Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
- TCL LCD és LED TV-k
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
Furky
őstag
válasz
Panthera #5089 üzenetére
Nem tudom, hogy olyan oldal-e, de igencsak gyanús, hogy regisztrációhoz kéri az MSN címedhez a jelszót is.
Ez a messenger cím letiltódott dolog érdekes. Kb. 3 hete én is belefutottam hasonlóba, legalábbis az error code-ra rákeresve itt-ott azt irogatták, hogy letiltották a címem. De baromság volt, és erre az error code-ra akkor senkinek semmi értelmes válasza nem volt, vagy ötlete, keresgéltem eleget külföldi oldalalkon is, de semmi értelmes.
A jelenség a következő volt: egyszer csak nem tudtam bejelentkezni ezen a gépen az adott címembe, mert a szolgáltatás pillanatnyilag nem elérhető, próbáljam később. Az error code alapján írták, hogy letiltották, csináljak úgy címet, mint ahogy ezt már fentebb írtam. Szóval ennek ellenére Live ID fiókomba be tudtam lépni, másik gépen szintén be tudtam lépni MSN-be, ezen a gépen egy másik címmel be tudtam lépni. Ergo elvileg minden adott volt, hogy menjen, de valamiért mégsem ment. Mivel aznap álltam át Vista-ra, ezt erre fogtam, hogy valami itt kavarhatott be. Pár óra alatt újratettem mindent, és a probléma is eltünt. Azóta nem kerestem rá az error code-ra, lehet találtak már rá megoldást...
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Android játékok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest