Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- reMarkable - paper tablet
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Nekem igazábol klippekre kéne a video része. Az meg nem olyan gázos. Esetleg 1-2 simpson rész (ami ha jobb minőségű akkor asszem 70-80mb konvertálás nélkül). Azért nem akarok sima mp3-at mert eddig is az volt csak egy régebbi fajta. U3 meg a többi jo mp3-as biztos nagyon jol szol, de ha már ujat veszek a régi helyett akkor tudjon picit többet és ne csak hangzásban(meizu hangzásban is jobb lesz mint a régi sandisk). Mp3centrumban még a csávo mondta hogy 1x tesztelte az m6-ot egy faja sennheiser studio 'fejessel'
és nem talált hibát a hangzásban(most én nem metudom mennyire volt ez marketingduma döntsétek el ti. Én nem vok akkora szakértő hogy megtudjam mondani igaz-e amit mondott) Még ha nemis nagyon tudom kihasználni a video részt benne akkorse baj ha tudja. Bár szerintem is jobb lenne a 4gb-os. De akkor nem lenne cx300.
-
rumos14
nagyúr
a gyári fülesnél 643x szól jobban cx300-zal, körülbelül.
128-as mp3-nál lehet hallani a veszteséges tömörítés árulkodó jeleit. 192 és felette már nem, vagy csak ha nagyon meggyőzöd magad.
elvileg a wma ''helytakarékosabb'' codec mint az mp3, de mivel egy darab wma-m sincs, nem tudok véleményt alkotni. meglévő mp3-at semmiképp se kódolj át más formátumra. de tehetsz egy próbát gyári audio cd-vel, betömöríted különböző codec-ekkel, te eldöntheted hogy melyik a tuti. -
Raymond
titán
''...egy 320 és egy 128 kbps mp3...''
Legtobb esetben hallhato, de szvsz ertelmetlen a 320kbps hasznalata.
''...mp3 és wma között, azonos bitráta mellett...''
Bitratatol fugg. Peldaul alacsonyabb (80-96kbps) a wma jobb, normal (128-192kbps) az mp3 tetszik jobban. Peldaul kis tarolokapacitasu lejatszokhoz a VBR25 minosegu wma ami olay 80-100 kozotti atlag bitratat produkal siman veri az mp3-at. -
Répi papagáj
tag
-
ponti_ak
addikt
Hi, a fülesen ne spórolj szerintem, _sokat_ számít!
A lejátszók közül amúgy mindkettő jó, szvsz nem tudsz melléfogni megbízhatóság szempontjából, és szvsz a gariztatás sem gond (iAudioról ha - nagyritkán - kell, akkor a patikusok gondoskodnak. Jól.)
Az U2-ben több a feature [pl. időzített hangfelvétel, rádió (-ból is), könyvjelzők, dinamikus lejátszási lista], de ha nem használod ki ezeket, akkor jó választás a Samsung is. A húgomnak van egy éve U1-es, és semmi baja, a cx300-zal pedig tényleg jól szól az is. A menüje is érthető, korrekt darab.
MOD: persze az én szívem az iAudio felé húz, mert nekem is olyan van, de természetesen a tiéd a döntés...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 24GN60R-B - 24" IPS / 1920x1080 FHD / 144Hz 1ms / FreeSync Premium / G-Sync & Adaptive Sync / HDR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest