Hirdetés
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nauda
tag
Sziasztok!
Megtelt a gmail fiókom, és szeretném átmenteni egy másik gmail fiókba, amit ezek után backup-ként szeretnék használni. Mivel a gmail nem engedi gmail-ből gmail-be a levelek importálását, ezért gondoltam megpróbálkozom a thunderbird-el.
Telepítettem, majd mindkét gmail fiókot hozzáadtam. Legyen 1-es fiók az eredeti, a 2-es fiók a backup. Na szóval rámegyek egy levélre, jobb klikk----Átmásol---2-es fiók megfelelő mappájába. Szépen át is rakja. Viszont több ezer levéllel már meggyűlik a baja. Vágom, hogy lassan megy, mert az éjszaka átpakolt kb 1000 levelet, ma meg hajnaltól szenved kb 100 db-al
Ráadásul néha olyan mintha nem is csinálna semmit a program 
Próbáltam úgy is, hogy ctrl+S a kijelölt levelekre, lementettem őket gépre, majd behúztam a 2-es fiókba. Így is berakja őket, viszont ha belépek a 2-es gmail fiókba web-en, akkor a levelek eredeti dátuma helyett a betöltés dátuma jelenik meg
Ha megnyitom a levelet akkor az eredeti dátum látszik, viszont ha vissza kell keresni valamit akkor ez elég nagy hátrány lesz 
Én csinálok valamit rosszul? Ja ráadásul a User\AppData\Roaming\Thunderbird\Profiles már 32,9 giga...
Nem tudtok valami alternatív megoldást? Már próbálkoztam a MailStore Homa 8-al is, amit megpróbáltam betölteni thunderbird-be... Persze az meg a helyi mappákba pakolja a leveleket, és szépen generált 50 gigás profilt, aminek a vinyóm szabad kapacitása szabott határt. Ezt nem nagyon értem, mivel az eredeti gmail fiókom 15 giga :S
Ki hogyan backup-ol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ráadásul néha olyan mintha nem is csinálna semmit a program