Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibor
addikt
670-sen már cserélt valaki biost?
-
lax-lee
csendes tag
Tegnap megrendeltem én is a 677-est az Alfa Digitalban. Ha minden jól megy, keddre meg is érkezik,és akkor én is boldog MSI 677 noti tulaj leszek
-
NeverI
csendes tag
hello
keddóta én is egy msi 655x laptop tulaj vagyok, és edig egész fajintos gépnek tűnik
csak akadt egy olyan gondom, hogy nem akar működni a hálókártya, feltettem az msi oldaláról azt az all in one drivert, de nem érzékeli a hardvert. az other deviceoknál van egy ethernet contoller cucc sárga kérdőjellel, de nem lehet hozzá, rendelni drivert (még azt se amit leszedtem az msi honlapjáról).
meg egy olyan érdekes dolog, hogy ha abba a system controll managerben beállítom a cpunál a max battery lifetot, akkor iszonyatosan belassul (szinte befagy) és használhatatlan lesz a gép, de ha beállítom adaptív módba akkor megy rendesen....
a hálókártyás dologra van valakinek valamiylen tippje? remélem csak szotveres hiba...
köszi előre is -
xedos
addikt
Minden notis fórumon feljön ez a kérdés...
Nem -e meleg a proci????
A notikat nem összecsapják, hanem megtervezik...
Magyarán nem rádobnak valami hűtőt... gyárban ezt kitalálták...
Gondold meg, ha szar lenne -cserélhetne 100.000db gépet... ????
Felesleges méricskélni amíg nincs gond vele! -
csibor
addikt
Valaki régebben kérdezte hogy van-e digitális kimenet a notin,akkor letagadtam,de kiderült,van.
-
niXˇ
csendes tag
válasz
(Bundás) #691 üzenetére
Köszi a leégésre gondoltam, csak már késő van...
És annak mekkora az esélye? Hogyan lehetne csökkenteni ezt a hőmérsékletet? Ha 800Mhz en van akkor az alap hőmérséklet 50 fok körül van ez jó? 1660 Mhz-nál pedig 56 fok és ez? (AMD Turion 64 x2 1,6ghz-es processzorról van szó) -
niXˇ
csendes tag
Akkor ugye olyan nem lehtséges, hogy elég a processzor?
-
(Bundás)
addikt
Hát a heat-pipe-os rendszer célja, hogy elvezesse a hőt, el is vezeti, ezért is a forró levegő. Magas hőmérséklet csökkenti a processzor élettartalmát, de ez évtizedek kérdése (10 év múlva amúgy is csak kutyakölyök háznak lesz jó
), ha pedig elérné a kritikus hőmérsékletet lekapcsol.
-
IIIstIII
senior tag
Senki nem tapasztalt ilyet? :
Lenne egy kis gond muter notijával (Megabook S270) állandóan villog a piros töltöttséget jelző led. Ha töltőn van ha nincs folyamatosan villog. Mi lehet a baj? -
niXˇ
csendes tag
Mennyire gond az, hogy az MSI 677x (turion 64 x2 1,6hgz, Go 7600...) a processzora 70 fokos játék után? (NFS: Carbon)
-
hétalvó
addikt
Ha azt mondtad volna hogy Dell,IBM,Toshiba,még megértenélek.De az asus-t nem kevesen szidják, ahol vettem a notim a szervizes azt mondta csak asus-t ne.
A kijelzőt meg haggyátok már békén. Átjött notiszerelő ismerősön(HP), megnézte és szerinte nem gáz. Összeségében pedig kapott egy tetszik megjegyzést. Ami nem tetszett neki hogy meg kell fogni az alját ha ki akarod nyitni. -
Nem mondtam, hogy az MSI notebook-ok rosszabbak lennének bármelyik más gyártó termékeinél, csak hogy még elég ''kezdő'' a cég ezen a téren! Majd ha 5 évet eltölt a szegmensben, akkor már lesz a felhasználóknak egy elfogadható mértékű tapasztalata.
Amúgy nem hiszem, hogy az Asus annyival jobb lenne, de kisebb a kockázat, hogy valami eddig ismeretlen hibát kifogjak... -
SonicV
csendes tag
válasz
Peetee(tm) #672 üzenetére
Holnap megyek a Dell ért , Köszi még1x az infot, majd irok,h milyen
ő lessz az :
17'' WXGA+ (1440x900p) UltraSharp • nVIDIA GeForce 7900GS - 256MB TurboCache
Core2-Duo T7200 (2.0GHz/4MB/667) • 1024MB DDR2 • 120GB HDD • DVD+/-RW DL
Wi-Fi (802.11a/b/g) • Bluetooth • HUN keyboard
3év DELL garancia* -
FefeeX
veterán
hm...
kiforratlanok...
ahhoz képest...
szóval a taccspad az mondjuk nem nyerő, de azt nem is használom
más minden nagyon megy, kivéve megint ugye a fránya kijelzőt... de szemből az is szép...
De te tudod, ha a pénzedért fele annyi is megteszi, vegyél ASUS-t... A kijelző mondjuk tuti jobb lesz... A többi része viszont legalább olyan problémás... Hallottam már azokról is sok rosszat, az eddigiekből az MSI-nél sem nagyobb a hibaarány, mint ASUS-éknál... -
lax-lee
csendes tag
válasz
Peetee(tm) #668 üzenetére
Na mi a helyzet Peetee??? Megvan már az a laptop???
Ha igen,számolj be az észrevételekről.
Én is ma készülök menni megrendelni. -
Hát én is nagyon szimpatizálok az MSI laptopokkal, de bátyám tanácsára mégse azt fogok venni.
Semmi rosszat nem mondott, csak hogy még kiforratlanok ebben a szegmensben, és inkább jobb egy tapasztaltabb, megbízható gyártó termékét választani.
Úgyhogy fáj a szívem, de mégis inkább Asus-t veszek. Pedig sokkal jobban tetszenek az MSI-k! Olyan szép kockák!
De ha ti itt jókat írtok a gépekről, akkor a következő notim tuti MSI lesz... -
blaswork
tag
655kijelzo...
nah..nekem a fehér már kb hofehérviszont a fekete let zizis..:S:S:S nemkicsit
mas driver van fent.. eddig a sima gyari nemrégota pedig átbuherolt asztali x1600osé
na akkor ez lehet drivergond a zizizés????? -
SonicV
csendes tag
válasz
CSak azt nemértem,hogy miért ien olcsók ezek :S
-
SonicV
csendes tag
válasz
Köszi az infot, ezt az oldalt nem ismertem, nagyon jó árak vannak, lehet,hogy DELL lessz belőle
-
Peetee(tm)
aktív tag
huhhhh
ezek a notik azért nem semmik, viszont az ASUS pont annyit tud mint majd az enyém, jah bocs az 17es[link]
csak a picivel több kiegészítő van hozzá! viszont ha ajánlhatnék neked notit ebben az ársávban, vagy ha nekem ennyi pénzem lenne rá akkor ezt venném : [link]
7900GS! és 3év DELL garancia!!!, jah és a notebookstornál nem szarakodnak, ha nem jó a noti kapsz másikat!
te tudod, de azért én még egy kicsit körbenéznék, ha ennyi pénzem lenne rá!
csácsá
[Szerkesztve] -
SonicV
csendes tag
válasz
Peetee(tm) #670 üzenetére
-
SonicV
csendes tag
Senkinek nincs L745x e ?
-
Peetee(tm)
aktív tag
szal ma 10-től vizsgázok AutoCad-ből. 11re pedig megyek a drágaságomért egy MSI m677x-ért! teljesen be vagyok már sózva!!!!
-
Peetee(tm)
aktív tag
válasz
smallville #666 üzenetére
Fránya egy játék! csak SM3.0 indul...pfffff
-
smallville
csendes tag
válasz
Peetee(tm) #665 üzenetére
köszi, de egyelőre nincs para mert még játék sincs
csak ne akarom addig beszerezni amíg nem biztos, hogy elindul.
aszaliban 9600xt volt, de azon nem ment (pont SM 3 miatt) -
Peetee(tm)
aktív tag
válasz
smallville #663 üzenetére
majd holnap kipróbálom a SC-DA-t, mihelyt kézhez kaptam a notimat(MSI m677x)
előtte egy x800gto-s amd-s konfigom volt, de azon nem volt haklandó elindulni. Remélem majd ezen a notin, megy nert egyrészt nem gyenge, másrészt pedig ezen notik vga-ja tudja mindazokat az ujjításokat amire a játéknak szüksége van(SM 3.0) addig is kitartás, de ha tok valamit akkor írni fogok mi lehet a para a játékkal!
csácsá -
SonicV
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata MSI L745X-024HU notirol?
Hasonló konfig horribil áron van más gyártóknál pl: Asus,Acer és az MSI az elég jónak számít.
Viszont végig olvastam az egész topicot és hát eléggé elszomorított az M655X és 677 tipus kijelző problémái. (fehér háttérnél szürke foltok, stb. )
Van valakinek tapasztalata L745 ről ? Ha van pls irjon vmit !
Előre is THX! -
smallville
csendes tag
Valaki próbála már a SC double agentet futtatni 655X-en?
Ezt írták róla:
''Támogatott videókártyák:
* ATi Radeon X1600, X1800, X1900 és újabbak
* nVidia GeForce 6600, 6800, 7300, 7800, 7900 és újabbak
A kártyák laptop verziói működhetnek, ám a játék nem támogatja azokat.''
Vélemény? -
hynia
csendes tag
Sziasztok!
Én 266ért vettem sulinetben!!
http://www.alfadigital.hu/sulinetmsinotebook.php
3dmark 05 - 3745
Kb a 6600gt-m csinál hasonlót a 3800+ X2-vel
Szerintem nem gáz a képe - persze tuti van szebb, de nekem megfelel. Értsd - egyáltalán nem találom csúnyának. De ne erre alapozva vedd meg, mert nem fogadok el reklamációt)
Fear fut faxan, igaz hang nélkül:I (méé nincs hang - HELP!), Titan Quest is native-ban. Mást még nem prószáltam.
Wifi, bt, gigas lan minden megy faszán. Játék közben bekapcsol a venti - ez ugy nem meglepő, de nem zavaróan. A winyó csöndben teszi a dolgát.
Sztem -
Peetee(tm)
aktív tag
szal de ha mindenki előtt ilyen véleménnyel vannak a noti előtt, főleg aki(k) még egy kicsit sem értenek hozzá azok biztos nem fognak venni iMSI notebook-ot szerintem. a másik az hogy talán azért nem olyan népszerűek ezek a fajta notik, mert az msi csak3-4 éve kezdett eé terjeszkedni a notik terén. Mi majd meglátjuk mit is kapunk a pénzünkért és azt is hogy megérte-e az árát... én bízom az msi-ben, mindig is csipáztam ezt a márkát!
csácsá -
FefeeX
veterán
nos, azért egyre több megy el, mióta ilyen gépeket ilyen áron adnak...
És ami benne van, az a versenytársak hasonló cuccait keresztbe veri, nem sok cégnek megy normál órajelen például az x1600-as videokari...
Milyen a kijelző: nem lesz vele problémátok. Annyira nem gáz mint amennyire annak hangzik. De ezt egyébként látatlanba igy tényleg felesleges magyarázni, meglátjátok, hogy nem lesz vele semmi gond... Mondjuk terembe közelről sok embernek filmet vetíteni nem jó, mivel SAJNOS oldalról csak 45fok látószöge. Ez speciel engem sokkal jobban zavar, mint a néhai utánhúzások, meg a fehér szín szemcséssége... Ami már egy méterről nem is feltűnő... Közelről is figyelni kell rá... -
lax-lee
csendes tag
válasz
Peetee(tm) #656 üzenetére
Hát alapvetően elismerték hogy jó cuccok vannak összedobálva a 6XX MSI-kbe,de mindkettőnél érezhető volt hogy nincsenek túl jó bizalommal az MSI laptopokról.
Igazából a legerősebb érv az volt amikor megsúgta hogy mennyit adtak el eddig MSI laptopokból, mit gondolsz mennyit? 3-4 darabot...
Szóval nem egy népszerű gépezet, de mi leszünk az első hírnökei ha tényleg minden rendben lesz vele.Én még bízok benne,és valszeg pár napon belül megveszem -
wgaborw
tag
Tudna valaki linkelni néhány képet 655-ös MSI-ről?
Itt Fehérváron nem nagyon találkoztam eddig ezzel a típussal.
Annak is örülnék ha valami oldalt linkelnétek, az igazi ász az lenne, ha élőképek is lennének.
Előre is köszi. -
lax-lee
csendes tag
válasz
Peetee(tm) #652 üzenetére
Most voltam a notebook.hu boltban megnézni. Ott ugyan csak a 655-ös volt, de a franc se tudja...
Két eladóval is beszéltem (külön-külön persze),de mindkettő húzta a száját amikor azt mondtam hogy MSI laptopot akarok. Egyébként a legjobb ár itt pesten is ugyanaz a 278ezer a 677-ért,itt: http://sulinet.users.hu/index.php?category=75 -
Peetee(tm)
aktív tag
kedves lax-lee, én még semmit nem tudok mondani neked a notival kapcsolatban, mert az én notim holnap fog megérkezni. azt hogy hol tudnád szemrevételezni, szintén nem tudom, mert baján vagyok fősulin és én egy itteni boltban rendeltem meg. Pesten meg 1 évben 1x-2x járok, úgyhogy paasz, de majd holnap délután már többet tudok mondani , addig is kitartás! már rohadtul várom a m677x-emet! jah én 277ért fogok hozzájutni, felétek mennyi?
csácsá Peetee(tm)
[Szerkesztve] -
lax-lee
csendes tag
válasz
Peetee(tm) #649 üzenetére
én is 677-en rágódok,de a kijelző engem is eltántorít a kiszemelt géptől. Peetee és hynia, légyszi írjatok nekem a 677-es kijelzőjéről!! Tényleg annyira gáz a képe? A gépet főleg netezésre és játékra használnám majd.
Ja,és hol tudnám megvétel előtt szemrevételezni a 677-est Bp-en? tudtok valami boltot? -
IIIstIII
senior tag
Valaki az én problémámra?
-
hynia
csendes tag
Megvan
Feltelepítettem az MSI honlapján lévő System Control Manager-t s itt már max beállításra beadja az 1.6ghz-tMax batterynél pedig visszalép 800-ra.
Van egy Dynamic switching nevü opció, gondolom ez autómatikusan váltogatja az üzemmódot a max ill. min között, terheléstől függően.
Gbem -
hynia
csendes tag
válasz
Peetee(tm) #645 üzenetére
Sziasztok!
Beállítás?Hát nem nagyon tudok mit ajánlani, amiket itt a fórumokon is sűrűn emlegetnek progik azokat érdemes feltenni. Én egyenlőre egy sima us xp prof sp2-t raktam fel
Gari? 2 év ha jól tudom, illetve magyarországi cég van megadva a garifüzetben. Hogy mennyire gyorsak, vagy milyenek a körülmények azt remélem sohasem kell megtudnom.
Az akksi az első feltöltés után olyan 100perc üzemidőt ír ki, a valóságban nagyon picivel többnek tűnik - gondolom az akksi ''bejáratása után'' több lesz az előre jelzett is...
Szerintem nem rossz kis gép
Üdv -
Peetee(tm)
aktív tag
üdv!
Szal még az is kérdésem lenne még, hogy ki mit tud az MSI nottik garanciájáról? hogyan működik ez a dolog? mennyi időt vesz, vehet igénybe egy ilyen garanciális javítás? mennyire rugalmas ez a dolog. iletve márkaszervíz egyáltalán van az orszgban, Budapesten??
KEVESEBB SMILEY IS ELÉG LESZ! - A fórum nem kifestő! - Pompi -
Peetee(tm)
aktív tag
Szeva kedves hyena!
szal én is rendeltem ilyen notit, mint amilyt most te vettél! őszinte leszek nekem is az első fő problémám a rendelelés előtt az volt hogy ugyan milyen lehet a kijelzője, de végül is engedtem a csábításnak és megrendeltem. nekem holnap fog megérkezni, már alig várom hogy hazavihessem a drágaságot. ha még valami jó ötleted lenne a beálításával, telepítésével kapcsolatban(mit hogyan?) akkor azt szívesen venném! ha majd nekem is meglessz és nyaggatom, akkor majd írok mit sikerült vele elérni, beállítani.
A procival kapcsolatos dolgok, az hogy miért megy 804MHz-en, vagy miért csak ennyit ír ki azt nem tudom, de majd arra is rálesek és ha jutotttam valamire szolni fogok
Várom ha bárkinek lenne valami jó ötlete a beállításokhoz, telepítéshez. nekem még soha nem volt notim, de remélem nem lesz sokkal másabb a beállítása, mint egy asztalié, de majd elválik....
csácsá
[Szerkesztve] -
hynia
csendes tag
Sziasztok!
Én is betársultam tegnap egy sulis 677x-be, meg kell hogy mondjam kellemesen csalódtam. A fórumon elhangzott lcd problémák miatt nagyon nyögve-nyelősen vettem meg, de nem bánom hogy nem egy drágábbat vettem (legalábbis idáig. Szóval szerintem egyáltalán nem gáz a kijelzője, a proci nyugiban 43-fokok, hdd 36. A billentyűzet melegedés elhanyagolható.
A 7600driver-el szenvdtem meg egy kicsit, elvből nem rakok fel semmi gyári lemezt, ezért nagyképűen az nvidia oldaláról letöltöttem a 7-es sorozathoz valót. Nos nem ment fel vele...kénytelen kelletlen az MSI oldaláról töltöttem le, amivel természetesen műxik.
Még nem futtattam rajta semmi tesztet, talán ma lesz rá időm.
Ja és a korábban linkelt boltban nagyon rendesek a srácok!! Ajánlom, aki ilyen masinát szeretne.
Viszont a proci sebességén én sem tudok változtatni, mindig 804Mhz-et mutat...ötlet???
Köszi!
Gbem -
blaswork
tag
nekem jelenleg core speed:445,5
memori speed szinten ennyi.
mennyire kellene ezt allitani? ez volt alapbol
power save modhoz mennyi lenne jo? -
hétalvó
addikt
válasz
blaswork #638 üzenetére
Nekem nem ment.
Amúgy az elv az lenne hogy csinálsz profilokat az egyiket használja alapból a másikat 3d-hez. Az alaphoz leveszed az órajeleit a vga-nak. És ha jól tudom profilozhatsz akksi/hálózathoz is. De nekem nem akart váltani és csak a mem-et lehet drasztikusan csökkenteni a gpu-t max 100-al. -
blaswork
tag
ati tray toolsban hol tudom (és mit) beallitani h vmi akksibarát modon menjen a vga?
kossze -
IIIstIII
senior tag
Hy all!
Lenne egy kis gond muter notijával (Megabook S270) állandóan villog a piros töltöttséget jelző led. Ha töltőn van ha nincs folyamatosan villog. Mi lehet a baj? Most folyamodunk szervizhez de mivel muternak minden nap kell ezért nem szívesen vállna meg tőle több hétre. -
btoto
csendes tag
Sziasztok
Mivel lehet állitani a proci órajelét?? tápegységről megy akkor is 800 Mhz ír ki az Xp a rendszereszközöknél. (Msi M 677X)
[Szerkesztve] -
hétalvó
addikt
Rajta van a CD-n a bluetooth és fenn van MSI oldaqlán is.
kijelző minimum fényerő, proci 800-on, és a vga minden esetben a power play-ben optimal battery.
Szerinem még lehetne jobb is ha az atitraytool működne rendesen és levenné az órajeleit a VGA-nak még jobban, de nekem nem akar összejönni. A proci is elég lenne 500-körül. Ha valakinek van rá ötlete ossza meg. -
Alg
veterán
Hali!
Nektek van a 655-höz kapott CD-n bluetooth-driver? Van az eszközkezelőmben egy ismeretlen USB eszköz, ami valószínűleg a BT...(akkor találta meg, mikor azt bekapcsoltam) -
bajzso
tag
Szia!
Hogy csinálod, hogy annyit elmegy az akksid? Nekem másfél óránál többet nem megy el!
Használsz valami akksivezérlőt?
Akármit felteszek vagy nincs rajta semmi vezérlő akkor sem megy lejjebb a proci 2000ről. (M655)
Neked lemegy? Mit csináljak? Ha netezni akarok csak, akkor sem áll vissza a proci.
[Szerkesztve] -
hétalvó
addikt
Elég volt egy gép idén.
Csak érdeklődtem. Mert lehet megvettem volna ezt inkább az x2 és ddr2 miatt. a vga kb ugyanaz. De mondjuk fogyasztásban ugyanott lennék. x2>t64 ddr>ddr2. Csak a dual proci az más.
Amúgy ha csak netezek és mindent leveszek. 2:20-2:30 percet elmeg a 655x-is. -
hétalvó
addikt
Valaki használ 2xx-eset? Milyen? Otthonra milyen a 12-es kijelző? Nagyon kicsi? Imádom azt a gépet csak nem mertem megvenni.
-
FefeeX
veterán
válasz
Biznisz Elek #620 üzenetére
ő is, meg garit is...
-
FefeeX
veterán
válasz
Biznisz Elek #616 üzenetére
van itt 20k-val olcsóbban is... hm... 265ért láttam épp ma...
-
Iginotus
addikt
L735 je van valakinek tapasztalatok?
-
hynia
csendes tag
Sziasztok!
Láttam az egyik nagy nagykerbenhogy az M677-et is lehet sulinetre vásárolni - nem tudja valaki melyik kiskerben vagy bótban?
Gbem -
hétalvó
addikt
Használ vki 2xx-et? Még mindíg nem tudom jobb lenn-e az nekem. Valaki esetleg pár napra cserélne velem? MSI655x-em van. Tudom furcsa kérés ez ,de már amikor megvettem is tudtam hogy ez lesz. Viszont lehet ha pár napig kipróbálnám nem kellene a 2xx. De az is lehet hogy már másnap eladó lenne a 655x-em.
-
tricker
csendes tag
válasz
Biznisz Elek #607 üzenetére
Megkérdezhetem, mennyiért vetted a 677-est?
-
tricker
csendes tag
Sziasztok !
Nos, akkor én is közölnék egy teszteredményt: MSI 655x (sulinetes) 3DMark06 free verzió, csak a teszt indítás gombot használva: 1847 pont. Az X1600-os videókari 445 Mhz-en megy.
Játszani nem nagyon játszottam még vele, a Call of Juarez-t toltam végig rajta, szaggatásnak, vagy ilyesminek nem sok nyoma volt. -
hynia
csendes tag
Szia!
Köszi.
Valahogy így gondoltam, csak nem számítottam rá hogy ippeg gyorsabb csak.
A Core duo2 ellen viszont az szól hogy nem 64bit-esNem igazán jövőbiztos, bár ki tudja mire elterjed a 64bit, hol lesz ez a noti:I
De jó hogy ez is éppen olyan könnyen megy, mint az asztalin a fejlesztés
Gbem -
FefeeX
veterán
válasz
smallville #596 üzenetére
tápkábel nélkül a grafikkari alapból belassul,lejjebb veszi a teljesitményt, a control centerben át tudod állitani, de az akksi csak 66W-ot tud, szóval akkor sem tutti h penge lesz... Javaslom a legujabb radeon drájvert és hogy tápról játssz...
-
FefeeX
veterán
Akkor sorban...
1,6os Core 2 Duo az kb picit lassabb mint a 2ghz Turion 64, de nem sokkal, viszont 2magos...(a sima core duo még jóval lassabb...)
A kijelző elvileg azonos a 2 gépben, és nagyon szép, kontrasztos, probléma a fehér színnel van csak, meg a látószöggel...
Melegnek meleg, csak játéknál, de akkor mondjuk a kurzorbillentyük alatt melegszik... De vettem USB-s billentyűt, direkt játszani...
És X1600 vs 7600 kb egál... Mindegyiknek vannak pozitiv és negativ huzásai is a gammákban...
Megéri-e? Ha játszani akarsz akkor mindenképp... Mindent visz a 655x
LOL -
hynia
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam elég sokat, nézegettem a neten a teszteket is de nem igazán tudtam még dűlőre jutni MSI NB (m655x vs m677x) vásárlás ügyébenA különbség kb 45eft, megéri?
Sokan írkálták, hogy meleg, gyengus a kijelzője - a 677-es esetében ezek nincsenek meg?
Mégis az alap problémám a sebesség kérdése. Mi a gyorsabb egy Turion 2Ghz-es proci vagy egy Intel Core Duo2 1.6Ghz-es proci? Én az elsőre szavaznék...de lehet rosszul tudom.
Nem akarok videót éjjel-nappal filmet tömöríteni a gépen - film, gama, net. Tehát nem számít igazán, ha 1.5 perccel később készül el..
Az x1600 ill nv 7600 közötti sebességekről pedig a tesztek ellenére azt olvastam vhol, hogy az x1600 alig erősebb, most akkor még sem?
Köszi!
üdv
Gbem -
_core
aktív tag
válasz
dexter7891 #573 üzenetére
Kicsit reszletesebb teszt X1600 vs GF7600-as kartyarol.Jatekok amivel probaltak: F.E.A.R,PREY,FarCry,Half-Life 2:[link]
A kovetkezo oldalon pedig az MSI 677 hez hasonlo technikai parameterekkel rendelkezo Asus A6T-t teszteltek:[link] Vorossel jelolt ertekek egy X1600-as geppel keszultek.
Eleg gagyik ezek a teljesitmenyek a ''mai'' jatekok teren de azert lehet mar notebook-on is jatszani ugy nez ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- PlayStation 5
- Milyen széket vegyek?
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Asus V16 V3607VH 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5050 MaxQ 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Thinkpad L14 Gen2 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Gigabyte AORUS 7 9KF 17.3" FHD IPS i5-12500H RTX 4060 16GB 512GB NVMe IR kam új akku gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest