- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos fejegységek
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fricó
aktív tag
Tudja valaki hogy kell felrakni az új bios-t?
-
FefeeX
veterán
válasz
Bernardo20 #395 üzenetére
szerintem valóban nem telepitettél valamit, mert nekem 2.0 az usb, és gyors is eléggé...
de ehhez a drájvereket telepiteni kell mert a win csak 1.1ként tudja használni az usb-t alapbol.. -
Bernardo20
őstag
nekem a belső irójával semmi gondom nincs,csak ezt nem értem, dughatom akármelyik usb-portba a külső irót,de nem szereti..ugyan megirja a dvd-ket,de nagyon lassan...érdekes a cd-t rendesen hipp-hopp megirja..kihez tundék segitségért fordulni?
az iró biztos jó,másik gépen tökéletesen müködik.. -
ivcsi
csendes tag
sziasztok!
Lehet, hogy láma kérdés, de az ATI Mobility Radeon 9700 cserélhető, vagy integrált? honnan lehet tudni ezt? -
Lacix29
őstag
válasz
Bernardo20 #387 üzenetére
Nekem olyan problémám volt mostanában ezzel a notebookkal, hogy nem olvasta be a legfrissebb GameStar DVD-t (míg az asztali gép igen).
DVD-RAM, és Film DVD (X-Men 3) gond nélkül ment rajta.
Firmware-t nem találtam a DVD-jéhez. (Philips DVD-RAM SDVD8821) -
Doviziozo
aktív tag
Nem akarok vitázni, de ne ess abba a hibába, hogy csak az a jó ami neked van. ;)
Mellesleg nekem nincs se ibm se hp notim, ''csak'' egy lg.Egyébként volt már dolgom olyan msi notival, aminek alu-magnézium ötvözet volt a ház anyaga, na az már frankó volt.
Ami a lényeg, nem írtam, hogy rossz ez a noti, csak, hogy egy picit gyenge a külseje. Persze ennyiért kompromisszumokat kell kötni. Ugye 1 giga ram, x1600vga, 100gb hdd.
Tudom, hogy divat a noti, de aki játszani akar, az ne notiban gondolkozzon. A noti legyen kicsi, könnyű, megbízható, jó akksiidővel rendelkező. -
peti85
senior tag
válasz
Bernardo20 #387 üzenetére
A Windowsban fel kell telepíteni az USB2.0 driverét, mert csak 1.1esnek ismeri fel alapból.
Legalábbis nálam így volt az asztali gépnél. -
Bernardo20
őstag
erre tudtok valami magyarázatot?
van egy külső lg dvdrw-m és az lenne a gondom vele, hogy nem megy ezzel a notival(m655) rendesen..16X-os sebességgel 20perc körül ir meg egy dvd-t és a buffer level folyamatosan ingadozik(próbáltam asztali gépen ami jóval kisebb teljesitményű mint ez a noti és ott rendesen megirta 6perc alatt).
pedig rendesen megy az usb 2.0 a biosban auto-ra van állitva és szépen fel is ismeri.
mi lehet a gond??
néha ki is irja,hogy nem nagy sebességű hubhoz van nagy sebességű eszköz csatlakoztatva.
ez miért lehet? -
peti85
senior tag
Megnéztem én is ezt a sulinetnotebook.hu-t.
Van két M655X is 251e és 253e-ért, de az adatlapok alapján egy betű eltérés sincs.
A másik, hogy 9 cellás 7200mAh-ás akksit írnak hozzá, pedig minden más oldalon a 4400as 6 cellásat írják. Írtam nekik egy emailt, remélem válaszolnak, h mi az igaz ebből.
Ti milyen akksit kaptatok hozzá? -
FefeeX
veterán
válasz
Doviziozo #373 üzenetére
Nos... Ízlések s pofonok, IBM és HP szerintem undorítóan kinéző notik...
Inkább a VAIO-hoz hasonlitsuk, anyagban hasonló, mint ez és a Sony drágább mint a HP, IBM...
És néhány adat ami javitásra szorul, mert a rendelős honlapon sem jól adták meg.
1x1024 DDR333memória - szóval nincs dual channel, viszont könnyebb bőviteni...
a vinyó nem SATA, csak PATA 100 5400rpm, de elég gyors és halk
a kártyaolvasó nem 4in1 hanem 6in1 (SC,MMC,xD,SM,MS,MSpro)
és adnak hozzá egy gész penge kis MSI optikai egeret, bár azért az MX700at nem veri... főleg súlyban.. de ugye FPShez nehéz egér kell... notihoz meg nem... -
Fricó
aktív tag
tudja valaki hogy tudom átállítani a video memoriát nagyobbra, mert alapból 16mb-t használ.
msi 670x notim van. -
FefeeX
veterán
Segitek kicsit.
Szóval miért mondom h annyira nem jó: látószög. Ami nekem fontos, ha a buszon 4-5en akarunk filmezni... Ez negativ. De NEM OCSMÁNY. Tudom milyenre gondolsz, láttam már pár olyat... FuSi-k között az ALACSONYABB ÁRBAN gyakori versenyző az, ami matt képű, és kicsit oldalról már negatív színei vannak, tulajdonképpen olyan mint egy foto-negativ. Na ez nem olyan.
A teljesség kedvéért megírom, hogy az árkategóriában milyen FT körül.
Szóval szerintem nyugodtan megveheted... -
Doviziozo
aktív tag
A héten volt szerencsém egy ilyen notihoz. Szerintem nem olyan rossz a kijelzője. Ennyi pénzért nem kapsz notit x1600-as vga-val, ráadásul a 2 év gari sem mindegy.
Belépő szint nem kérdés, így azért anyagminőségben nem kell várni tőle hogy ibm, vagy hp szint legyen, de azért nem olyan rossz maga a gépház felépítése. Egyedül ami nem tetszett, a touchpad és környéke.
[link] -
Unkn0wn
csendes tag
Átnézem az oldalakat amiket belinkeltél, köszi.
Ma láttam 10-20 laptopot médiában és volt egy pár aminek elég ocsmány volt a képe.
Ugye ennek azért annyira nem rossz?
Ha a hasonló árú ÉS az olcsóbb laptopok (250e alattiak) kijelzőjével összehasonlítjuk milyen helyen állna az M655X?
[Szerkesztve] -
Lacix29
őstag
A képélességgel nincs gond (a CRT-dnél jobb lesz az biztos), de az minden LCD-nél rendben van szerintem.
Vannak ennél jobb kijelzővel szerelt notebook-ok, csak azt nem tudom hogy ebben az árkategóriában is..
A legnagyobb hibája a ditherelés.
Egyébként nem találtam még olyan notebook LCD panel gyártót aki nem csak 262e színt adott volna meg. [link]
Ettől függetlenül a jobb LCD-knél a 16.2 millió színt jobb megoldással érik el mint a ditherelés. (pl. FRC)
[link] -
Unkn0wn
csendes tag
Tervezem egy 655X noti vásárlását.
Akinek ilyene van -ahogy visszaolvastam vannak egy páran- elégedettek vele összességében?
Megérte 250e FTot rákölteni?
Mindenki írta hogy rossz a kijelzője... Fontos lenne a szép kijelző.
Most van egy samsung syncmaster 795mb monitorom 1280*1024 ben használom, és gyönyörű, éles a képe.
Ehhez képest milyenre számítsak ha megveszem a 655x et?
Ja és sokan írták hogy NUMBER OF COLORS 262K meg RESPONSE TIME(ms at 25 °C) 25
260.000 színt tud megjeleníteni?
Sulinetnotebook.hun vannak leírva ezek:
15.4'' képátló
WXGA szabvány
16:10 képarány
1280x800 felbontás
16 millió szín
-1 cd/m2 fényerősség
16 ms késleltetési idő
TCO 99
Vivid technológia
Most ez átverés, vagy létezik egy jobb képernyővel szerelt notijuk is? -
FefeeX
veterán
Ahogy a kollega mondta, világoskéknél be van kapcsolva mind2, de amugy ha dinovot veszel, ahhoz is kapszblootooth elosztót...
Nem értem miért mondod h hangos a gép... Az enyimet már fél méterről sem lehet hallani... Más az mikor játék van, vagy lemezt olvas...
Más: diNovo-t hol veszed, és mennyiért? notis vagy asztali kivitelest? -
hétalvó
addikt
Tegnap este óta megvan a 655x-em.
Tetszik.
A kijelzője zavart egy kicsit,de már kezdem megszokni. Utánhúzást nem látok. Kevésbé feltűnő mint a 17-es 12ms-es Acer-n.
Kicsit azért hangosabb mint az asztali pc-m Zalmanok-kal volt. Zenét kell hallgatni mellette.
A wifi-vel szenvedtem sokat. A fusikon ugye van egy manuális kapcsoló ezen egy gombot kell megnyomni. Mire megtaláltam...
Amit viszont nem értek hogy hogyan lehet egyszerre használni a bluetooth-t és a wifi-t???
Szeretnék egy bluetooth egeret is venni mellé de nagyon úgy tűnik hogy wifi-s egeret kell vennem. Gondolkoztam még a Logitech DiNovo bluetooth-on is. DEDEDE így hogy amikor ugyanaz a gomb kapcsolja be a bluetooth-t ami a wifi-t. -
FefeeX
veterán
Más: lassan megyek aludni, de most már tudok irni tapasztalatokat.
A kjelzőbár nem egy főnyeremény, azért egész szép képe van maximum fényerő mellett...A bilentyűzeten néha nem akar bevenni ezt-azt,valamint a tapipad sokszor megtréfál gépelés közben. Telepítés közben is szépen melegedett bonközben a cucc, na de a legjobb az NFS-Carbon közben esett meg. A gép baloldala kívül, burkolaton kívülről is alig fogható már, szóval elég magas a hőmérséklet. Azonban eddig még nem generált hibát, nem lépett ki,és nem is fagyott mint haver notija a 9700-al... Szóval ha ez a melegedés nem árt neki akkor egész jó így az összkép. a kamera egész jól fekszik, az egér is penge, minden müxik a notin, eddig legalábbis minden, amit próbáltam... Valamivel gyorsabb is a gép, mint az asztali 2400+om, de azért nem sokkal...
Mindenkinek jó8!
F -
luci
aktív tag
Üdv mindenkinek !
Hétfön boldog tulajdonosa leszek egy msi laptopnak .Arról érdeklődnék hogy milyen gyártmányú ramokkal szerelik ezeket ,az elég valószínű ram bővítés miatt .
Nf 5 chipsetes notirol lenne szó gyárilag 533 dd2 rammal .a jó válasz adóknak !
üdv.:luci -
FefeeX
veterán
Hali, megvettem az M655X-et... Naon jó, megy rá a winfos, 2szer...
Webcam-et hogyan tudom használni? Olyan írjon akinek ilyen van és megy is neki... Nekem nem indul el, progival sem...
Kijelző télleg nem a legjobb, mégcsak nem is a legjobb mezőny...
Később írok összbenyomást...
F -
bajzso
tag
-
Lacix29
őstag
-
bajzso
tag
Sziasztok!
Vennék egy ilyen MSI notit én is. (M655X) Pesten valahol ki van állítva, meg lehet nézni, ki lehet próbálni? Igaz, hogy csak DDR 1-es memória van benne? Akkor miért írják mindenhol, hogy DDR 2 533? PCI expresszes a videókártya benne? Kijelzője hány ms-os 8 vagy 12?
Köszi! -
Lacix29
őstag
Azt nem tudom hogy ez a ditherelés mennyire jellemző a notebookokra (mondjuk szinte minden notebook panel 262 ezer színűnek van megadva), de ezt a jelenséget nem csak én látom ennél a notebooknál.
És a panel gyártó által megadott adatai is a leggyengébbek között vannak a kategóriában.
Ettől függetlenül egy felületes szemrevételezéskor kevésbé érzékeny emberek még szépnek is találhatják a képét.
A notebook gyártók még 1 notebook típuson belül is cserélhetik a panelt, az áltatlad betett linkeknél pedig az egyik az Acer 5021WLMi (slackware)-ről szól, a másik meg az Acer Aspire 5020 -ról. -
peti85
senior tag
Ha minden igaz, az Acer Aspire 502x-as sorozatban is Samsung LTN154X3-L01 panel van, mint az M655x-ben. Legalábbis, ha itt igazat írnak: [link]
Én eddig csak jót hallottam ennek az Acernek a kijelzőjéről.
Itt van is egy teszt róla képekkel: [link] (bár a képek mobillal készültek, így ebből sem lehet túl sokat leszűrni) -
Lacix29
őstag
Nem igazán notebook márka függő hogy milyen a kijelzője.
Persze a nevesebb gyártók minél jobb kijelzőt raknak a notebookjaikba. (Nem a Fujitsu meg az Acer)
Nem tudom a Fujitsu-kba mit raknak, de az Everest tesztprogrammal le lehet kérdezni.
Az MSI-ben, ahogy már korábban írtam:
Samsung LTN154X3 panel van, ami sajnos a gyengébbek közül való:
CONTRAST RATIO_______________300:1
RESPONSE TIME(ms at 25 °C)_____25
VIEWING ANGLE(U/D/L/R)_________20/45/45/45
Ennek a legnagyobb hátránya a látható ditherelés. (az egyszínű felületeknek is halvány (pepita) mintázatuk van, amely mintázat nem mozog együtt a felülettel) -
zsimboj
csendes tag
Elég sokat olvastam a fórumot, végül az msi m655x-et választottam, sulineben. Ez minden szempontból megfelelőválasztás nekem, egyetlen aggályom van már csak, ebben kérem a tulajok segítségét.
Milyen minőségű a képernyője? Gondolom mindenki körbenézett a piacon, szóval hasonlításokat várok. Mlyen a kijelző egy Fujitsuhoz, Toshibához, Acerhez képest? Természetesen az előbb felsorolt márkák fényes kijelzőihez képest?
Várom a gyors válaszokat, mert még ma megveném.
Köszönöm, -
Bernardo20
őstag
van egy külső lg dvdrw-m és az lenne a gondom vele, hogy nem megy ezzel a notival(m655) rendesen..16X-os sebességgel 20perc körül ir meg egy dvd-t és a buffer level folyamatosan ingadozik(próbáltam asztali gépen ami jóval kisebb teljesitményű mint ez a noti és ott rendesen megirta 6perc alatt).
pedig rendesen megy az usb 2.0 a biosban auto-ra van állitva és szépen fel is ismeri.
mi lehet a gond?? -
mózess
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem az MSI M655X-028HU notival kapcsolatban! Mégpedig hogy
valaki futtatta-e már rajta a Splinter Cell DA-t és ha igen milyen eredménnyel?
Jó lenne ha kepnék erre választ vagy valami linket ahol megtalálom, mivel ilyen notit
akarok venni!!!
Olvasgattam eleget mindenhol erről a notirol meg a vga-ról ami benne van
(tudom nem egy kiraly vga, de valahogy csak elvinné a gamét(800x600, medium graf,
nextgen off)!!!
Előre is köszi a választ!
[Szerkesztve] -
Lacix29
őstag
Feltettem az 1.71-es BIOS-t az MSI M655x-re, egyenlőre nincs probléma de mondjuk az előnyét sem sejtem.
Megpróbáltam készíteni egy képet a ditherelésről:
Nagyban: [link]
Counter Strike Source alatt van egy furcsa fagyás jelenség. (ami elég véletlenszerűen jön, nem kell nagyon felmelegednie a laptopnak)
Erre van valakinek valamilyen megoldása? -
hemaka
nagyúr
Ez a system control jó valamire?
-
l3alázs
csendes tag
Szia! Ezt úgy rendeltem Pestről PCland-tól 245.000 Ft volt az ára. Kijelzőt én úgy értettem hogy gyengébb, az itthoni tft-hez képest (Eizo-hoz). Többi notebookhoz képest nemtudom milyen a képe (nemvolt lehetőségem kipróbálni, mert úgy rendeltem), érdemes megnézni és összehasonlítani ha megeheted, az a bíztos! Kijelzőről meg képet nemédemes beszúrni, mert ha nem pontosan szemből kapom le (meg a fényviszonyok is számítanak, felülete is tükröződik), nem azt a képet kapod, mint ami valóságba látszana. ezt mindenképpen élőbe kellene megnézni
-
peti85
senior tag
Hali!
Ha nem vagyok indriszkét megmondanád, hogy hol és mennyiért vetted, mert én is sulinetben szeretném.
Tudnál egy-két képet beszúrni ide a kijelzőjéről, mert mint látom ez rajtam kívűl még komolyan érdekelne pár embert. -
bajzso
tag
Sziasztok!
Mi az, hogy gyenge a kijelzője? Nekem egy FuSi A 1667G-m volt, amit a héten eladtam, de annak tökéletes kristálytiszta volt a kijelzője! XVGA asszem, nagyon tetszett. Nézek egy ilyen MSI (M655X) notit én is, nagyon jó árban van, de most elbizonytalanítottatok. Nincs olyan kijelzője, mint a volt gépemnek? Valaki meg tudja mondani? -
l3alázs
csendes tag
Sziasztok! Énis megrendeltem MSI MEGABOOK M655X típusú notebook-ot sulinetre ma jött meg. Sokat még nemtudtam tesztelni, de sajnos tény hogy a kijelzője gyengébb, bár a többi notebookhoz sajna nincs sok összehasonlítási alapom. Itthon meg egy Eizo flexscan M1700-as monitorom van, csak ahhoz tudtam most megnézni a külömbséget. Első benyomásra (kijelzőjét leszámítva) elég jó, a többi meg az idők folyamán úgyis kiderül, de nem bántam meg, hogy ezt választottam. Hp nx 6325-öst (EY355EA) néztem ki, de az meg elfogyott ahonnan rendeltem volna!
-
Chaser
legenda
Okés, nem pont MSI-re vonatkozik, amit én kinéztem abban is S1-es proci volt, de specifikácóiban erről nem írtak semmit./MSI M670X-006HU 15,4''/Semp. 3200+/512DDRII/80/DVD DUAL/Magyar oldalon meg se találtam azt a notit
[link] ,annyit írnak mobil semi és el van intézve.Húúúúúúú de nagyon meg akartam venni, de nincs most zsetonom.Nem baj, jövőre jobbat kapok ennyi pénzért
Valaki esetleg nem tudja hogy gericom notiból hogy tudom kioperálni a ramot?gericom webshox per4mance...remélem nem kell teljesen szétszedni
-
Chaser
legenda
De sajnos előferdül..ezért kell utánanézni pontosan milyen proci van a notiban..mert egy asztali aztán elég hamar lenullázza az aksit..
Szerk:[link] itt van az összes semi egyrakáson
[Szerkesztve]
Szerk2:Mobile Sempron ''Georgetown'' (Socket 754, 90 nm, Desktop replacement) na ő pl egy asztaliból mobillá ''varázsolt'' semi..oda kell figyelni vásárlásnál
[Szerkesztve] -
DNS_65
senior tag
válasz
Bernardo20 #315 üzenetére
Bakker, jó hogy megvetted, és már el is akarod cserélni
Ennek most akkor így mi értelme volt? -
Bernardo20
őstag
ha esetleg valaki ilyet szeretne az enyém eladó/cserélhető másik gyengébb notira az keressen meg privátban..természetesen bolti ár alatt
egyébként csináltam 3dmark03mat és 7350pont...) -
Lacix29
őstag
PcLand-ban vettem én is Sulinetben 257 e -ért. (a genyók átvertek
, mondjuk még akkor nem volt bennt nekik sulinetben)
A csillogós kijelző annyit javít a színeken, hogy a pixelekből jövő színek nem szóródnak a kijelző felületén való kilépéskor (mint a matt felületűeknél), viszont visszatükrözi a háttérben levő dolgokat. Ez a tükrözés engem jobban zavar, mint az állítólagos jobb színek.
Nagyon sok fajta panelt lehet beépíteni a notebook-okba még a csillogós kijelző fajtákon belül is. Itt megnézheted milyen LCD paneleket csinálnak notebookokhoz: [link] (Figyelmedbe ajánlom, hogy majdnem mindegyiknél csak 262 ezer színt adnak meg)
Képet majd csinálok. -
peti85
senior tag
Hali!
Én is ezt a notit néztem ki magamnak.
Én azt hittem ezek a csillogós kijelzők sokkal színhűbbek, mint a régiek. Az egyik áruházban össze is tudtam hasonlítani(egy Acer és egy FuSi volt ott ilyen) és nekem nagyon tetszett. Ez az MSI akkor nem olyan szép, mint a többi hasonló kijelzős laptop?
Tudnál ide 1-2 képet beszúrni a kijelzőről? (ha lehet oldalról is)
Te hol vetted? Én sulinetben néztem a pcland.hu-n 245ért, annyit csak megér.
Összeszerelése milyen?
Előre is kösz a válaszokat! -
Lacix29
őstag
Nekem ilyen van. M655x
(De a RAM 333-as (166 MHz) nem 533-as)
Pozitívumok:
- Gyors 64 bites processzor
- Halk
- Erős a grafikus kártya (lásd lejebb: 3DMark05 akár 4000 pont)
- DVI kimenet
- WLAN / Bluetooth stb...
- Nagy vinyó
- Ez a konfiguráció + 1 GByte rammal még a 64 bites Vista-hoz is jó lesz
Negatívumok:
- gyenge kijelző
- tükröző felület (úgy látom mostanában a notebook-ok 90 % -a ilyet kap)
- betekintési szögek kicsik: felülről 20 fok , többi irányból 45 fok
- ditherelés (egyes színeket más szinek pepita mintájaként állítja elő (lásd. korábban Bernardo ''piszkos''-ként jellemezte én inkább JPEG effektusként írnám le) )
- átlagos / kis kontraszt (300:1)
- kicsit melegszik a jobb oldala (de nem zavaróan és ez egy ilyen teljesítményű gépnél természetes) -
Chaser
legenda
Én is ezt a notit akartam megvenni
De most elmarad..Annak nézz utána, hogy pontosan milyen benne a proci..sok asztali semit 1xűen notiba raknak és asztali máris mobil...Ha S1-es tokozású akkor biztos mobil, méghozzá a legújabb. Meg a memót cseréld le 667-re, 533 az nagyon gyengusz..
-
germanh
senior tag
hi
erről mi a véleményetek?
MSI Megabook M655X
turion 2ghz+1giga 533+x1600/256mb
tapasztalatok/vélemyek?!
suliNYet-ben 260 körül van és fontolgatom h lecserélem rá az asztali cfg-m(adataimnál/csak alapgép/többi marad)
szerintetek? -
Lacix29
őstag
válasz
zafirdrive #301 üzenetére
A System Controll Managert használod?
Van olyan opciója hogy DualCore Cell, ez mire jó ? (mert annak a setupja használhatatlan) -
Lacix29
őstag
válasz
zafirdrive #301 üzenetére
Na, megkaptam a választ:
Yes, you need update the BIOS because this version 1.71 fixed the problem of Phoenix's recovery CD. (Phoenix's error message: Cannot open License File.)
Most már csak azt nem tudom, hogy mi az a Phoenix recovery CD.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer laptop eladó teljesen új bekapcsolva se volt 2025.04.29 lett vásárolva
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest