Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
netpeti98
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Mi az az UX?

Üdv netpeti98
-
scope2007
addikt
válasz
hodostamas
üzenetére
nekem valamelyik kieg okozta a fagyásokat... most hogy újratettem tökéletes.. sose fagyott ki.. [igaz kiegek 80%akét még nem tettem fel/vissza]
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
- Landolt UX branchen a New Tab első prototípusa, már kipróbálható. Sajnos jelenleg a miniatűrök nem működnek vele (lsd. kép).
- A Home Tab is landolt, jelenleg a kezdőoldalt nyitja meg.
- Továbbá landolt az In-Content UI Könyvjelzők, Előzmények, Letöltések is. Viszont vmiért nem In-Content nyílik meg a buildben, hanem a régi módon. Így kéne kinéznie.Yay!

-
netpeti98
addikt
válasz
hodostamas
üzenetére
Ritkábban nekem is csinálta.
Próbáld meg a diagnosztikát esetleg új profilt és firefox reinstall.Üdv netpeti98
-
hodostamas
addikt
Most raktam újra a Win-t. (W7 ultimate sp1 hun)
Felment az FF 7.0.1.
Ha bármilyen exe-t, rar-t töltök le, akkor x sec-re lefagy az FF, mintha vírusellenőrzést csinálna a letöltött fájlon.. régi winen(w7 prof) ezt nem csinálta. Bitdeffendert kilőttem, de akkor is csinálja. Mit kapcsoljak még ki?
(kb semmi nincs még felrakta, vírus ölő pláne, nem is lesz) -
WonderCSabo
félisten
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
Nem igazán szabadna gondot okoznia.
-
oz82
senior tag
válasz
Fandango
üzenetére
Tudom...
A 2. konfigom az egyébként.(S939 Athlon X2 4200 ról váltottam Athlon II X4 630 ra - Alaplap terén Nfos chipsetesről AMD-s re, nos a WIN7 él és virul, vannak kehéi, de megy.
) Kb 2-3 hétig nem érek rá újrarakni az a baj...
THX mindenkinek megy a hardveres gyorsítás!
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Szia!
Csak azon filozofáltam magamban,hogy sokáig úgy telepítettem újra a Firefox-ot,hogy nem töröltem ki az uninstall után maradt fájlokat.
Ez okozhatott-e valami gubancot a vele még akkoriban letöltött fájlokkal?
Tehát úgy értem,hogy nem tiszta telepítés volt,és úgy használtam fájlok letöltésére.
Lehetnek-e a letöltött fájlok hibásak emiatt?
Sajnos soká találtam meg ezt a topic-ot.
Ha tudtam volna,hogyan kell tisztán telepíteni,úgy csináltam volna.
Bocs a hülye kérdésért! -
Fandango
veterán
-
oz82
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
HD 6570 most raktam fel a 11.9 drivert. Flahben hol kapcsolom be a hard. gyorst?
Vezrlőpul / flash player vagy hol?/ Az FF-ben be van kapcsolva/
Fandango: tudom hogy az a gond hogy a win7 alá új harvert raktam, majd újratelepítem ha lesz időm, most ezt a problémát kell megoldani
-
oz82
senior tag
Sziasztok!
A beágyazott flash videók szaggatnak ->pl. Youtube stb. mi lehet a gond?
(A win 7 em alá új alaplap és proc memó került u.h most picit meg van zavarodva....
) -
MaciG
addikt
Üdv.
Az mitől lehet ,hogy van 1-2 oldal ami nem jön be valamiért (eddig behozta). Cookikat meg sütiket töröltem, próbáltam másik böngészővel is ,de semmi. Az oldalak amúgy elérhetőek, mert másnál bejön, viszont nálam, de ami még fura, őcsémnél se...
-
scope2007
addikt
üdv!
már lehet kérdeztem.. de elfelejtettem:
64bites java csak 64bites böngészőhöz kellene igaz? -
koljano1
csendes tag
Nem itt tettem fel anno a kérdést, de volt egy ilyen problémám: [link]
Először az AdBlock-ra gondoltunk, de nem az okozta.
Kikapcsolt Flashblock-kal rendesen jelennek meg az oldalak. Ti tapasztaltatok hasonlót? -
Fandango
veterán
válasz
Romeo619
üzenetére
Szemely szerint en az IDM-et hasznalom ilyen celra, de ha ajanlani kellene akkor ez a legismertebb talan: Video DownloadHelper
De ha a mozzila addon oldalan rakeresel a YouTube szora talalsz par alternativat.
-
Steelmanus
addikt
Ahogy (#22250) F34R is irta.
En ezt hasznalom. Elsore a Stylish 1.2.3 telepitese, majd a Firefox 4 - Rounded Tabs telepitese.
Eredmeny:
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Az eheti Fantastic Fan Roland, Budapestről.

-
carr
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
A beállítások ellenére most ismét a yahoo-n keres. Már hányok.
Valami ötlet urak? 
-
TwentySix
aktív tag
Azt hiszem most lett elegem a 7.0.1 Firefox hulyesegebel.... 10-15 percenkent kifagy 40-50 masodpercre, addig semmit nem csinal, nezhetem a kurzort.
Aolvasom a neten, hogy nagyon sokaknal elofordul a legutolso frissites ota, sok "megoldast" irtak, de nem hozza a vart sikert....
Vegso mergemben ujratelepitettem a Win7-et, teljesen tiszta rendszerre tettem a Firefoxot, es lam, ugyanaz a problema. Sem addon, sem tema, sem plugin nincs rajta, teljesen szuz FF...
Ha valaki tudja a tuti megoldast, ne kimeljen :-) Nem szeretnek Chrome-t hasznalni, de ez igy nem hasznalhato.
Ha valaki nem talalja a hibat, irja be a googliba: firefox not respondingThx
-
Zsolteaa
csendes tag
A 7es mozilla nem nyerte el a tetszésem lelassult meg volt,hogy már 1 giga memóriát evett.
3.6 os vonalat tettem fel újra ez van. -
danih
veterán
Hogyan lehetne az FF7-ben a felső tabsor magasságát kicsit kisebbre venni? Mondjuk akkorára, mint a bal felső firefox gomb maga?
-
mzx
senior tag
válasz
kenesei1982
üzenetére
Gondolom a Mozilla beállítás menüt alaposan végignézted, de ha nem, esetleg... Mittudomén, javascript engedélyezve van-e, "képek automat.betöltése" ki van-e pipálva, ki szerepel a kivételekben, mi nem, javasrcipt/haladó, aztán pl. az alkalmazások almenüben mi van megadva a média elemekhez app indítónak, bejelentett hamisított/támadó webhelyek blokkolása, ott a kivételekben mi található, van-e proxy beállítva, kell-e, vagy ponthogy gátol, protokoll, tanusítványkezelő...
Bár, gondolom, ezeket végignyálaztad már(?)...
-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
nah e qrva jó legalább már nem kell speed dial. , fx8-ban már benne lesz a tabmozgatás animáció ?
-
mzx
senior tag
Csajok, srácok, a pinger addon nem 100% működik jól, tudtok javasolni vmi tutit ehelyett, link checker gyanánt?
Köszi előre is, üdvi.
-
netpeti98
addikt
válasz
kenesei1982
üzenetére
Sütik/előzmények/belépési adatok törlése.
Ha ez nem jön be első hsz>diagnosztika.Üdv netpeti98
-
kenesei1982
aktív tag
sziasztok,
A probléma a köv.:
A firefox azt csinálja hogy folyamatosan kilépte az oldalakról. Beloggolok egy oldalon, az elnavigál máshova, és ha onnét van visszanavigál, akkor úra be akar léptetni. És szinte minden oldallal ez van. A PH-ra is állandóan be kell jelentkeznem, holott bekapcsolgattam a pipákat h aradjak belejentkezbe stb. Ebay-en 3-4x kell bejelentkeznem egy böngészés/fizetés alatt. És emiatt nagyon sok funkciót elveszik. Pl nem tudok dolgokat végrehajtani oldalakon mert mindíg újra be akar léptetni.
Ötlet?
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
A New Tab design terve
Paul Rouget nemrég posztolta ezt a képet: "New UI, work in progress (notice the background tabs) -
mozesapo
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Már csináltam mindent. Úgy sz.r az egész ahogy van.
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Erre szeretnék választ kérni!
(#22212)
Köszönöm!
+Találkoztam egy olyan oldallal,ami nem vírusos a NOD 32 szerint,de a feladatkezelővel kellett kilőni a Firefoxot,amikor a rajta levő mindhárom videót elindítottam,mert folyamatosan kérdezte,hogy maradok-e az oldalon,vagy elhagyom+feljött egy "Ön nyert!"feliratú ablak,amivel nem tudtam mit kezdeni,hiába okéztam le,nem bírtam elhagyni.
Nem tudom,belinkelhetném-e? -
Romeo619
senior tag
válasz
scope2007
üzenetére
Használsz dvdvideosoftot? tudod azzal lehet letölteni youtube-ról. Nekem nagyon nagy a gyanúm hogy az a lúdas de még nem éreztem magamban elég erőt hogy szórakozzak vele. LE fogom szedni az a kiegészítőt aztán felrakom újra a legrégebbit
vagy megvárom a 8.0t
de ha van valami írj hogy mi volt az. -
scope2007
addikt
válasz
Romeo619
üzenetére
na én meg tegnap újrahúztam az OSt...
7.0.1es ff fel is ment... egyelőre csak 5kieg van fent... még egyszer se akadt meg, pedig direkt adtam neki
szépen egyesével próbálgatom hozzáadni az újabb kiegeket... délután próbálgatom majd... remélem lebukik a kis szemet, melyik fagyasztotta szét az ff-et durván -
w.miki
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
az is ott van, de mégis ellenőrizget

-
mozesapo
tag
Üdv!
Valaki segíthetne, Firefox 7.0.1, flashplayer 11, youtube-os videók, flash cuccok vibrálnak. Van kép, nincs kép másodpercenként. Már agyérgörcsöt kapok ettől a
. 6-os firefox előtt nem volt ilyen gondom. -
Fandango
veterán
válasz
Psytróger
üzenetére
Egy kis kompatibilitasos trukkel ez az addon amit keresel: Linkification
-
Psytróger
tag
válasz
Watercolour
üzenetére
Köszi! Úgy emlékeztem hogy van erre "közvetlen" add-on is, de ez a kicsit bonyolultabb megoldás is menni fog azért

szerk.: Mégis kifogott rajtam a cucc
Mit kell tennem az add-on telepítése után? A forráskódot kell beírjam valahova? -
Psytróger
tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan add-ont ajánlani, ami a különböző weboldalakon található nem kattintható e-mail címeket (tehát nincs kékkel aláhúzva, 'linkké" alakítva) kattinthatóvá alakítja? Tehát pl. rákattintok kétszer a köv. szövegre: eszet.lenke@levelem.hu, és az alapértelmezett levelezőprogram (Esetemben Mozzilla Thunderbird) rögtön meg is nyitja az üzenet küldése ablakot tárgyi e-mail-címmel kitöltve a címzett mezőt. Köszi előre is!
-
w.miki
veterán

-
w.miki
veterán
Helló!
Addon ellenőrzés kikapcsolásban tudtok segíteni?
Ki van kapcsolva a Beállítások > Frissítés > Kiegészítők (pipa kiszedve), mégis, néhány indításnál (nem mindig) a FireFox ellenőrzi, a kiegészítőket.
Letilt belőlük néhányat.
about:config-ban vagy valahol ki lehet kapcsolni, hogy ezt se csinálja?(Az az igazság, hogy van pár régebbi kiegészítőm, ami nem kompatibilis a legújabb FF-vel.
Úgy trükköztem, hogy a fájl .XPI install.rdf-jében átírtam a maxversion-t 99.*-ra. Így elfogadja a kiegészítőket, működnek is, az újraindítás után.
Csak aztán az ilyen ellenőrzésekkor meg újra letiltja. Az a fura, hogy nem mindent, nem tudom, milyen alapon válogat.
De hogy lehet kikapcsolni, hogy ne is tiltogassa le ezeket?) -
Romeo619
senior tag
válasz
BullZeye
üzenetére
Áhh azt még mikor kezdő voltam beszívtam xD most direkt lecsíptem 100gigát csak játék telepítésekre na jah lassan 2 éve van fent a 7 lehet ráférne 1 frissítés de még a teljesen lekaparom az FF-t dolgot nem próbáltam még ki annak még adok 1 esélyt
hát ha szerencsém lesz 
-
albiosz
őstag
Üdv!
Elég kusza kérdésem lenne.
Lehetséges-e az firefox-ban, hogy egy adott honlap (jelen esetben a vatera egyik aukciója), korábbi állapotát (kb. 1 héttel korábbi) megtekintsem? Természetesen 1 héttel korábban is megnyitottam az adott aukciót.
Arra gyanakszom, hogy az eladó átírta a termékleírást.Az ötleteket szívesen veszem!
Köszönettel! -
BullZeye
veterán
válasz
Romeo619
üzenetére
Ha Multiban játszol, akkor nem a gépeden van a mentés, hanem szerveren, egyébként minden mentést le lehet szedni, ajánlom szíves figyelmedbe a GameSaveManager-t. Játékokat sem kell törölnöd...és játszható marad 80%a. Maradéknak meg registryből kell kimenteni.
Ha 1 partíciód van, és arra van Windows telepítve, akkor viszont meg is érdemled, hogy elveszíts mindent

-
Kezdő vagyok
őstag
válasz
Zsolteaa
üzenetére
"Az oldalon a parancsfájl dolgozik, illetve nem válaszol. Megállíthatja most a parancsfájlt, vagy folytathatja, hátha befejezi a működését."
Valami ilyesmit írt ki az alapértelmezett kezdőoldalnál,amikor belementem a beállításokba,hogy hova töltsön le a Firefox.
A "letöltések"mappa helyett,amit kiválasztottam volna,ezt a fenti szöveget írta ki.
Utána ki kellett keresni újra a "letöltések"mappát,ahova letölteni gondoltam,(mivel az előbb nem bírtam leokézni,mert helyette az előbbi szöveget írta ki,a parancsfájlosat.)
Azóta minden oké vele. -
Zsolteaa
csendes tag
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
Írd jobban körül lécc
-
Kam1kaze
tag
válasz
netpeti98
üzenetére
Ha jól emlékszem nálam úgy sikerült, hogy böngészőnél fent jobb klikk, majd bepipálod a "Kiegészítősáv"-ot, utána felrakod ezt a kiegészítőt: Status-4-Evar
Testre szabod, és kész
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
Valami google chrome szöveget is mellé.

-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Az mit jelent,hogy az oldalon a parancsfájl dolgozik,és leállíthatom?
Állítottam éppen befele,hova töltsön le a Mozilla Firefox,akkor írta ki. -
Romeo619
senior tag
válasz
BullZeye
üzenetére
Az a baj hogy van pár olyan játékom fent amit nem biztos hogy betudok szerezni sőt vannak olyan mentéseim Multiban hogy nem szeretném elveszteni. Mikor felraktam kiírta hogy nem kompatibilis ezzel meg azzal. Megpróbálom majd FF-t fullra lepucolni a gépről is felrakom előröl de nézek majd hozzá valami frissítéseket mert szerintem a youtube letöltő a ludas.
-
BullZeye
veterán
válasz
Romeo619
üzenetére
Nekem egy másik program akadt be időnként, újra raktam W7-t és tökéletes azóta, mivel ugyanazt a programot használom, nem az ő hibája volt, csak valami betett neki.
Sőt pár hete problémáztam FF miatt is, hogy nagyobb oldalaknál beakad, nem válaszol pár másodpercre majd újra jó, ez is megoldódott W7 újra rakásával.Hiba kiküszöbölésére próbáltam az ismertebb debug programokat, sőt biztonság kedvéért lefuttattam Avast mellett 2 másik vírus kergetőt, de nem talált sose semmit. Mivel nem telepítek minden hülyeséget, mert 90%-ban setupból kiszedem kellő fájlokat, és úgy futtatom, ezért tényleg nem jöttem rá mi volt a baj.
Neked is ezt javaslom, csak kihagyhatod a több napos hibakeresést, és kapásból újra rakhatod W7-t.
-
icons
addikt
válasz
nggabi
üzenetére
De nekem az a gond, hogy belassul a videó is, és a FF is. Tehát szaggat, olyan mintha ezerrel pörögne a proci (pedig nem teszi
)A FF - Flash kombóval van a gond, mert Chrome hibátlanul visz mindent!
(cserébe azon nem megy a Neptun, meg még anno TeCsőnek is volt valami más problémája! A végén még IE lesz ebből
(Opera is gagyi volt..))Az a furcsa, hogy csak néhány videóval csinálja ezt, pl ezzel

Fandango: szerintem a hardverkörnyezettel nincs sokaknak problémája
És ennél a problémánál nem is a felhasználó a hibás (nem magamat akarom mentegetni
), ha fent van minden, aminek fent kell lennie, akkor valamelyik szoftverben van a hiba (hogy összeakad egy másikkal esetleg, de ez nekem itt nagyon youtube - FF gyanús. Még a végén összeesküvés-elmélet lesz belőle, hogy Chrome-on megy 
-
Fandango
veterán
Nem ertem miert lehet, hogy ennyi embernek baja van a flashel
, amiota internetezek ez kb 7 eve nekem soha semmi bajom nem volt vele, semmilyen bongeszo alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Peugeot, Citroën topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

tudod hogy ez baj, es megis meg akarod oldani
amikor lehet, hogy a valos megoldas csak a win7 reinstall lesz 

én már beletörődtem ezekbe a hibákba...

vagy megvárom a 8.0t