Új hozzászólás Aktív témák
-
syler
aktív tag
válasz
molafej #11932 üzenetére
Megmondom neked őszintén, hogy szerintem egy biosflash, nem fogja megoldani a problémádat, ez miatt kár belekezdened és kockáztatnod. Ha bevinnéd szervízbe, és a bios miatt van a hiba, akkor ők úgy is frissítik. Inkább vidd be szervízbe, mert a te problémád szerintem hardware-s lesz nem software-es!
-
syler
aktív tag
válasz
molafej #11929 üzenetére
NEEEEEEEEEEEEEEEEM! Én nagyon szivesen segítek neked komolyan, de legalább olvasd el amiket megkeresek neked! Simán nem tudod installálni, de már egyszer belinkeltem hogyan kell. Ha ennyire nem vagy képben vele, akkor tényleg inkább add oda valakinek aki már csinált ilyesmit, a biosflash, bizony hordoz magában veszélyeket!!! Notebook-nál nem sok veszély van, viszont ha mégis elrontod, akkor használhatatlan lesz a géped!!!!!! De itt van megint a [link]. Olvasd el, tisztán és világosan le van írva, hogyan is csináld! Gondolom pendrive-ról fogod csinálni. Az a leírásnak a második része. Azt olvasd el!
-
syler
aktív tag
válasz
molafej #11925 üzenetére
Szerintem, a gx600 kell neked. [link] Gondolom, hogy ez, mivel ez a gx600 széria. Külön nincs kiírva, hogy px. De írj az msi supportnak, biztos ami biztos, és kérdezd meg, hogy az való e a gépedhez. Ennyit hiányolok msi-nél, ha már letölti az ember azt a nyamvadt biost legalább egy read me-t rakjanak oda, és sorolják fel mivel is kompatibilis. Ha már gx600-on belül van egy csomó fajta. De kb 90%, hogy ez kell majd neked.
-
ludsimon
veterán
-
vranyek
aktív tag
válasz
molafej #9925 üzenetére
nekem 25 fps körül produkál medium-high grafikán, 1280 x 800-on, és valami hihetetlen baromi szépen néz ki, semmi budot és problémát nem tapasztaltam azok közül, amik a neten terjengenek! viszont kicsit hekkelgettem mire erre jutottam, driver, commandline.txt-s variálás,hogy kihasználja a videókártya a rendszermemós segítséget, azaz 1280 mb-os legyen a játék alatt, meg egy s más, de nekem iszonyatosan tetszik a játék,és laptophoz képest gyönyörűen megy, csak ajánlani tudom!
wifi-t én a hozzá kapott cd-ről telepítettem fel,és tökéletesen működik vele!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus RoG STRIX G17 Notebook! WQHD 240Hz / Ryzen 7845HX RTX 4070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- MacBook Pro 16" 2021 / M1 Pro / 16GB / 512GB / Space Grey (117)
- 16" m1pro macbook pro minden gyári tartozékával, tökéletes műszaki állapotban, megkímélve.
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest