Hirdetés
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Nem tudom lehet

A MozBackup mentése is 573MB lett, bár azt nem tudom hogy jó e a mentés mert volt hiba üzenet
Persze csináltam még egy mentést biztos ami biztos(#64076) ledgeri
Múlt héten telepítettem két új laptopot és kedvet kaptam hogy felrakom magamnak is(Ott is volt gond a két teljesen új gépből az egyiknek a kijelző közepén ott virított egy pixel hiba(D betű alatt[kép]), végül nem lett visszaküldve)
Na meg mostanában bajom van a youtube-al a laptopon, sokszor 100%-ra terheli a processzort és olyankor van hogy több percre megfagy a Firefox és bosszantó
Még vasárnap éjszaka dolgozok és utána 4nap szabad akkor ejtem meg ha nem jön közbe semmiPC-n is meg kellene ejteni azon 2015-ös a W8.1 telepítés és sok sebből vérzik, például az alap Paint program el se indul, eszközkezelőben látszik hogy fut de maga a program nem indul el
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

KAMI911