- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Üdv
Mai napon többször kaptam ezt a hibaüzenetetFirefox 7.0.1 van fent (frissíteni nem akarok) és általában a Port.hu bezárásánál jön elő, de más oldalnál is jelenkezet , és úgy kezdi hogy befagy az egész böngésző vagy fél percre és dobja a fenti üzenetet
Szerintetek mi lehet ez?
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
DS39
nagyúr
most ezt a képet megnyitva tűnt fel hogy a 11-es nem úgy nyitja meg ezeket hogy üres fehér háttér és a kép a bal felső sarokban van, hanem fekete háttér és középre igazítva. vissza lehet ezt vhogy kapcsolni a régire?
egyébként a kérdezőnek:
noscript-et ha felteszi esetleg megoldja, de egy frissítés sem lehet hátrány az újabbak talán jobban lekezelik ezeket a háttérben futó scripteket.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz bodhi9 #24602 üzenetére
(#24603) Donvit078
Hogy miért nem akarok frissíteni mert nekem 560Ti kártyám van és ez a széria vagyis nem csak ez(sokfajta NV kártyánál előjött már) hajlamos a TDR hibára
Na most nekem szerencsére nagyon ritka(havi 1) így ahogy most van a gépem, Firefox 7.0.1 + NV 290.36 driver és ezt nem akarnám bolygatni nehogy több TDR-em legyen
Amúgy tíz napja volt más érdekességem is Firefox-al de az is magától megoldódottItt csak azt nem értem mi ez a parancsfájl. És hogy tudom kitörölni, kikapcsolni.
(#24604) DS39
Ha NoScript-es megoldás nekem szólt , az már használom pár éve[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
degu
senior tag
válasz WonderCSabo #24580 üzenetére
Csabo!
Megtalaltam a Kiegeszitokezelot,de nem latom,hogy mit kene eltavolitani!
A Kiegeszitokezeloben nincs sem AVG,sem Youtube,sem a regi beallitasok visszaallitasa.
Van ott egy csomo minden,de nem tudom,hogy mik ezek,es nem tudom,hogy mit kene eltavolitani!
Tudnal egy kicsit *szajbaragosabban* segiteni? Ha hosszu,akkor priviben!verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
bul07
nagyúr
válasz Donvit078 #24608 üzenetére
Miért lenne memória selejt mert havi 1x Firefox alatt hibát hoz megjelenítésbe
Nem tudom még telepítve sincs a gépemre a Chrome, ezért is furcsállom nagyon
Na mindegy ha nagyon sokszor előjön majd az elkövetkező pár napba frissítek és hátha nem lesz TDR-em
[ Szerkesztve ]
-
-
DS39
nagyúr
ez az új képnézős dolog elég nagy fail a Mozillától, ezzel a fekete háttérrel, mert az olyan képek, amelyek átlátszóságot tartalmaznak gyakorlatilag nem is látszanak, vagy alig. (ez a kieg, nagyjából megoldja, de csak a háttér színét, a kép viszont középen marad és a kép nem lesz elhúzható.)
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Donvit078 #24610 üzenetére
Frissítettem 11-re remélem nem lesz semmi problémám vele ha igen megyek vissza 7.0.1-re
Amúgy én nem szoktam sűrűn frissíteni 3.valahányasról váltottam 7-re( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nagyúr
Üdv. Gyerekek még mindig nem sikerült megoldani Mozilláéknak, hogy a könyvjelzőkbe tudjak görgő megnyomásával több linket is megnyitni? Mert egyet megnyitok és eltűnik a panel... iszonyat idegesítő!
2: Keresem azt a kieg-et ami a jobb alsó sarokban mutatja a memóhasználatot.
3: 11-es FF van és eddig nem volt fagyás, szóval ez egy plusz pont!
[ Szerkesztve ]
-
Gedeon31
addikt
Tudnátok ajánlani ,olyan kiegészítőt amiben be lehet állítani rendszeresen, automatikusan csinál biztonsági mentéseket a könyvjelzőkről?
-
HZoli87
veterán
-
Cyberbeni
addikt
ne nagyon frissítsetek a legújabb x64 nightly-ra, mert crashel elég gyakran win7x64 ultimaten.
-
WonderCSabo
félisten
Ha nincs a kiegészítők között ilyesmi, akkor nézd meg a Firefox telepítési mappájában belül az extensions mappában.
(#24611) DS39: Télleg gáz, sokan már a bugban / fórumban mondták hogy nem lesz ez így jó, nem tom miért nem lehet a józan észre hallgatni.
(#24614) KaiotEch : Ja, ez fura működés, sztem van rá kieg.
2: about:nosy
na most látom a kérdések nagy részére már jött válasz, na mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Ebben a Mozilla Hacks blogpostban összefoglalták, hogy mi történt a 2011-es évben Firefox szempontjából, és hogy 2012-ben mi várható. (Már mindkettő, főleg az utóbbi elég hiányos.)
Halad az IonMonkey JS motor fejlesztése, egy napja a Kraken teszten kétszeresére gyorsult, így már kezdi megközelíteni a jelenleg regnáló JaegerMonkey szintjét.
-
degu
senior tag
válasz WonderCSabo #24627 üzenetére
O.K.
Koszi!verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
artiny
őstag
Meogldhato firefoxban h billentyuzettel oldjam meg,ha lehet egyyel,hogy elore es vissza lepjek az oldlakon vamint ha netbookon nincs ieger es a kozepso egeres gomb ami megnytja uj taban a linket?
-
DS39
nagyúr
válasz WonderCSabo #24627 üzenetére
megtaláltam rá a megoldást kiegészítők nélkül, lényegében csak egy CSS fájlt kell átírni, de azt jól eldugták.
egy kis tutorial az megoldáshoz:
1. a Mozilla telepítési mappájában (C:\Program Files\Mozilla Firefox) van egy látszólag ismeretlen formátumú fájl "omni.ja" néven. ez egy konténer fájl, csomó png, js, és css fájlt tartalmaz.
2. ha a Firefox NEM fut, ezt a fájlt át kell nevezni "omni.zip"-re.
3. nyissuk meg ezt a zip-et egy Total Commanderrel, vagy WinRAR-ral.
4. a zipen belül a "res/TopLevelImageDocument.css" fájlt kell törölni, átnevezni, vagy átírni a tartalmát, ahogy tetszik.
5. ha ez kész csak vissza kell írni az "omni.zip"-et, "omni.ja"-ra. ezután már úgy fogja megnyitni a Firefox a képeket ahogy régen. -
artiny
őstag
Firefoxot lehet billentyűzettel irányítani,előre,-hátra ugrálni,bill.kombinációval linket megnyitni amire mutat a kurzor?
-
Pano
addikt
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek, de most már muszáj ilyen sok idő után kisírnom a lelkem és belekiáltanom a világba . Előre leszögezem, nem kívánok senkit megsérteni.
Mi folyik "gyöngyösön" (mozilla townba)?!
Lassan 1 éve átváltottam Chrome-ra, mert nem bírtam használni az "új és modern" firefoxot, sok volt vele a gond. Ez fájó pont, mert ugye szeretem a google böngészőjét is, de mégse az igazi és hiányzik a tűzróka.
Vártam, vártam, hogy majd ráncba szedik a firefoxot, időnként próbát tettem vele, de mindig kiábrándulás volt. Aztán mondtam, hogy jó, akkor majd legközelebb, reménykedve, hogy újra tudom használni.
Ugyan maga a böngészés gyorsult, de a program működése egyre csak lomhább és lomhább lett hosszabb távú használatkor (a gyorsabb indulást leszámítva). Nekem legalábbis.
A fülek akadoznak, ha fülek között váltok van, hogy egy pillanatra megakad a tudomány, tehát az egész működés darabos (amíg 1-2 fül van nyitva nem annyira gond). A fülek animációjának letiltása némileg segített a helyzeten. Próbálkoztam már úgy is, hogy antivirus nélkül, hátha az fogja meg néha, de semmi. Volt, hogy újra telepítettem a rendszert és frissre tettem fel, semmi. Így ütközés kizárva.
Aztán gondoltam, hogy egyedül a vidi karim nem mai darab -radeon x1950XT-, hát ha az okozza a gondot. Kikapcsoltam a hardveres gyorsítást, nem vettem észre különbséget (az simítást leszámítva). Aztán van egy sokkal újabb integrált vidi kari alaplapon, megpróbálkoztam elkeseredésemben már azzal is (holott tudni illik az integráltak nem messiások, de hátha). Aztán igyekeztem vga drivereket próbálgatni. Ismét zsákutca.
Kiegészítőből csak az adblockot használom, mást nem.
Nehogy már egy 4 magos proci, 4 Giga ram épphogy elegendő legyen egy böngészőnek, na ne. Főleg úgy, hogy minden más programom úgy száguld, mint az álom és nuku teljesítmény gondom semmivel.
Mint láthatjátok, elsősorban magamnál kerestem a hibákat, de most jött el a a 11-es verzióval az, hogy feladom. Nekem már semmi ötletem, sejtelmem sincs!
A 3.6 remekül működik, csak neki már gondjai akadnak a honlapokkal. Tehát, melyik ujjam harapjam meg? Vagy a böngészés gyors és a program lomha, darabos, vagy a program gyors de a böngészés nem stimmel
Van esetleg valami tippetek, amivel nem próbálkoztam eddig? About:configba valami beállítás, ilyesmik?Pano
[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
Semmi, FF ilyen szar, és kész, megint ráfeküdtek egy új JS motorra, de az UI-val nem történik semmi, ez van.
Max bosszankodni tud az ember, de egy idő után belátja, hogy nem fog történni semmi, és fölösleges. Direkt Nightly-t használok, hogy azonnal értesüljek, ha valami jobb, de FF4 óta alig alig akad olyan, amin meglepődtem volna, vagy felkaptam volna a fejem. Megnyugtatlak, izmos VGA-val is ugyanúgy akad. Ami még bosszant, hogy azóta is 4 magból 1-t használ, hiába van 8 magosod, akkor is csak 1-t fog, és az erre törekvő terveket lelőtték annó, van helyette más, de gyerekcipőben.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Donvit078
tag
Ez érdekes írás volt köszönjük ennyire azért nem rossz egy hangyabokányit lassabb mint a chrome ez tény, az hogy néha valamelyik oldalon beakad 1-2másodpercre a betöltés hát.. chromal is számtalanszor előfordul. Ablakok közti váltásnál is teljesen rendbe van ha kicsit beakad néha és nem abban az ezred minutumban dobja be a képet...
-oprendszer frissítések
-kiegészítő frissítések
-driver frissítések
-bios frissítés
-normális vírusirtó (kaspersky, avira, eseteleg nod32)
-és minél kevesebb kolonc csilli villi dizájn marhaságvegetáriánus vagyok...csak növényevő állatokat eszek
-
M3oH
addikt
-
Steelmanus
addikt
Sziasztok!
Nalatok megy az Indavideo pl. itt: A Red Bull másfél év után bukta az 1. sort ?
Aurorat hasznalok: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:12.0a2) Gecko/20120313 Firefox/12.0a2.
A Flashplayert cserelgettem, Adobe.Flash.Player-11.1.102.55 es Adobe.Flash.Player-11.1.102.63 de csak egy fekete kepernyot kaptam a lejatszoban. -
félisten
Nekem a 11-el is összeomlik ebay nokia 808 hirdetése. Tök mindegy milyen módon nyitom meg, ha FF nyitja meg vége. Érdekes, de nem minden ebay problémás, eddig csak ez.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Fandango
veterán
válasz Steelmanus #24642 üzenetére
Erdekes ez az indavideo mert a beagyazott videok nekem sem mennek csak fekete kepernyo, de az indavideo oldalon megy.
-
Steelmanus
addikt
válasz Fandango #24644 üzenetére
Kosz' hogy megnezted, valoban, csak a beagyazott videokkal van baj, az indavideo oldalan mennek a videok. Vagy van neha olyan is hogy egy-egy oldalon maguktol elindulnak a beagyazott indavideok, igy azokat lehet latni.
(#24645) vlevi W7 alol az IE8-al is megy a beagyazott indavideo, csak azt elfelejtettem beirni, es jol is jeleniti meg.
[ Szerkesztve ]
-
Blizz
őstag
Sziasztok,
lehet,hogy nem Firefox hiba,de itt is megkérdezem. Volt már nektek olyan,hogy youtube videót megállítjátok pár másodperc múlva folytatjátok,de már nincs hang ...Egy kis idő múlva viszont újra vanNo mistakes, just happy little accidents
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest