Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gigantikus vitába kezdett az Intel és a Qualcomm
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuntics
aktív tag
sziasztok
a régi sansa fuze és a clip+ között mekkora különbség van hangban?Jelenleg egy clip+om van azt futáshoz és utazáshoz használom egy soundmagic pl30-cal.Utazáshoz szeretnék egy másik lejátszót és fülest,mert telefonról nem szeretnék zenét hallgatni.Érdemes lenne egy fuze-t venni,vagy nincs nagy különbség a 2 lejátszó között?
üdv
Balázs -
kuntics
aktív tag
sziasztok
xduoo 2-ről van valami információtok?A clip + om nem akarja venni a töltést és kellene helyette egy másik lejátszó.Ez a kis xduoo méretileg is hasonló,azért is néztem.Egyébként buszozás közben használnám egy VSD3S-sel.
-
kuntics
aktív tag
Sziasztok!
Felmerült bennem a jelenlegi rendszerem átvariálása,mert mostanában elég sokat utazok és jó lenne egy komolyabb mp3 lejátszó. Ami most van,az egydenon da300,presenter 2 és egy régebbi dt770 (600ohm).A denont váltanám le egy olyan mp3 lejátszóra,ami laptop és fejes erősítő között dacként tud működni. Vagy ez mennyire tenné tönkre a beépített akksikat? Hétköznap Dacként üzemelne,hétvégenként sima lejátszóként. Pluszba nem nagyon költenék rá,a denonból bejövő összeg lenne a keret. Leginkább metal szólna rajta,ha ez számít választásnál. Régebben szemeztem ibasso termékekkel,azzal mennyire járnék jól?Hangban mennyit veszítenék a mostanihoz képest?
-
kuntics
aktív tag
sziasztok!
Elgondolkodtam jelenlegi asztali rendszer leváltását egy mp3 lejátszó+füles kombóra.Ami most van az egy denon da300+presenter2+beyer dt770 600ohm.Egy shanling m2s +rha t10 mennyire lenne jó leginkább metal zenére? Minőségben gondolom sokat vesztenék,(bár a régi albumok nem feltétlen a kiváló hangzásukról híresek)de most is inkább csak netezés közben szól a zene,nem is mindig figyelek rá.Ritkán van csak szimplán zenehallgatás,talán nem lenne annyira feltűnő a rosszabb minőség. Presenter+dt770 maradna szerintem,azt rá tudnám kötni a shanlingra?
Hallgatózni nem sok lehetőségem van,aprón most van is a kinézett darabokból,összesen kb 70re jönne ki.Esetleg más alternatíva hasonló árban? Olyan 90-100ig el tudnék menni,ha van annyival jobb választás. -
kuntics
aktív tag
Az RHA egyébként honnan küldi a terméket?EU-n belülről? Mert most ahogy nézem,elég jó árban van a honlapjukon [link]
-
kuntics
aktív tag
-
kuntics
aktív tag
SZiasztok!
kb 2 hete jöttem segítségért asztali dac hordozhatóra váltás kapcsán. A végső felállás egy shanling m2s+rha t20 lett,amivel eddig elégedet vagyok. Bár a füles még bőven bejáratós,szerintem jó választás volt,köszönöm a segítségeteket!
-
kuntics
aktív tag
Sziasztok!
Csak egy gyors kerdes: plenue d tud dacként üzemelni laptopra kötve?Fejes erősítőre gondolom simán rá tudom kötni és a rajta tárolt zenéket hallgatni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi rendszer 5.1-Denon-Magnat-Quadral
- Asus TUF A17 FA707NV -17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 32GB - 2,5TB SSD - RTX 4060 - 2,5év garancia
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- 4db HP Elite x2 G4 tablet, i5-8365u, 8GB DDR4, 256GB NVME, FHD, GARI, SZÁMLA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest