Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
partymaci
aktív tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy a lementett és visszaimportált e-mailekból hogyan lehet a címeket a címtárba visszanyerni? Lehet ilyet? -
spiritex
veterán
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy be lehet úgy állítani a programot, hogy a csatolmány file-okat egyből mutassa az alsó sávban (mint a régi verzióknál), és ne keljen először a kis nyíllal lenyitni az Attachments-et, majd felhúzni a csíkot, hogy minden file-t lásson az ember?
Köszi! -
wzsolt79
újonc
Sziasztok!
Úgy jártam a thunderbird kliensemmel, hogy egy frissítés után eltűnt a korábban már megválaszolt email-ek mellől a kis nyíl ikon. A frissen érkező leveleket ha megválaszolom, kiteszi a jelet. Van valakinek tapasztalata ilyen téren? Mi okozza ezt a hibát és hogy a bánatba lehet egyszerűen visszaállítani?
Köszi
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Ma reggel frissült a TB 31.1.1-re és mostmár nem lehet beállításokat végezni a fiókokon.
Eszközök / Postafiók beállításai, ha ki szeretnék egy fiókot választani vagy a lehetőségek közül bármit akkor a következő jelenik meg
Hát nem szeretnék újat hozzáadni
a meglévőkön szeretnék beállítást változtatni.Találkoztatok már ezzel? Megoldás?
köszi
-
randras
veterán
Sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy meg lehet-e valósítani valahogy, hogy a beérkezett e-mailek között
- automatikusa legfelül legyenek az olvasatlanak
- felül legyenek csoportosítva a csillagozottak?
-
Troy.
addikt
Hello!
Azt valahogy be lehet állítani, hogy a sikeresen elküldött egy levelet, akkor lejátsszon egy hangot?
-
válasz
sutykuru
üzenetére
Azt nem, de vágólap kezelésre egy nagyon jó eszköz: ArsClip
Mac-en kezdtem el használni hasonlót, nagyon jó, tényleg megkönnyíti az életem, már nem tudnék meglenni nélküle...
Ha ez nem jönne be, van sok alternatíva, nézelődj és erre keress rá: Clipboard manager for Windows -
sutykuru
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki arra lehetőséget, hogy egyszerre kijelölök több levelet és a küldő email címét vágólapra helyezi?
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez, talán megint segít...
Kimented mindet, az új profilba pedig behúzod. Így nem kell letölteni újra. Így csinálnám... -
Winner_hun
félisten
Nem tudom mit csináljak.
Két hatalmas problémám van
- egyik fiókkal nem tudok levelet elküldeni (ezt már nagyon meg kéne csinálni)
- 2 fiókban nem működik a törlés gomb, egyszerűen nem lehet belőlük levelet törölni csak ha áthúzom másik fiókba és onnan törlöm. Mintha írásvédett lenne
Melyek azok a file-ok amik a leveleket, mappákat tárolják? Ha újra be kell állítani az egészet akkor kelljen, de a beállítások után a leveleket tudjam visszatenni, illetve ha beállítok egy postafiókot akkor NE kezdje el letölteni az ott lévő több 10k levelet csak ha a régieket már visszaraktam. Ez kivitelezhető?
-
kispx
addikt
Manapság már minden. (feltéve ha elérhető a szolgáltatónál mindkettő) A mai levelezőprogramok mindkét protokoll tulajdonságait összevegyítették. Részemről annyival jobban preferálom az IMAPot, hogy az leveleket szinkronizálja és nem csak letölti. (szóval a szerverről törölsz valamit, akkor a kliens is fogja törölni a legközelebbi szinkronizálásnál)
-
Kékes525
félisten
Sikerült. Az E-mail könyvtár Archives.sbd alkönyvtárában 2006 és 2006.msf (stb.) fájlokban voltak a levelek, ezeket töröltem (mentés után), azután elindítottam a TB -ot az Archívum könyvtár megmaradt, csak az évek alkönyvtárak (amik valóságban az előbb említett file-ok) tűntek el és megváltozott Archives.msf tartalma, ami az E-mail könyvtárban volt.
Ezután visszamásoltam az E-mail könyvtárba az eredeti Archives.msf-t és az Archívum könyvtárba a letörölt évek leveleit. Ennyi. Elindítva visszakaptam az eredeti állapotot.
-
Kékes525
félisten
Ha frissíti az sem baj, mert visszaállítás előtt a TB-ben csinálok egy ugyanolyan könyvtárszerkezetet és az üres file-okra másolom rá a régieket pl. a TC-vel.
Persze ezt ki is próbálhatom egy tejes mentés után.
Amúgy ez nem a TB archívuma, mert az ha jól gondolom Archives a neve ez meg Archívum, ami én csináltam TB-én belül évenkénti alkönyvtárakkal és ide helyeztem át a TB-vel a megfelelő leveleket. Persze lehet, hogy ennek nincs jelentősége.
-
kispx
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
Igen ezt jól gondolod.
A pref.js-ben kulcs-érték párok vannak. Pl.: melyik mappa hol található és melyik fiók alá tartozik. Ezeket is le kéne menteni.
Most nem tudok elővenni a TB-t. De ezt ki kellene próbálni:
- a teljes profil mentése
- majd töröld ki az archívumot
- tb indítása és bezárassa
- majd a mentésből állítsd vissza az archívumot.Ha felismeri, akkor mehet úgy ahogy kezdetben elképzelted. De emlékeim szerint frissíteni fogja a TB a beállításait és kiveszi majd a az archívumot. (De lehet, hogy tévedek, mert nálam GMail fióknál csinálta ezt; az archívum pedig ha jól emlékszem egyik fiókhoz sem tartozik)
-
Kékes525
félisten
Ez a gyakorlatban mit jelent? Mentsem el a prefs.js-t és ha használom tegyem vissza? Persze akkor a többi beállítás amit a mentés után csináltam elveszik...
Vagy úgy teszem vissza, hogy a programon belül csinálok egy ugyanolyan könyvtárszerkezetet és oda másolom vissza egy file managerrel. -
Kékes525
félisten
Sziasztok!
Van egy Archívum mappám (alkönyvtárakkal), ami elég nagy és csak nagyon ritkán használom. Ha lementem és törlőm, akkor ha ismét szükség lesz rá akkor csak egyszerűen visszamásolom a megfelelő helyre (ahol volt) és már látja a Thunderbird? Úgy tudom használni mint törlés előtt?
-
nolenn
csendes tag
válasz
bati1989
üzenetére
Thunderbird - "Nincs elég hely a lemezen az új levelek letöltéséhez. Töröljön régi leveleket vagy ürítse ki a Törölt elemek mappát, hogy több helyet nyerjen."
Szia!
Jutottál valamire? Nekem is ugyan ez a problémám, de eddig nem találtam rá sehol semmilyen megoldást. Sokáig hibátlanul működött és csak pár hete kezdte el küldeni ezeket a hibaüzeneteket és ha jól megfigyeltem, akkor, amikor valami melléklet is van a levélhez. Először azt hittem kicsi a tárhely a szolgáltatónál, de a gmail-nél is ezt csinálja.
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Jól látom, hogy egy kiegészítő kell ahhoz, hogy a jobb alsó sarokba kerülhessen a program? (minimizetotray)
Miért van az, hogy nem kapok értesítést minden beérező levélről (program le van rakva a tálcára. Hol értesít, hol nem.) ?
üdv
-
Winner_hun
félisten
Több fiók is van amiből nem tudok levelet törölni. Ki van jelölve a levél, rányomok a törlésre de nem történik semmi. A program újraindítása sem segít. Ha olyan fiókba helyezem át a levelet amelyiknél tudok törölni akkor el tudom tüntetni az adott levelet. Van valami beállítás ami védetté teszi a leveleket?
-
sinick
senior tag
Sziasztok!
MS Outlook alatt marha kényelmes volt, hogy vágólap műveleteken keresztül tudtam mellékletet ki/be rakni levél és fájlkezelő között. (a) új levélhez csatolás, majd Intézőben/Total Commanderben fájlra Ctrl-C, levélben Ctrl-V, illetve b) kapott levélben lévő mellékleten Ctrl-C, majd Intézőben/Total Commanderben CTRL-V.)
TB-ben, hogyan vagy milyen kiegészítővel lehet vágólapon keresztül a) új levélbe mellékletet csatolni illetve b) kapott levélből mellékletet kimásolni?
Köszi: sinick
-
válasz
cintula187
üzenetére
Üzenetek megtartása a kiszolgálón - pipa be
Legfeljebb [ 14 ] napig (vagy amennyit jónak látsz)Így a kiszolgálón a kukában még megmaradnak a levelek, onnan akkor törlődik, ha a szerver törli. Nálam így volt beállítva.
Át tudod rakni a teljes profilt is, ha akarod.
Lépj ki a TB-bő, start menü, futtatásba írd be:
thunderbird.exe -profilemanagerHa csak a leveleket akarod máshol tárolni, akkor azt a Kiszolgáló beállításai - Üzenettároló beállításoknál tudod tallózni.
Szerk.:
Ez utóbbiakat úgy érdemes csinálni, hogy a jelenlegit átmásolod, majd beállítod és törlöd a régit. -
cintula187
addikt
Valamint hogy lehet elérni, hogy minél kevesebb adatot tároljon a gépen vagy lehet e c-n kivül máshova telepíteni vagy rakatni vele a leveleket?
-
válasz
cintula187
üzenetére
Így nem fog menni, de időpontot megadva kb. jó lehet. Mondjuk 15 nap múlva törölje. Vagy amennyit jónak látsz.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Leszedtem a gépre használni a thunderbird öt. Az alábbi kérdésem lenne:
Yahoo account -nál illetve globálisan szeretném beállítani hogy a távoli kiszolgálón maradjanak meg, de a gépről törlődjenek az utolsó 200 üzi kivételével az üzenetek. A helyi mappán kell akkor ezt beállítani? Mert közvetlen a yahoo lemezterületnél ott az eredetieket is törölné.
-
válasz
dodopek
üzenetére
Pont ma csináltam ezt a munkatársam gépén.
A gContactSync-kel másoltam fel a teljes címlistát Gmail-be. Első alkalommal csak a személyes címtárat engedélyeztem neki szinkronizálni, ezért a Gmail felületen új csoportként jött létre a TB-ben hozzáadott címjegyzék. Ezután a Gmail-ben mindet kijelöltem, áthúztam a személyes címjegyzékbe és már meg is volt. -
dodopek
addikt
Átkonvertáltam, el is fogadta, mint importálást, meg is jeleníti a címjegyzéket, de amikor rákattintok, csak a kicsi ember sziluettek vannak, nincs ott se egy név, se egy emil cím. Ha rákattintok a sziluettre, akkor kidobja a részleteket, és többnyire benne van a cím, és a név is, de dolgozni nem tud vele, ha pl új emilt írnék, és csak a nevet írom be a címsorba. Vagy a TB nem tudja ezt?
Köszi!A Gsync azért nem jó, mert nem gmailből kellenek a címek, hanem egy excell file-ból...
-
válasz
dodopek
üzenetére
Ahogy Kispx írta.
Excelbe importálással vidd be az adatokat, szóköz helyett tabulátorokkal és minden tabulátornak egy oszlopot feleltess meg. Utána rendezd el az adatokat a megfelelő oszlopokba és exportáld ki csv-be, ahogy a Google szeretni.
TB-be pedig a gContactSync-kel tudod szinkronizálni. Ez jól végzi a dolgát...
Amúgy egyszerűbb a TB-be importálni elsőre, mert ha valamit javítani kell, ott táblázatszerűen, áttekinthető módon tudod szerkeszteni az információkat. -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Segítséget kérnék! Korábban WLM klienst használtam a gmail fiókomhoz, de ma újrahúztam a rendszert, és úgy gondoltam, kipróbálom a Thunderbird-öt. Sajnos a címlistámat csak egy excell dokumentumban mentettem el (offline, nem azonos a gmail felhőben lévő címlistájával.)
Hogyan tudnám importálni? Próbáltam szöveges file-ként, de hibát dobott a Thunderbird. Próbáltam, hogy kimásolom jegyzettömbbe, vagy word-be, de az sem tetszett neki.
Van ötletetek? Szerintem egyébként az lehet a baj a kimásolt szöveges dokumentummal, hogy nem tabulátorral vannak elválasztva a dolgok, hanem csak szóközzel.Így másolja...Köszi előre is!
-
kispx
addikt
Fentebb írtuk, hogy másold át a profil mappát. Ekkor minden beállítás megmarad.
Majd a windowsos gépnél helyreállítod.
Meglévő profil áthelyezése vagy mentett profil helyreállításaszerk.:
a beállítások a prefs.js fájlban vannak, de szerintem a teljes profilt helyezd át, ne csak ezt az egy fájlt. -
diegho
nagyúr
Még egy kérdésem lenne. A linuxos gépen a postafiókok beállításait át lehet valahogy menteni a windowsos gépre? Jó lenne, ha ezt meg lehetne oldani valahogy, nem kellene tökölnöm vele.
-
genndy
addikt
Minden lényeges a profil mappában van. Azt keresd meg és tedd át az új rendszerre, aztán profil megadáskor az útvonalat erre a mappára irányítsd. Hogy a profil mappa Linuxon hol van arról fogalmam sincs, de elvileg az útvonalat ki kellene írnia az Eszközök-Postafiók beállítások-Kiszolgáló beállításainál minden email címnél.
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Thunderbird-öt nem nagyon használtam eddig, de most meg kellene oldani egy költöztetést. Konkrétan egy linuxos gépen van egy thunderbird 3 email címmel és kb 15k levéllel, ezeket kellene átköltöztetni egy win7-es gépre úgy, hogy a 15k levél is ott legyen. Hogyan lehet ezt megvalósítani? (a levelek csak a gépen vannak, email szolgáltatónál nincsenek)
-
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék feltelepíteni egy kiegészítőt a thunderbirdre (minimize to tray), de nem indul el a letöltés hiába kattintok rá. Az gond lehet, hogy nincs firefox telepítve? -
törölt tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne a Thunderbird-el, hogyha létrehozok egy új névjegyet, akkor szépen elmenti, de ha újraindítom a Thunderbird-öt, akkor már nincs meg a mentett névjegy.
Nem tudom mi lehet a gond. Valaki tapasztalt már hasonlót?
-
Amur
addikt
ha a thunderbird parancsikonja a C meghajtóra mutat, viszont a programban a postafiók beállításainál a helyi mappák menüben F meghajtót ír a profil mappa elérési útjának vajon melyik profil mappát mentsem le windows újratelepítés előtt?
(emlékszem hogy 1x újraraktam, más helyre, próbáltam nézni a fájlok utolsó módosítási dátumát,de mindkét helyen van friss! Mindkét helyen van profil mappa sok-sok emaillel. Bele tudok nézni valahogy hogy melyik a frissebb, az "igazi"? Vagy evidens hogy ahová a postafiók beállításainál írja ott van? -
copass
veterán
-
w.miki
veterán
XP-ről lehet váltanom kell Win7-re, és akkor az OE-s levelezésemet is át kell vinnem.
TB talán jó lesz levelezőprogramnak, de nem tudom, hogyan tudnám a postafiókokat (IAF) importálni Outlook Express 6-ból Thunderbird(akármennyi)-be.
Jó néhány fiókomnak már a jelszavát sem tudom...
Hogyan lehetne átvinni az OE-s levelezésemet, és az összes beállítást?...
vagy ezt nem tudja a TB? Próbáljak más levelezőprogramot? -
pergamen
csendes tag
Szia, köszönöm a válaszod...
ImportExport Tools telepítve, de a "fájlok importálása egy mappából" nem aktív menüpont...
A Windows Live Mail-ben a Tárolómappákon belüli könyvtárakat szeretném megtartani, mert ha beírom a Thunderbird-be a gmail fiókomat, akkor az eredeti, web-es gmail-könyvtárszerkezet látható, ami nem egyezik a kliensben kialakítottal...
Bocsánat, ha bonyolultan mondtam el...
-
pergamen
csendes tag
Sziasztok...
Gmail-es címmel a Windows live mail-t használva, barátaim tanácsára szeretnék Thunderbird felhasználó lenni... :-)
A Windows live mail-ben kialakított és megszokott könyvtárrendszert nagyon szeretném megtartani, de sehogy nem tudom átvarázsolni a Thunderbird-be, ebben kérném a segítségeteket...
És a Névjegyzék importálása sem sikerült...
Előre is köszönöm, és szép Hétvégét mindenkinek...
András
-
Ezt nem tudod megoldani. Maximum külön csoportokat hozol létre munkahelyi és céges kontaktoknak, de ettől még mindegyiket felajánlja, amikor címzettet írsz. A jobb megoldás az lenne, hogy felhőbe teszed a kontaktokat. Pl.: Google. Onnan leszinkronizálod és kész. Biztonságosabb is, ráadásul bárhonnan eléred. Én 1,5-2 éve tértem rá erre, teljesen jó volt. Azóta OS X-re váltottam, így a kontaktokat a rendszer kezeli, de szintén Google-ből, tökéletesen és semmit nem kellett vacakolnom velük. Ha jól emlékszem, akkor a gContactSync-et használtam TB-höz. Telepítéskor megadtam, hogy csak a saját listámat használja és az összegyűjtötteket ne. Így nem volt rumli benne...
Amúgy baromi jó a TB, de kicsit eljárt felette az idő. Sajnálom, hogy már nem kap érdemi fejlesztéseket...
-
Sziasztok,
több e-mail accountom van a Thunderbirdben. Meg lehet azt valahogy oldani, hogy mindegyik külön address book-ból dolgozzon (céges és magán e-mail címek ne keveredjenek)?
Köszi! -
Chrisluke
csendes tag
Sziasztok! Az mitől lehet ,hogy e-mail küldök egyik fiókomból a másikba próba képen és rég megkaptam a levelem mikor amiről küldtem még mindig dolgozik. Valami olyasmit ír ki ,hogy "az üzenet másolása az elküldöttek könyvtárba"?
-
Chrisluke
csendes tag
Sziasztok,
Egy jó fél éve használtam a Thunderbird-t 4 szinkronizált e-mail fiókkal míg nem a múlt héten egyik percről a másikra elszállt az egész és egy fiókom se volt szinkronizálva vele. Ez normális? Ki tudom küszöbölni ezt valahogy? Barmira nincs kedvem eljátszani a szinkronizálást félévente, akkor inkább nézek valami más progit.
-
róland
veterán
Lightning kiegészítőben készített naptárakat hogyan lehet megosztani? (Cégen belül felhasználók között, külső megoldások kizárva.)
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Régi Mozilla Thunderbird-et használok, verzió: 2.0.0.23 (20090812). (Nem szeretnék váltani.)
Pop-os levelezéssel.
Kéredzném, hogy az Thunderbird SMTP-kiszolgálónál az smtp.digikabel.hu-t vagy az smtp.gmail.com-ot javasolnátok inkább?
Ha az utóbbit, az SMTP-kiszolgáló beállításainál pontosan miket kell megadni?Köszönöm szépen előre is.
-
Tim82
félisten
Sziasztok!
A Heartbleed bug felfedezése óta Gmail-en beállítottam az alkalmazásfüggő jelszavak használatát. Ezzel kb. minden mobil eszközöm hajlandó működni (mind WP, mind iOS, mind Android), csak a notijaimon lévő Thunderbird az, amelyik random módon "elfelejti" a neki megadott alkalmazásfüggő jelszót (úgy, hogy be van állítva, hogy jegyezze meg). Ilyenkor letölteni hajlandó az emaileket, csak épp elküldeni nem az általam írtakat.
A jelenség mind Windows 7 alatt, mind Kubuntu 14.04 alatt előfordul. Van rá valamilyen megoldás, vagy esetleg én nem állítottam be valamit rendesen?
-
ftpuser
csendes tag
Több gépen van ugyan olyan problémám. Eddig csak kicsit zavard de most meg kéne oldani.
Elkezdek gépelni egy új levelet lényegtelen hogy új vagy válasz. Az első pár betűt kiírja utána megfagy.
Ha írok majd egy idő után pár másodperctől akár fél percig is tart kiírja és folytathatom a munkát.
A közös a fiókokban a szerver de pop3 és IMAP esetén is van és hogy a fiókokban több ezer levél van.
Valakinek van erre ötlete? -
válasz
pappkarcsi
üzenetére
Jobb gomb a mappán és megnyitás új tabon. Ha két külön mappán csinálod, tudod külön tabon nézegetni. Ha jól értelmezem...
-
pappkarcsi
senior tag
válasz
pappkarcsi
üzenetére
Semmi ötlet?
-
pappkarcsi
senior tag
Valahogy igy nézett ki eddig
fent az első levelező cím, alatta pedig a második levelező cím levelei voltak. Levélre kattintással külön ablakban nyíltak meg.
Most persze paint-tel csinaltam meg ilyenre. -
kispx
addikt
válasz
pappkarcsi
üzenetére
Kicsit zavaros, de nem a Nézet >> mappák >> egyesített nézetre gondolsz?
-
Out
addikt
válasz
pappkarcsi
üzenetére
Nem igazán értem a kérdést, de...
Ha felveszed mindkét e-mailcímet, akkor ott lesznek a listában a bejövő mappák is, és amint letöltődnek a levelek kattintással tudsz váltani közöttük.
Vagy úgy gondoltad, hogy a két e-mailcímnek közös mappái lennének? pl: csak egy bejövő mappa és abba menne mindkét e-mailcím levelei?
-
pappkarcsi
senior tag
Sziasztok!
Keresem azt a beállítást vagy bővítményt amivel ha két email fiók van beállítva egyszerre tudom nézni mindkettő pl: bejövő mappáját nézni, külön-külön panelen. (Most az üzenetablak helyén lehetne a második emailcím üzenetei) Az elképzelés már megvalósult egyszer, de újratelepítés után eltűnt, és nem tudom, hogy volt ez kivitelezve.
Várom az ötleteket!Köszi!

-
Met
nagyúr
Azt lehetne hogy Neked egy külön cím és a régi címről jön egy autoválasz hogy már Te intézed a dolgokat és ez a címed.
Ettől függetlenül Te nézed a régi címet, (mert a paraszt nem olvassa el az autóválaszt, elküldi 3x is ha nem kap időben választ) és válaszolsz rá de már az új címről. -
-
canniball
nagyúr
Aki lesz@rja az szvsz önmagát minősíti, neki lehet írni olyan kedves választ, mint
Kedves XY! Mint legutóbbi levelemben jeleztem Kovács úr feladatait egy ideje én látom el. Kérdésére az alábbi választ tudom adni: ... Tisztelettel: Saját Név
Vagy esetleg:
Kedves XY! Mint legutóbbi levelemben jeleztem Kovács úr már nem itt dolgozik, a feladatait már én látom el. Mivel a címzett Kovács úr volt levelét továbbítottam számára, ha esetleg mégis úgy érzi az inkább nekem szól állok rendelkezésre, kérem bizalommal forduljon hozzám! Tisztelettel: Saját Név![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
akyyy!
És mégis hogy a fenébe írnád át te más gépén a címtárat?
-
akyyy
senior tag
szóltam, írtam, de inkább én kapok "szidást", hogy miért nem írtam már át a nevet?....

-
Met
nagyúr
válasz
canniball
üzenetére
Lesz@rják, lesz majd amikor az előző dolgozónak írnak akyyy válaszol neki és továbbra is az előzőnek fognak írni, pl. Kedves Kovács József köszönöm válaszát
Kell egy kis idő míg átállnak/észreveszik. Annyit tehet hogy a fiók beállításoknál átírja a nevet és a beérkező leveleknél már az fog megjelenni, ettől függetlenül a címlistában még a régi fog maradni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Futás, futópályák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ma reggel frissült a TB 31.1.1-re és mostmár nem lehet beállításokat végezni a fiókokon.
a meglévőkön szeretnék beállítást változtatni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)