Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
chungee
addikt
Estét!
Win10 64bit, FF87 64bit. Valamiért backspace billentyű helyett alt + bal lett a visszagomb
Hogyan tudom ismét backspace-re állítani a vissza gombot 
-
Cs1csó
titán
válasz
twollah1976
üzenetére
Miért nem tisztán csak a 64 bitest? Szükség van a 32 bitestre valamihez?
-
Cs1csó
titán
válasz
twollah1976
üzenetére

Mióta 64 bites rendszerem van SOHA nem telepítettem önszántamból 32 bites böngészőt. Úgyhogy nem tudom. -
twollah1976
őstag
Miert van az, hogy az uj FF-bol a 64 bites verzio joval lassabban indul el, mint a 32 bites?
-
-
farkas-j
őstag
Másnál működik az S3 translator Yutube-on? Nálam nem fordít.
-
movax
őstag
válasz
moongoose
üzenetére
Elnézést, siettem
A csík az a vörös mező, ami megjelenik, ha a listán levő elemekre kattansz. És persze a Preview-t is érdemes a Create előtt használni. A létrehozott szabályok az uBlock beálításaiban vannak a My filters fülön, a legújabbak a lista alján, onnan lehet törölni, ha valamit elbénázunk vagy vissza akarunk térni a korábbi állapotra. -
Hálám örökké üldözzön.
Azért lassan leesett a csíkok értelmezése.
-
-
válasz
ledgeri
üzenetére
Próbáltam azt is.
Annyi dolog biztos, hogy ez magyar feature.
Szerintem kérték a google-t, hogy keményen dobálja a népnek, mert a gazdaságot rendbe kell hozni.
Edge is, firefox is dobálja.
A TOR-on keresztül nem jön fel az ablak.
Szívesen fogadnám, ha bárki megoldást találna rá. -
-
-
Ryder62
őstag
Más is tapasztalt olyat, hogy kifagy szinte a böngésző? Youtube-nál csinálja hogy ha el akarom hagyni az oldalt és mást betölteni, olyan sokáig tölt hogy kiírja hogy valami lassítja a böngészőjét. Kb 1 perc szenvedés után sikerül betöltenie. De abban köszönet sincs; a gép is belassul tőle. A 86-os verzió után csinálja ezt.
-
Rimuru
veterán
válasz
Winnie The P
üzenetére
Sehol.
-
looser
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ez szuper, de nem keresgéltem tovább, végül GC-vel töltöttem le :-)
(#63670) Csupingo: mindkét oldal remekül működik, nem tudom, az, amit linkeltem, miért nem, pedig a google az "nvidia drivers" kifejezésre ezt dobja be elsőnek... Fura egyébként, az ember kiválasztja a megfelelőt, végighullámzik az összes sor és visszaáll az eredetire... Rejtélyes :-)
Köszi mindenkinek!

-
Csupingo
veterán
válasz
looser
üzenetére
Nekem is csinált már többször ilyet nvidia oldalakon. Sajnos akkor másik böngészővel nem próbáltam, így nem vagyok biztos a diagnózisban. Szerintem inkább az oldal hibája lehet, mert valamikor rendesen működik, valamikor nem. A mostani linkeden lévő oldallal pl. nincs gond nálam sem.
Ez vagy talán ez nem jó? -
looser
addikt
Sziasztok!
Ti tapasztaltok olyat FF-al, hogy az nvidia oldalról ha drivert szeretne letölteni az ember, egyszerűen nem engedi kiválasztani a megfelelő kategóriát, a legördülő menü első elemére ugrik mindig vissza.
Az első sorban (Product Type) még ki tudom választani a GeForce lehetőséget (vagy bármely másikat) a második és a többi sorban viszont visszaugrik az adott lista első elemére. Kiegészítők kikapcsolva.Üdv

-
junior11
veterán
Az új, 87-es verzióban nem találom, hogy bal oldalt nyissa meg a kedvencek listáját, eltűnt vagy más helyre rakták?
-
Ciccuka
veterán
Már megint elrontottak valamit.
87.0-es változatnál nem működik a Backspace gomb, ha vissza akarok lépni a korábbi oldalra. -
Shaza
senior tag
Hello!
Nem biztos hogy jó topic de biztos tudtok segíteni.
A Youtube-on teljes képernyős módban ,a bal alsó sarokban egy fehéren villogó vonalka jelenik meg.(nem tudom mi ennek a neve ,mintha írni akarnál)
Mitől lehet ez ?Köszi!
-
mzso
veterán
A Firefox miért olyan béna, hogy nem tudja lejátszani az RTL Most videókat? Annyit ír ki, hogy "A Firefox az oldalon lévő hangok vagy videók lejátszásához szükséges összetevőket telepít. Próbálja újra később." De soha semmi nem változik. A kiegészítőknél meg "Widevine tartalom-visszafejtő modul a Google Inc.-től hamarosan telepítésre kerül." De ez is ott marad örökre. Akárhányszor indítom újra a böngészőt.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Tökéletes, visszakaptam a tegnapi mentésemet! Minden okés!
Köszönöm szépen!
-
-
Vertigo18
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nekem Ctrl+Shift+B lenyomására eltűnik, újbóli lenyomásra előjön a Könyvjelzők eszköztár...
-
Vertigo18
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ezt hol is találom pontosan?
Szerk: megtaláltam... Hova is kellene ezt átmásolnom?
-
-
Vertigo18
addikt
Firefoxomon be vagyok lépve a Firefox profilomba. Szinkronizálás is be van kapcsolva.
Nejemnek összeraktam egy régi gépet, aki elkezdte belakni a Firefoxot a gépén, azzal kezdve, hogy kitörölte a számára felesleges könyvjelzőket és létrehozta a sajátjait. Éppen csak azt nem vette észre, hogy be van jelentkezve az Én Firefox fiókomba, így szerencsésen rászinkronizálta a könyvjelzőit az enyémekre.
Van rá mód és lehetőség, hogy valahogyan visszahozzam egy régebbi mentést a könyvjelzőkből? Azóta már csináltam neki saját fiókot, be is van jelentkezve, viszont most nem nagyon van affinitásom egyesével valahogy előkeresni a régi könyvjelzőimet. Mondjuk egy tegnapi biztonsági mentés jó lenne, ha lenne ilyen...
-
junior11
veterán
Sziasztok, meg tudná valaki mondani, mi lehet az oka, hogy a FF Windows 10 és Linux alatt is egy órával korábbi időt mutat, mint a valóság (pl. Facebookon hozzászólásoknál is észrevenni, mikor írtam)? A rendszerben be van állítva az időzóna és minden rendesen, a többi böngészővel nincs ilyen probléma. Köszi.
-
batman91
őstag
válasz
Klaus Duran
üzenetére
Igen, már kijavították. Nálam is rendben van.
-
-
blountex
senior tag
válasz
batman91
üzenetére
Én is pont ebben a cipőben járok. Szintén azt hittem hogy elszállt a billentyűzetem.
Újratelepítettem a firefoxot nullára addonok nélkül, kipróbáltam régebbi firefox verziót, a nightly kiadást, a bétát és több laptopon is hátha csak az asztali gépen a szar, de nem.
Úgy néz ki, hogy ez akkor egy általános hiba.... -
batman91
őstag
válasz
jozsi252
üzenetére
Csatlakozom én is. Firefox alatt meghalt a Youtube Search Bar. De nem csak a Space nem működik rendesen, csak ez a legfeltűnőbb. Ha videó nézés alatt próbálsz keresni valamit, akkor azokhoz a betűkhöz amikhez Youtube funkció van rendelve azt részesíti előnyben. Bedob teljes képernyőre, lenémít, jelenetet ugrik stb. Én meg már azt hittem elszállt a billentyűzetem.
Remélem minél előbb megoldják. -
Roland-87
aktív tag
-
jozsi252
veterán
Sziasztok,
Mi a franc lehet a Youtube-al Firefoxon? Hiába nyomok szóközt mondjuk egy hozzászólás írásánál, csak annyi történik hogy az éppen futó videó leáll vagy épp elindul. Chrome alatt jól működik, de FF alatt meghalt a legutóbbi fél órába.

-
Rimuru
veterán
Itt mindent megtalalsz: Web Push notifications in Firefox
-
ToBeY
nagyúr
Következő amit nem tudom hol kéne beállítani.értesítenek pl facebook messenger vagy youtube üzenetekhez
-
Rimuru
veterán
Szerintem attol fugg mit akarsz elerni.
De itt van pl ez: new tab override -
ToBeY
nagyúr
Hello
Firefox-ban hogyan lehet azt beállítani,hogy ha új tab-ot nyitok akkor a kezdőlap nyíljon meg?
Chrome alatt erre célra a New Tab Redirect bővítményt használtam,de itt nem találom.
-
zoltanz
nagyúr
Képernyő felolvasóra lenne szükség, ezt próbáltam most: Read Aloud: A Text to Speech Voice Reader. Az a gondom vele 3-4 sor után megáll valamiért mindig. Köszi.
-
-
válasz
scope2007
üzenetére
Én már tizenéve a Norton jelszókezelőjét használom. Kezdetben Identity Safe volt a neve, most Norton Password Manager. Nekem és nejemnek is bevált. Nincs összehasonlítási alapom, mivel más jelszókezelőt nem használtam, így nem tudom, ez neked megfelelő lenne-e. Firefox, Chrome és Edge alatt is megy.
-
scope2007
addikt
Halihó
Lastpass helyett mire érdemes váltani? (változások jönnek benne)
Külön használom a bitwardent személyes dolgokra.
És külön kellene egy ingyenes program, ami csak gépen menne és automata kitoltessel belép nekem oldalakra.
Összes oldalon user:password részt ez töltené ki.
Firefoxhoz annyi köze van, hogy legyen plugin hozzá -
Cs1csó
titán
Üdv ezt az ajánlást, hogy lefordítja az oldalt magyarra hogy lehet kikapcsolni?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
meroly
üzenetére
Ha a régi böngésző még elérhető, akkor ott ozd meg a kívánt dolgokat.
Ha a régi böngésző már nem elérhetó, akkor az az adat elveszett, mivel a FF sync-je nem Cloud backup, hanem a 2 böngésző közti adat áramoltató. Ha nem él az A böngésző, akkor B-be nincs mit áthívni...#63603 VIPowER Gondolom Szoftveres "gamma levétel" és nem állítja a monitorod háttérvilágításának fényerejét.. Ha előbbi, akkor nem-, ha utóbbi akkor megértem!
-
-
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Új Windows, új Firefox, de a hiába léptem be a Firefox fiókomba, nem hozza fel az elmentett jelszavaimat és az űrlapok sem töltődnek ki automatikusan. A Beállítások/Adatvédelem közt minden mentett bejelentkezésem ott van.
Mi lehet a bibi?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Pixel 7 pro 128/8
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hogyan tudom ismét backspace-re állítani a vissza gombot 

A csík az a vörös mező, ami megjelenik, ha a listán levő elemekre kattansz. És persze a Preview-t is érdemes a Create előtt használni. A létrehozott szabályok az uBlock beálításaiban vannak a My filters fülön, a legújabbak a lista alján, onnan lehet törölni, ha valamit elbénázunk vagy vissza akarunk térni a korábbi állapotra.