Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stemplar07

    őstag

    Akit esetleg érdekel , egy DAC/AMP ami 19 rugó csak és legalább úgy szól, mint az LGV10/20 már említettem, LG HiFi plus B&O .

    Egy hét alatt megérkezett ( [link] )ma.. 4 db van még ha valakit érdekel..jelenleg egy Samsung Galaxy S7 -el használom, tökéletesen működik a HighGain/Aux trükk, de anélkül is szól úgy és olyan erősen szépen és tisztán, mint a V10 szólt .
    látható a mérte egy Galaxy S7 mellett , elég vékony és kicsi :-) (ps. természetesen kipróbáltam a B&O nélkül is az S7 ..hát a fasorban sincs még low gainben sem ,sem dinamikában, sem pedig minőségben mint ezzel a modullal )
    Természetesen minden platformon IOS és Droidon is működik, ezt már kipróbáltam, de MAC/PC-n is ahol is drivert lehet letölteni , egyszóval, akinek van egy átlagos telefonja , ami OTG képes , élvezheti a V10/20 , 32 bites sabre DAC-ját és AMP, -t ( miközben egy gyengébb minőségű DAC-al rendelkező telefon hangját zajokkal együtt nem kell tovább erősíteni ,egy fül erősítővel ..) , egy hátrány miközben használjuk, úgy addig tölteni nem tudjuk a telefont, hisz az adat forgalom miatt foglalt az USB . Első blikkre a Poweramp V3-al 0-100 DVC módban egy 1441 kbps Flac 28-35. állásban hallgatható akkora erőt tud ez a kis kütyü ( high gainben , ugyanazzal a trükkel mint ahogy azt a V10/20 esetén ) Érdekes alternatíva lehet most ,hogy így leesett az ára .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák