Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PR0JECTNR56
addikt
30-40 között kicsit holtsávot érzek a piacon (legalábbis az én igényeim szerint) és az a gáz, hogy vagy alatta vagy felette lehet jókat válogatni. Ezért is untam meg a dolgot, aztán lett egy E-300, amit még mindig nagyon kedvelek. De ebben az évben ha lesz elég pénz (már pedig ilyen célokra lesz ), akkor a Cowon lesz a következő a sorban.
A Sandisk modellek egyébként nekem sem jöttek be, pedig nem rossz cuccok.[ Szerkesztve ]
-
DBAtti
aktív tag
http://www.amazon.com/Cowon-Video-Player-Touchscreen-Titanium/dp/B001NXDC4O
A jó öreg Cowon S9. Nálunk nem tudom mennyire horror még az ára.
A sok újdonság közt eléggé elvesztem, nem tudom melyik mire lett kihegyezve, de nagyon rosszat még nem adtak ki a kezük közül.szép ez a 10-es, de tartozékoknak nézz utána, ilyen dizájnhoz tokot szerezni nem egyszerű, a gyári meg irracionálisan drága szokott lenni. Nomeg a kezelőgombok... a D2-esem lehetne számomra a tökéletes lejátszó, ha nagyobb gombokat hajlandók rétenni Azért így is hajtom amíg ki nem leheli a lelkét.
[ Szerkesztve ]
"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."
-
baracs
csendes tag
Nem akarok feleslegesen okoskodni, de ha minden macera nélkül akarsz jó, strapabíró, olcsó (!) játszót, venni,akkor Slownz-tól Clip+. (Karra erősíthető tokja is van.) Hozzá egy olcsó, mondjuk Philips SHE3583 füles. Persze, ha pénz nem számít, és bírod a felesleges lelkizést, akkor nem szóltam.
-
beast27
senior tag
-
attika89
senior tag
infopatikát kérdezted már?
A szervíz elvileg még működik[ Szerkesztve ]
fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano
-
PHM
addikt
A Philipsek közül nekem az Ariaz nagyon bevált.
(Érdekes, hogy a Philips hogyan szegmentálja a lejátszóit az
olcsóbb modellekből "kifelejtett" szolgáltatásokkal...)
Két hibája van szerintem: kissé drága, nem bővíthető.
Ez utóbbi a fájó pont leginkább...
Ha budapesti vagy, akár meg is hallgathatod az enyémet.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
PR0JECTNR56
addikt
-
attika89
senior tag
Vagy HM-601 Slim
fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano
-
PHM
addikt
Elvileg össze tudnám hasonlítani, hisz Clip+-om is van, de van pár bibi:
- Nincs olyan zeném, ami alkalmas lenne a korrekt összehasonlításra.
- Nem vagyok vájtfülű, így a véleményem nem releváns e szempontból.
Agyoneffektezett elektronikus zenét hallgatok, ráadásul WMA-ba tömörítve,
mindezt kizárólag in-ear fülhallgatóval. (Nincs hangrendszerem.)
Itt viszont hasznosítható a Philips "fullsound" technológiája.
Ha azt bekapcsolom, tényleg mintha élettelibb lenne a zene.
Ettől függetlenül vállalom az összehasonlítást, ha linkelsz egy hangmintát,
és megmondod, mire figyeljek.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
PHM
addikt
Őszintén szólva arra gondoltam, hogy tudsz olyan hangmintát,
vagy zeneszámot mondani, amivel számomra is kiviláglik a lejátszók
esetleges gyengesége, illetve az azok közti különbség.
S bár van pár CD-m, de járatlan vagyok a grabbelésben, ráadásul
azt sem tudom, hogy az én zenéim mennyire alkalmasak az összehasonlításra.
Rétegzenét hallgatok, na...
A lejátszóim hangminőségét soha nem hasonlítottam még össze,
mert egyszerűen eszembe sem jutott ilyesmi.
Viszont idült kütyümániásként rendelkezem jó néhány darabbal,
s talán megér egy misét ezeket összehasonlítani.
Egyébként a lejátszóim inkább a szolgáltatásai alapján soroltam be idáig.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Ati1979
veterán
Gondolom akkor nem pesti vagy. Ha esetleg igen én kb. 1 hónap múlva megyek Pestre (most én is vidéken vagyok) és akkor kipróbálhatod az enyémet, ha akarod.
(#17994) SHiZUOKA
Én is néztem ezeket a lejátszókat. Talán még Iriver AK100-ast is árultak negyed milla körül.
Erre a colorflyra C3-ra én is tisztán emlékszem. Csodálkoztam is rajta miért kerül annyiba amikor az eredeti ára 100usd. -
PR0JECTNR56
addikt
Végülis ez is igaz, ekkora kijelzővel tényleg nem kell mellé reaktort építeni. Mindig vannak náluk furcsa árazásak, bár néha jól jön beszerzés szempontjából, hogy van a kínálatukban néhány "extrább", de mégsem fájdalmasan túlárazott termék. A C3-ból melyiket rendelted meg pontosan? Már csak azért kérdem, mert van néhány variáció a linkelt oldalon.
(#17997) detroitrw: Kicsit trükkös a dolog, nincs minden fent weboldaltól függően náluk, szóval érdemes guglizni mellé.
(#17998) Ati1979: 235k-ért még most is kapható (elvileg) náluk az AK100. Az árazásukat egyébként ötletem sincs mi alapján lövik be.
-
Ati1979
veterán
Ha mondjuk egy i10-nél jobban szól, (ami drágább ennél szerintem kb. 50 dolláral) akkor simán megérte.
El tudom képzelni milyen lehet. Mint amikor összehasonlítottam a wave1-et a sony f seriessel. Sokkal élvezhetőbb, zeniebb a hangzás, ahogyan te is írod.
Másabb rajta zenét hallgatni.Elég profi kis eszköz ez 100 USD-ért.
-
detroitrw
addikt
hmmm pedig arról írtak, hogy mintha javítottak volna a tapin (bár az első verziók lehet mostohábbak voltak)
nem mintha ez tántorítana el (mivel a muzsika megszólalása érdekel) csak hát na ... nem hiszem hogy annyira nagy ördöngösség lett (lenne) volna fizikai gombosra lecserélni a gyártást -
kerekfej
addikt
Az oroszoknál Explay C41 a neve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD!!! Garancia+számla!
- Fujitsu Lifebook S752
- Asus Rog Strix 17 Gamer Tervező Laptop 17,3 -40% Brutál Ryzen 9 5900HX 16/1TB RTX 3070 8GB QHD 165Hz
- FSP Hydro G PRO 850W 80+Gold
- DELL 15 Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 RTX 3050 4GB FHD 120Hz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest