Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csabicsepp

aktív tag

No akkor leírom én is a wind első napos tapasztalatait:
    előtte annyit még hogy több mint 1 hónapja várok egy fehérre és az eee901 volt alternatíva

Nekem bejött amire számítottam, sőt kicsit jobban is.
    Jó a billentyűzete (nagy kezem van pedig). Az akksi bírja addig mint az előző asus(15") dög, ami nekem 99%-ban elég, elsőre majd 3 órát átlagos használattal. Másodikra másfél óra alatt leszívtam, de ekkor külső vinyóról(2,5") és pendrive telepítések is voltak (xp is).
    A fehér bill látszik rendesen amikor a másik notival csak szenvedtem (pl.most a képernyő fényénél is ok, pedig nix maxon a fényerő) ... tudom olvasólámpa és társai, de nem érdekes :)
    Sebesség ok. Zaj...nekem kicsit hangosnak tűnik (főleg ha bemelegszik), igaz 1 méterről nem hallani, de én akkor már nem látom a moncsit :)...de ez csak csendes szobában van, egyéb helyeken ok. Néha berezonál nekem is a cooler.
    A tft nekem nagyon ok, az asztali többezer kontrasztos saminak nix ilyen képe. Örülök hogy végre matt, már nagyon úntam magam nézegetni :)
    Betűk méretei megfelelőek. (nálam itt esett ki az eee 901, pedig jó kis kütyü az is, amikor végre sikerült élőben összevetni, szintén világvégén lakok)
    A tapipad nem akar bejönni, a nehezen szokható fajták közé sorolnám.
    Súly, méret ok.
    A wifi ahogy észrevettem még nem teljesen ok (friss driver), remélem hamar tökéletesítik a drivert.
    Webkam célnak megfelelő és nekem is.
    3d: wow tesztelve....1024x600,minden minimumon, határeset, 5-25 fps között (sw-ben jellemzően 5-10). Amire eddig is kellet a notin, (utazni, ah-zni, stb) nekem megteszi. Sebességben az előző geforce6100go-nak kb. a fele.

Na így hirtelen ennyi, én örültem volna ha már egy hónapja megjött volna. :D

Új hozzászólás Aktív témák