Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
schawo #30297 üzenetére
Miért kell dap?
Nem elég egy telefon ami adja a jelet?
Mondjuk nem baj ha apt-x-es....Na mindegy akkor látatlanban kell megrendelnem...tudja a 2,5 mm-es kimeneten a balanced jelet...ez nekem határozott előny Laylánál...az meg fogja érezni...csak a sibilance-tól tartok...
-
A Meizu MX4 Pro telefonom jobb volt nála, azt emlékezetből is biztosan tudom.
Nem mert mindig azt számolgattam, hogy az önmagában nem lesz elég nekem, kell hozzá még egy dap is. Két eszközt meg nem akartam. Akkor lenne jó, ha az is tudna dap funkciót. De így ez a Shanling lesz mind helyett.
-
Tulku
veterán
válasz
schawo #30294 üzenetére
Árkategóriájában kell kezelni...pl az új X1-el kell hasonlítani...nyilván nem AK380-mal..ez természetes...de 35-40-ért kapsz végre hangot...ha jön egy 20-30 körüli kérdés, akkor akár lehet ajánlani...
Egyébként azt hiszem, ezt a szegmenset ki fogja váltani néhány jó hangú telefon (V10, V20 és utódai)...persze nyilván nem ez az árkategória, de all in one megoldás...
Vettél már AK BT modult?
-
Nem azt mondom, hogy világverő, hogy a Myteket holnap cserélem erre az otthoni láncban, a magas frekvenciás pontatlansága miatt lesz, akinek nem tetszik. Én pl érzékeny vagyok az 5-6 kHz tartomány hibáira, de a 7-8 kHz-et jobban tűröm, és ez itt színez egy elég szűk sávban. De pl. dinamikája és részletessége mindenképpen jobb volt, mint amire számítottam, ebben szerintem az árkategóriája fölé nő.
-
Köszönöm ALBY kollégának a lehetőséget, hogy elhozta, és meghallgathattam a Shanling M1 dapját.
Sajnos épp csak egy Superlux HD600 volt kéznél, a fülesem otthon maradt. De azért a célra megfelelt, ábézni szinte mindennel lehet. Először a Meizu M3 Note és a Xiaomi Note 3 SE telefonokkal lett összehasonlítva. Ezeknél nagyon sokkal jobbak bizonyult főleg dinamika tekintetében. Szóra sem érdemes.
Ezután a Lynx AES16e + Lynx Aurora + ChAmp kombóval hallgatuk össze. Nyilván a kis kütyünek nem volt feladata, hogy ezt megközelítse, de referenciának jó volt.
A dap dinamikában valahol félúton helyezkedik a telefon és az asztali lánc között. Az asztalihoz képest a fő hiányosságok a mélyközép alja (70-100Hz kevés) és a szibilancia kezelése (6-8kHz, kicsit színezve torzít, de nem vészes). A részletesség nyilván nem közelíthet, de egyáltalán nem rossz, sőt, meglepően jó, az AK DAC jól teljesít. Az erősítő tűrhetően megbirkózott a 150 ohmos, nagyon érzéketlen superlux-szal, de meg kellett tekerni 90% körül, alacsonyabb kimenő fesz esetén valószínűleg még jobban szólt volna, ez a füles már a képességei határát feszegette. Valószínűleg a mély hiányosság a túl nagy kimenő feszültségre vezethető vissza, normál hordozható fülessel szerintem ez a jellemző nem így jelentkezett volna. Kiválóan együttműködött az AptX-es telefonnal, nem tapasztaltunk könnyen kihallható különbséget a Bluetooth DAC és a belső DAP funkció hangminősége között (lehet, ha órákig ezt teszteltük volna, lett volna valami picike, de ennyire nem volt fontos).
35-40ezer forintért kap az ember egy rendes DAP-ot abszolút vállalató hangminőséggel, logikus kezeléssel, egy sportra is alkalmas, pici DAP-ot, egy AptX-es drótnélküli DAC-ot telefonhoz, egy USB DAC-ot munkahelyi számítógéphez, egy DSD DoP-képes vezérlő-lejátszó hosztot asztali nagyDAC-hoz, és egy AptX-es lejátszót BT hangrendszerhez. Zseniális kütyü. Ha hazaérek, megrendelem Alin.
-
funkmester
aktív tag
válasz
stemplar07 #30266 üzenetére
Helo miylen a LG Hi-Fi Plus hangja? htc 10-hez vagy mas hasonlo aru dac amphoz hasonlitva?
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
dave182 #30289 üzenetére
Hali
Szerintem még egyiket sem hallotta itt senki. Árban nem egy kategória, szóval ahhoz képest kellene hasonlítani a kettőt. Cayinnek nem tudom mennyivel van jobb a szoftvere... Ha próbálgatós kedvedben vagy esetleg nézz rá a Zhisan DSD-re amit fentebb linkeltem vagy erre a kis DAP/AMP-ra.
Nem hallottam őket, ez nem ajánlás, csak ha gondolod...
-
dave182
senior tag
Hello,
A Hidizs Ap60 helyett most elgondolkoztam egy Cayin N3-on, valakinek vélemény?
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #30287 üzenetére
-
stemplar07
őstag
válasz
bigmasterg #30286 üzenetére
Ezt gyakorlatilag az LG G5 moduláris ( tévútja :-) ) de gyakorlatilag kicsit jobb is mint a V10 DAC/AMP ( ES9028C2M + Sabre9602 chipset for supporting music up to 32-bit/384kHz ) és valóban egy külső usb-n kapja a tápot , IOS/Droidon is működik, most tesztelem éppen PC-n ( tehát PC/MAC driver is van hozzá ) , a drivert telepítve már működik szépen a Foobar alatt, de az ASIO driverét még nem nagyon ,,érzem,, így az SACD/DSD-DSF dolgokra hibát ír .. de majd megoldom :-) a Fiion is így volt mire rájöttem . mindemellet gyönyörűen szól a a 24 bit Flac-okkal a Foobarral , fülessel .
Egy apró trükkel, egy 3,5. extender+ egy 75 ohmos impedancia adapterrel High Gainbe lehet tenni és igen kajakul szól .. állítólag nagyobbat erősít mint a Dragonfly red .. puding próbája, nekem olyan nincs . A fiio Olympus 2 höz képest szebben szól PC-n , ez bizonyos .. és az egyébként ,,fos,, Galaxy S7 DAC/AMP- hoz képest is nagyon jól szól . Igen ez egy plusz cucc, de elég pici és könnyű cucc pl egy Fiio E12a -hoz képest főleg .. Inkább a zavar az ,hogy ha használod, nem lehet tölteni a telefont .. -
bigmasterg
addikt
válasz
stemplar07 #30284 üzenetére
Ez egy mobil OS-eket is támogató külső dac+amp, amiben ugyanaz a cucc van, mint ami a V10-ben gyárilag?
Mondjuk érdekes lehet, hogy egy dragonfly-hoz képest mit tud.Persze megvan a hátránya, hogy mindig nálad kell lennie a telefon mellett egy plusz cuccnak, ha zenét akarsz hallgatni.
Van ennek külön tápja, vagy usb-n kapja a telefontól? -
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #30284 üzenetére
kicsit módosítok én még ennyiért rendeltem ( szállítással együtt ) : 18,766.97 HUF sajnos most már 22,972.43 HUF :-( túl jól ment úgy látom ..de sztem ennyiért is jó vétel, főleg , hogy az LG G5 idején ez 60-70 körül volt ..
-
stemplar07
őstag
Akit esetleg érdekel , egy DAC/AMP ami 19 rugó csak és legalább úgy szól, mint az LGV10/20 már említettem, LG HiFi plus B&O .
Egy hét alatt megérkezett ( [link] )ma.. 4 db van még ha valakit érdekel..jelenleg egy Samsung Galaxy S7 -el használom, tökéletesen működik a HighGain/Aux trükk, de anélkül is szól úgy és olyan erősen szépen és tisztán, mint a V10 szólt .
látható a mérte egy Galaxy S7 mellett , elég vékony és kicsi :-) (ps. természetesen kipróbáltam a B&O nélkül is az S7 ..hát a fasorban sincs még low gainben sem ,sem dinamikában, sem pedig minőségben mint ezzel a modullal )
Természetesen minden platformon IOS és Droidon is működik, ezt már kipróbáltam, de MAC/PC-n is ahol is drivert lehet letölteni , egyszóval, akinek van egy átlagos telefonja , ami OTG képes , élvezheti a V10/20 , 32 bites sabre DAC-ját és AMP, -t ( miközben egy gyengébb minőségű DAC-al rendelkező telefon hangját zajokkal együtt nem kell tovább erősíteni ,egy fül erősítővel ..) , egy hátrány miközben használjuk, úgy addig tölteni nem tudjuk a telefont, hisz az adat forgalom miatt foglalt az USB . Első blikkre a Poweramp V3-al 0-100 DVC módban egy 1441 kbps Flac 28-35. állásban hallgatható akkora erőt tud ez a kis kütyü ( high gainben , ugyanazzal a trükkel mint ahogy azt a V10/20 esetén ) Érdekes alternatíva lehet most ,hogy így leesett az ára . -
törölt tag
-
gboszi
senior tag
Üdv mindenki.
Fejhallgatós topikban ajánlás után vettem AKG Y50 fülest. Nem nagyon békültem még ki a hangjával, s félek, hogy a lejátszó (iphone 6) a gyenge láncszem. Kérdésem az lenne, hogy egy ipod classic, vagy egy álltalotok javasolt lejátszó hozhatna-e lényeges változást? Gondolkodtam DAC és/vagy AMP közbeiktatásán, de egyelőre nem nagyon akarom. -
off: AVX-en FiiO X5 2nd gen eléggé jó áron hirdetődik épp
(nem az enyimé)
-
∂яσнυη
senior tag
Igen én is azt láttam most értelmeset itt aprón.
Valaki nem próbál ki ezek közül egyet?
Zhisan DSD
XunSound XS-01 -
válasz
phoenix1989 #30272 üzenetére
"ja ha nincs akkor semmi válasz az ember meg várjon értem
azt hittem legalább annyit odanyögnek hogy nincs bocsi."
- Nézd, ez egy ingyenes fórum, mindenki szabadidejében válaszol, ha épp ráér. Nem túlzottan előremutató dolog lecseszni mindenkit, hogy nem adott azonnal választ neked.
Szerintem -
törölt tag
válasz
phoenix1989 #30269 üzenetére
Mit szeretnél? Hogy aktívabban ajánljanak olyan termékeket, amik nem léteznek? A kritériumaid alapján kb ez van, meg a Philips. Ha külföld is menne, akkor talán még lenne pár kínai, amit érdemes megnézni, de úgy általában 20-ért egyre kevésbé lesz választék szerintem, mert ezeket a lejátszókat megeszik lassan a telefonok reggelire. Kezelésben mindenképp, de hangban is akár. Az első olyan lejátszók, amiket már szerintem érdemes megvenni, azok olyan 30-hoz közelítenek, de azokat is Kínából kell rendelni, és aztán van még egy kategória olyan 50-60 körül. Ezek az olcsóbbak, igen.
-
phoenix1989
őstag
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
20k, itthonról, új... Szerinted? Ez nem aktivitás kérdése...
-
Bodz
nagyúr
válasz
Philips GoGear Vibe. Itthon nem sok érdekeset lehet kapni 20 alatt.
-
válasz
stemplar07 #30266 üzenetére
akik meg tavaly megvették teljes áron a G5-höz, most nagyokat csuklanak
-
törölt tag
válasz
phoenix1989 #30262 üzenetére
Ennyiért kb valamelyik Sansa van itthoni beszerzéssel szerintem.
-
stemplar07
őstag
LG Hi-Fi Plus with B&O PLAY
[link]
Vett itt esetleg ilyen cuccot valaki ?
Nagyon lecsúszott az ára ( ..a G5 ,,karrier ,, miatt nem is csoda ) 19 fricss az ebayon szállítással , viszont ez így univerzális DAC/AMP for everything,, (PC,MAC,IOS,DROID ) a DAC Sabre ES9028C2M és az AMP Sabre 9602c . Viszont ugyan úgy low/mid(aux)/high gainbe tehető a V10/20 nál megszokott módon . Én bepróbálok egyet, adok egy esélyt az S7 -nekno meg PC-hez ..
-
Bazs-
tag
válasz
fericske #30264 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Ez a rész így legalább tiszta.A fejhallgatóhoz, ha a nagy mobilitás nem szempont, akkor inkább egy fejhallgató erősítőt ajánlanátok ? Mennyivel lehente jobb hangminúséget elérni ugyanebben az árkategóriában ?
Vagy jó ez a Cayin is, de keressek inkább egy füllhallgatót hozzá még pluszban ?
-
phoenix1989
őstag
válasz
phoenix1989 #30255 üzenetére
üdv!
erre valaki? -
fericske
addikt
Ha a lejátszó fogadja a jelet és vezetékes fülesre továbbít, az nem rontja a minőséget (nem mászva bele mélyebben a témába) mert akkor a lejátszó a dac. Bluetooth füles használata esetén a füles saját dac-ja dolgozik, és többnyire az a minőségromlás, mert annak a dac-nak a minősége nem éri el a lejátszó saját dac-jának a szintjét.
-
Bazs-
tag
Köszönöm.
Feltétlenül nem kell a telefonos BT kapcsolat, inkább csak a jövőre nézve egy plusz lehetőség Spotify vagy Tindal használata esetén. Bár nem tudom, hogy ez mekkora minőség romlást jelentene.
Ehhez a Cayin-hoz célszerűbb beszerezni egy fülest és a fejhallgatóhoz egy nagyobb teljesítményű készüléket (gondolom a fejhallgató erősítő topicban nézzek körül) ?
@fericske: valahol mintha olvastam volna, hogy egyidejüleg tud fogadni és küldeni is jelet BT-n keresztül.
-
Tulku
veterán
Fejesek és DAP...régi téma....talán egy M50-et meghajtana...de ne várjunk sokat egy dap energiáitól....
Ahogy az összetevőket olvasom, kontrolláltabbá, egyenletesebbé is teheti majd az M50-et...
Ha telefonos BT kapcsolatban gondolkodsz, akkor egy BT modul vásárlás lenne a kézenfekvőbb...viszont kizárólag fülesre....ott már a fejes meghajtás nem jöhetne szóba...
-
Bazs-
tag
Köszi.
A leírásból gondoltam arra, hogy dupla BT-van bent. Tehát használható forrásnak egy telefon BT-n keresztül, de egy BT-s fül/fejhalgatóra is tudja továbbítani a zenét.
(Become a wireless dac when connect to bluetooth service source (such as mobile phone))Ennyi pénzért jó alternativa lehet, vagy vannak más ajánlott darabok ilyen áron ?
Jelenleg egy Audio Technica ATH-M50-es fejhallgatóval használnám.
Köszi
-
-
phoenix1989
őstag
Mennyi pénzt szánsz a lejátszóra? 20K
- Milyen fül- (vagy fej-)hallgatóval használnád? Tervezed-e a fül-/fejhallgató cseréjét a jövőben? Egy új fej fül hallgatot vásárolnék hozzá.
- Milyen zenéket hallgatsz? Passz. ami megtetszik xD
- Milyen hangzást szeretsz? Legyen tiszta. Egy kis plussz mély nem baj. De ezt a használt fej vagy fül hallgató majd ugy is megteszi.
- Külföldi rendelés szóba jöhet-e? Sose rendeltem így nem.
- Csak új vagy használt lejátszót is vennél? Csak új -
Bazs-
tag
Sziasztok,
Erről mi a véleményetek specifikáció alapján?
Cayin N3A BT miatt megoldható, hogy például telefonról menjen a Spotify ezen keresztül ?
Köszi.
-
Land
veterán
Üdv!
Van 10k Ft körül értelmes mp3 lejátszó akár külföldről, mint anno a Sandisk volt vagy akkor már inkább maradjak a telefonnál? (Huawei Mate 8)
Köszi! -
törölt tag
válasz
Bukk900 #30249 üzenetére
Ez is kínai
Szóval nem. A kínaiak legnagyobb gyengéje a kezelés, és nem nagyon alkalmaznak Androidot. Talán ez az egyik első ilyen. Meg a DX100 volt, de az szörnyűséges (kezelés szempontjából).
Bodz: Én csak előítéletes vagyok a Denonnal.
Meg úgy felkapták páran egy időben, hogy csak lestem, bármilyen kérdés volt, az volt a válasz.
-
törölt tag
Engem egyre inkább foglalkoztat, amióta szinte hetente jönnek az újabb sebezhetőségek, rootkitek, egyebek
Persze egy ilyen DAP-on nincs ott az ember összes személyes adata azért, de mégis.
Bukk900: Mennek offline, de időnként muszáj online legyél azért. Amúgy egyébként nagyon ígéretes lejátszó, szerintem akár jobb is lehet annál az agyon sztárolt Denonnál
-
törölt tag
Igen, ez oké, de manapság már szerintem (illetve számomra) nem elfogadható, hogy egy internetre kötött/köthető eszköz ilyen lemaradásban legyen. Az elmúlt 2 évben volt azért pár sebezhetőség Androidon is, és még találhatnak simán a közeljövőben többet.
Persze ha csak offline akarod használni, akkor mindegy, de akkor meg felesleges a droid, jobb egy olyan rendszer, mint az AK meg Plenue lejátszókon. Ha meg már droid, akkor mehetne esetleg Spotify is.
-
Nigér
őstag
Itt az új Fiio X5 (harmadik generáció), eléggé tetszetős...
Kívül-belül. -
s4tch
veterán
válasz
Bukk900 #30234 üzenetére
Ezekkel annyi a probléma, hogy egy DAP-ot normál esetben jóval hosszabb időre vásárol az ember, mint egy okostelefont. Utóbbi életciklusa 1-2 év, egy lejátszó (főleg ilyen áron) ennél feltehetően tovább marad a gazdájánál. Egyébként marhára tetszik a koncepció, bár árban nekem ez sok. Egy okostelefon dedikált dac+amp párossal (mint pl. LG V20, Vivo modellek, Meizo Pro 6 Plus, Lenovo X3) nekem célszerűbbnek tűnik, dizájnban is kisebb kompromisszum, bár ezeknél is kérdéses, hosszú távon mi lesz az utódlással. Hangban jó eséllyel egy ilyen Onkyo cucc többet nyújtana.
-
Tulku
veterán
válasz
Bukk900 #30234 üzenetére
Helyes irány...valószínűleg jó hangzással...de...
Vajh milyen lesz mint mobiltelefon...gyorsaság, akkuidő...stb, nem sorolom...van azért buktatója...
Azt már látom, hogy 3x vastagabb mint a jelenlegi trend készülékek, tehát ez már lehet sokak számára elrettentő...
De legalább van ellenfele a V10-V20 párosnak...
-
Bukk900
őstag
Onkyo telefon+DAP, tetszik az irány, a többi gyártó is kiadhatna hasonlót, nem lenne a telefonom kábelekkel dac-hoz, erősítőhöz és helyhez kötve...
-
törölt tag
Fejhallgatós találkozó időpont szavazás: [link]
Akit érdekel a dolog, légyszi tegye le a voksát -
s4tch
veterán
válasz
darthsmoke #30226 üzenetére
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
vagy Hidizs Ap60
-
törölt tag
válasz
Hmm, most valóban én sem látok, de volt már rá példa.
-
törölt tag
válasz
darthsmoke #30224 üzenetére
Én nem próbáltam rockbox-szal, csak a gyári szoftverrel. Lehet, hogy a rockbox jobb.
Aliexpress a türelmesek játékszere, én általában elunom az életem, mire onnan megjön valami
Lehet azért ezeket kapni EU-n belül is, akár használtan, akár újonnan.
-
törölt tag
válasz
darthsmoke #30222 üzenetére
Nem a gombok jelentik a problémát, inkább az, hogy a kínaiak nem nagyon hallottak még konzisztenciáról, és az egyes gombok mindig más funkciót kapnak, attól függően, hogy melyik menüben vagy éppen. Ezt én például nagyon utálom, mert nagyon nem intuitív, és jelentősen lassítja a használatot. Akkor már inkább lenne minden funkcióhoz külön gomb, és viszlát.
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
#16820480 #30221 üzenetére
Ezt a kettőt nézegettem, van rájuk Rockbox firmware, az tetszik.
Honnan érdemes rendelni, ahonnan nem vágnak rá ÁFA-t meg vámot?A kezelés nem zavar, nem nagyon csípem az érintőképernyőt, szóval a gombok nekem nem okoznak gondot. Volt sok MP3-lejátszóm régen, nem zavart nagyon a kezelhetőség.
A Sandisk Sansa Clip Sport-ról mi a vélemény? Nagyon gáz?
Az új telóm elvileg már úton van, egy BlackBerry Priv, azt is főleg a gombok miatt veszem, és nem nagyon szeretnék arról zenét hallgatni. -
törölt tag
válasz
darthsmoke #30220 üzenetére
Ilyen árban mondjuk Xduoo X3, meg iHifi 770c lenne, de egyik sem olyan kényelmes kezelés szempontjából, főleg ha okostelefonról jössz. Olyan esetleg nem játszik, hogy másik, jó hangú telefont vegyél?
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
#16820480 #30219 üzenetére
Az a helyzet, hogy nincsenek audiofil cuccaim, egy Sony agybadugós fülest hajtanék meg vele, semmi extra.
A Fiio-kat nézegettem, de az M3-ról és az első generációs X1-ről is olvastam negatívumokat.
Olyan 20-30-nál többet szerintem nem adnék érte, annyira nem jó az én fülem. -
törölt tag
válasz
darthsmoke #30218 üzenetére
Mennyi pénzt szánnál rá? És mit hajtanál vele?
-
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Jelenleg LG V10-em van, aminek a hangminőségével elégedett vagyok. Viszont a telefontól valószínűleg megválok hamarosan. Tudtok ajánlani olyan lejátszót, aminek hasonló a hangja?
Köszi,
G. -
Sziasztok. Valaki nem próbálta ki még a fiio x5 3. generációját?
-
féldekás
aktív tag
Sziasztok!
Milyen MP3 lejátszót ajánlotok 5000Ft-ig? Jó lenne, ha csiptethetős lenne, meg lehet akár MP4 lejátszó is. Leginkább pop zene lesz rajta hallgatva egy 1More fülessel. Lehet akár használt is.
-
törölt tag
Kicsit OFF topik, de jó hír a Spotify felhasználóknak.
-
törölt tag
válasz
dave182 #30208 üzenetére
Ha van kint ismerősöd, akkor például ezt tudom ajánlani
Ezt a boltot ismerem is, vettem én is már tőlük dolgokat.
-
aznem
tag
válasz
Maxximus #30201 üzenetére
Köszönöm a segítő információkat, tanácsokat (kemcso, Tulku, Maxximus, krx21)!
@Maxximus:
Média használat: PC -ről töltöm át DAP ra, memóriakártyára. Online hallgatás eddig nem volt. Rádió adást van hogy rögzítek -tervezetten (konkrét műsort).
Milyen fejes: utazásra Sennheiser MOMENTUM G (M2) -t néztem, ma tesztelem. Otthonra HD 600-650 van tervezve. És a jó ára miatt (PH apró) lehet kipróbálom az AKG K3003, N40 fülhallgatók közül valamelyiket.
Itthoni kínálatban nem láttam még az X7 et alapmodul nélkül. -
peeterson
csendes tag
Sziasztok! Dilemmában vagyok, mivel eddig a Fiio X1 II lejátszóban gondolkodtam, de most már bizonytalan vagyok. Viszont többet nem nagyon szánnék rá, és jó lenne ha megtalálnám a lehető legjobb választást.
Ami lényeges hogy vigye a 128kb-os kártyát, lehetőleg minőségi legyen a hangzás, és itt jön a bökkenő, tudja a bluetooth opciót. Főoldalon ajánlják a Shanling M1-et. Esélyes lehet, de hátha tud valaki egy jobbat.Xduoo X3 nem tudja a buletooth-ot ha jól nyomoztam.
Valakinek infója a Aigo Eros Q-ról? Alin akadtam rá. Vagy Hidizs AP60? (Lehet kuka mind, de valahol el kell indulnom hogy megleljem a szent grált.)
Előre is köszi! -
A hangon kívül én még más szempontot is vizsgálnék.
-Mobilitás: Az X5 azért kisebb, az X7 elég "nagy darab"
-Média használat? Spotify,Tidal,Soundcloud,TuneIn net rádió? Ha igen akkor X7
-Milyen fejeshez használnád? Fejhallgató erősítő modul cserélhetőség, nagy előnye az X7-nek.
-Ha X7 mellett döntesz és teheted alap gyári modul nélkül vedd meg,az semmit nem ér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Egér probléma
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest