Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nauda
tag
Nekiálltam az általad leírt módon is a dolognak, de valamiért nem sikerül

Bemásolom a 2-es fiók helyi mappájába az 1 fiók file-jait, majd elindítom a programot. Szépen felvillannak a 2-es fiókban a levelek, aztán egy szempillantás alatt ki is törli őket... Az átmásolt file-ok egy része pedig el is tűnik a 2-es fiók helyi mappájából
Hilfe
-
Nauda
tag
Köszi, lehet nekiesek ezzel a megoldással. Mondjuk már el van szúrva picit a dolog, mert már kellett felszabadítanom helyet az 1. fiókban, ezért abból már le is töröltem azt a kb 1500 levelet amit átpakolásztam a 2-be
Lehet csinálok egy 3-at 
Mikor lehetek abban teljesen biztos, hogy az 1-es fiókban lévő összes levél letöltődött a Helyi könyvtárba?
A profilon belül lévő imapmail mappában lévő, az adott fiókhoz tartozó teljes mappa másolható az új fiókba? Van még benne egy [Gmail]-sbd nevű mappa is.
Ezzel a módszerrel átvihetők a gmail cimkék is?

-
Nauda
tag
Sziasztok!
Megtelt a gmail fiókom, és szeretném átmenteni egy másik gmail fiókba, amit ezek után backup-ként szeretnék használni. Mivel a gmail nem engedi gmail-ből gmail-be a levelek importálását, ezért gondoltam megpróbálkozom a thunderbird-el.
Telepítettem, majd mindkét gmail fiókot hozzáadtam. Legyen 1-es fiók az eredeti, a 2-es fiók a backup. Na szóval rámegyek egy levélre, jobb klikk----Átmásol---2-es fiók megfelelő mappájába. Szépen át is rakja. Viszont több ezer levéllel már meggyűlik a baja. Vágom, hogy lassan megy, mert az éjszaka átpakolt kb 1000 levelet, ma meg hajnaltól szenved kb 100 db-al
Ráadásul néha olyan mintha nem is csinálna semmit a program 
Próbáltam úgy is, hogy ctrl+S a kijelölt levelekre, lementettem őket gépre, majd behúztam a 2-es fiókba. Így is berakja őket, viszont ha belépek a 2-es gmail fiókba web-en, akkor a levelek eredeti dátuma helyett a betöltés dátuma jelenik meg
Ha megnyitom a levelet akkor az eredeti dátum látszik, viszont ha vissza kell keresni valamit akkor ez elég nagy hátrány lesz 
Én csinálok valamit rosszul? Ja ráadásul a User\AppData\Roaming\Thunderbird\Profiles már 32,9 giga...
Nem tudtok valami alternatív megoldást? Már próbálkoztam a MailStore Homa 8-al is, amit megpróbáltam betölteni thunderbird-be... Persze az meg a helyi mappákba pakolja a leveleket, és szépen generált 50 gigás profilt, aminek a vinyóm szabad kapacitása szabott határt. Ezt nem nagyon értem, mivel az eredeti gmail fiókom 15 giga :S
Ki hogyan backup-ol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Elemlámpa, zseblámpa
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest