-ben még nem volt benne ez a funkció. ebben meg már igen. értelmét nem látom, de biztos jó valakinek valamire...
várj, míg egyszer képet próbálsz majd küldeni(vagy fogadni. az még rosszabb)
partnerállapotot nem tudom, hogy hogy lehet újra jelekkel, nekem speciel tetszik így is, nem nehéz megtanulni azt a négy színt, ami az állapotokat jelzi
-
-
Vasinger!
nagyúr
Valaki kérem segítsen. Ez a szemét wlive lefrissített a legújabb MSN-re, pedig nem ikszeltem be, de mind1...
Szóval az a problémám, hogyha bezárom az MSN főablakát, akkor nem teszi le az óra mellé, egy kis tray ikonba, hanem ott marad a tálcán.
Mi lehet a megoldás? És hogy lehet átállítani, hogy a partnerek állapota nem színnel legyen, hanem jelekkel, mint régen?
-
Winner_hun
félisten
Kijött az új plus
-
Tomcraft83
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is lenne egy kis problémám, win live messenger-el kapcsolatban, tesóm szerette volna használni és most új op rendszert kapott a gépe, aztán le is töltött egy verziot aztán amikor beakar jelentkezni, a messenger közli, hogy le kell szednie a legfrisebbet, ez még oké is, csak, hogy nem akar műkdöni, semmi vackot nem akar telepíteni csak a messengert, de mindíg sikertelen, a a hibakód a következő:
[link] -
Hujikolp
őstag
válasz
Windsurfer #6418 üzenetére
Másik telepítő keresése. pl exe vagy msi
-
Windsurfer
tag
Sziasztok!
Adott egy jogtiszta XP, SP3 és nem telepűl az MSNkapásból hibát ír ki a hiba részletre természetesen kijön a winfos hiba kereső sz*rja amiben én mondjam meg, hogy mi a baja...hát kössz...vki vmi ötlet?
-
No-kia
addikt
hello!
van vkinek ötlete h bios reset óta miért nem hajlandó belépni az windows live messengerem ? máskor is volt már ez a hibakód, de akkor azzal az msn fix nevű progival megoldottam, most semmilyen újratelepítés, frissítés, okoskodás nem használ, már nagyon idegesít
örömmel fogadom az ötleteket -
bobace
addikt
Sziasztok!
Adott WIN7 - Live Messenger - Messenger Plus- Apatch is van rajta (mind3 kompatibilis egymással verziók alapján). Random módon fagyogat. Beszélgetés közben néha, legtöbbször ha duplán kattintok egy névre, akivel beszélgetnék. Valakink hasonló? Megoldás? Ugyanez XP alatt fine.
-
pcguru1
őstag
válasz
Winner_hun #6404 üzenetére
Ujra akartam telepiteni,de mostmár még törölni sem engedi a régit
-
válasz
Winner_hun #6407 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
No a hozzászólásoknál ott volt a megoldás, itt van a magyar verzió.
-
válasz
Winner_hun #6403 üzenetére
8089.726
és ehhez valami módszer?
-
pcguru1
őstag
Sziasztok!
Kéne egy kis segitség,wint telepités után a wlm-böl eltünt minden ismerösöm viszont a windows messenger-ben ott vannak,hogy tudnám vissza rakni a winows live messenger-be
-
nem lehetne Microsoftékat meggyőzni, hogy ennél az új képmegosztásnál kevés szarabb dolgot sikerült kitalálniuk?
ki sem tudom kapcsolni.
amit a google dob, és itt is linkeltek módszert, az nem működik. ha behúzok egy képet, ugyanúgy meg akarja osztani, pedig a beszélgetőpartneremnél is átírtam a megfelelő offsetet
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Politika
- Fujifilm X
- Xbox Series X|S
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest