Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • K1LLMy53Lf

    senior tag

    válasz Bodz #33433 üzenetére

    Az a baj, hogy m3s-re vettem rá magam, viszont head-fin olvastam a gyártó hsz-ét, hogy csak bizonyos partnerei kaptak csak az utolsó beccsből, az is mind a kínai piac és szeptemberben volt, szóval nem igazán találni már.

    Illetve a jelenlegi gyártott lejátszói az m0 és az m5s, de elhintette, hogy ott azért elfér még 1-2 szám, ergó nagy valószínűséggel fognak kijönni újabb cuccal a jövőben. Kérdés, hogy mit tudnak majd és milyen áron (m0 annyira elv nem lett jó, inkább a kompakt volta miatt kelendő teló helyett sport stb dolgokhoz)

    Ugyanakkor ott az xduoo x20, ami árban ~12-13k-val lenne több akcióban, mint az m2s (mivel elég borsos a postaköltség angliából ~21font) és van rockbox, van balanced (a trinity pm fülesemhez van balanced kábel, és kínváncsi lennék, hogy van-e különbség)

    Illetve a külső hangkártyának használt Musiland 04 Mx-emet nem tudom használni már több, mint 2éve (valamikor 2016 őszén volt egy win10es usb frissítés és azóta pár mp használat után eldobálja a winfos... ki kellene már próbálnom másik gépen is, hogy a win a hülye vagy meghalt), és habár ritkán hallgatok gépen zenét, de baromira zavar az alaplapi hangkártya.

    Szóval dilemma van, de venni kéne valamit (és igen, láttam, hogy aprón ~2-3hete valaki eladott egy m3s-t :( )

    De egyébként ha tudsz (vagy bárki) valami jót ajánlani ebben az ársávban (60-70ig), akkor szívesen hallgatom. (azért örülnék jobban az m3snek mert elv nagyobb teljesítményt ad le így egy fokkal jobb a fejesekhez... és akkor talán újra használnám az AKG K550es fejesem is :)) )

    Amúgy az is kicsit elbizonytalanít, hogy írták páran (itt is valaki talán?) hogy az m2s-nél a 4,8ohm a kimeneten nem jó az armatúrás füleseknek. Ez miért baj? Mármint miért rossz a BA-knak? (ugyebár a trinity aramtúrás)

    "...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Új hozzászólás Aktív témák