Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Aktív témák
-
-
A partnerlistánl, 3 méretben állítható a partnerek képe, van egy ujdonságok nevű cucc alul, ami olyasmiket írogat, hogy ki változtatott msn képet, személyes üzenetet, meg ilyenek, egyszerrre több gépen is bejelentkezhetsz ugyan azzal az acc-al, és minden gépről ki tudsz jelentkezni a töbiről is..
gondoltam kicsit kiegészítem -
pete_21
addikt
Gondolom te az új Messengert használod, meg tudod mondani, hogy a fájlküldés miben másabb, mint a 8.5-ben? A képküldésről azt olvastam, hogy képcsoportok vannak, és előnézeti képeket is látunk. A fájlküldés is valami hasonló, előnézet nélkül?
És ha pl. az egyik gépen 2009-es Messenger van, de a másikon régebbi, akkor se lesz semmi probléma a fájlküldéssel? (gondolok ezalatt arra, hogy teljesen más a küldés)
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest